Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fejes.i

újonc

válasz BBéci #8035 üzenetére

Lehetséges, hogy így van.
    Azért is próbálok óvatosan fogalmazni, mert ahogy látom, a HIFI nagyon mély verem, egész odáig el lehet jutni benne, hogy piros kanapén kell zenét hallgatni :N és még az is lehet, hogy tényleg.
    Mindenesetre emberek 100 ezerből is próbálnak zenét hallgatni, meg 10 millióból is és biztos, hogy az utóbbi nemcsak feleslegesen létező pénz elköltése, de én nehezen tudom megítélni, hogy ezen a skálán honnan alkalmasak készülékek a minőségi zenehallgatásra.
    A korábbi Dual erősítőmnél (ami nagyon belépőszintű) biztosan jobban szól a mostani, de nekem nincs karmester fülem.
    "Tesztek" / vélemények szerint is jól szól, de azt egy percig sem gondoltam, hogy bármilyen high kategória lenne.

Persze, jó ideje főleg mkv szaporodik, és CD helyett is lehet flacet gyűjteni, mégis idegenkedem a különféle "médialejátszóktól", talán mert azoknak leginkább a hangját húzzák le (az általam feltalált helyeken), illetve találtam olyant, aminek jónak mondják a hangját, de az meg képet nem játszik....

Új hozzászólás Aktív témák