-
PROHARDVER!
Bluboo Xtouch topik téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsbali
csendes újonc
válasz
Thony.80 #109 üzenetére
Rendben, köszi.
Probáltam a flash-elést, de nem sikerült.
Letöltötem 3 fajta Flashtoolt, meg leszedtem az eredeti Rom-ot, meg 3 frisitésest is. Be is raktam a Flashtollba, de utána mikkor rákattintok a Downloadra, akkor csak elhalványul minden de nem kezd el semmit csinálni.Windows 8 am van, a leírásba 10 el csinálták, de írtak olyat ha nem sikerülne akkor próbáljam meg a "Az illesztőprogram-aláírás megkövetelésének letiltása" azt is megcsináltam, de úgy se lett jó
Ezen a linken van leírva hogy kell:
http://mobilarena.hu/tema/bluboo_xtouch/index.htmlEsetleg megtudod nézni hátha valamit rosszul írnak le? vagy esetleg valamit átkel állítani flashtool-ba?
Meg esetleg linket tudsz honnan lehet letölteni mást? mert én csak ezt találtam ezen az oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Synology NAS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kuponkunyeráló
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest