Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hzsolee
őstag
válasz
#33253120 #753 üzenetére
Hát mondjuk nekem kényelmetlen. A fülesek nem fekszenek fel rendesen, a felső részek kicsit jobban nyomnak. Aztán a rádió is sistereg-sutyorog. A gombok gagyi fillingessen kattognak. A leggázabb a villogó kék fények az oldalán. Telefonálni még nem próbáltam vele, de a párosítás legalább simán ment. A bejövő hívást egy saját hangon jelzi, nem viszi át a telefon csengőhangot. A hangminőséget még nem volt módom kipróbálni. Az mp3 lejátszást még szintén nem próbáltam, de remélem az legalább jó lesz, mert akkor jó lesz a futópadon zenehallgatáshoz, ott mindig lerántom a vezetékes pda-t
Szóval kicsit csalódás, de hát ennyiért mit várhat az ember...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest