- Táp ventilátor csere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
duffbeer
őstag
Néhány magyar forrás:
Blender kuckó,
WikiBooks HU,
Startlap,
Találtam valamelyik torrenten egy nagyon jó tutorial packot. Igaz angol, de én spec sokat tanultam belőle. Ha megtalálom majd linkelem...Miket szoktunk csinálni? Igazából még mindenfélét. Megnézünk egy tutorialt, aztán hú ez dejó akkor csináljunk egy teáskannát, vagy éppen robot kart stb. Mindenbe kicsit belekezdünk, hogy gyakoroljuk a fogásokat.
Amiket projektnek neveznék így kezdőként azok az alábbiak:Próbálkozunk tükröződésekkel:
[link]Ez a sakktábla egy elég jól sikerült darab volt, mondjuk most már elég ratyinak tűnnek a bábuk, de hát anno ez nagyon hardcore volt
:
[link]A robotkar:
[link]És amire a legbüszkébb vagyok egy II. világháborús német Jagdpanther tank igen pontos mása. Természetesen ez is még félkész. Ahogy van időm úgy készül lassacskán:
tank1
tank2
tank3
tank4Pár animáció (rar pass: "vladi"):
(ezek még erős béta verziók)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ford topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Táp ventilátor csere
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Yettel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robogó, kismotor
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest