Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
HoReSz1975 #28596 üzenetére
Kapcsolatok maximális száma: 500
Kapcsolatok maximális száma torrentenként: 50HDD úgysem fog többet bírni csak belassul teljesen.
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Intruder2k5 #28598 üzenetére
Kettőt adott anno a T-Home DIR-842 és a nagy sávszél miatt a F@st 5655V2 AC -t
Internal host - hoz milyen portot kell beírni, mert semmit nem fogadf el F@st 5655V2 AC -nál, ha nem upnp -s kacsolatot probálok beállítani
Ezekre gondolok, hogy itt mit kell beállítani (F@st 5655V2 AC):
, csak ezt a 192.168.1.73 -t fogadja el, semmi mást....
-
válasz
HoReSz1975 #28597 üzenetére
Van saját routered is, vagy csak a szolgáltató által adott HGW-t használod?
-
HoReSz1975
őstag
válasz
enginev3.0 #28595 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
HoReSz1975 #28594 üzenetére
Egyik sem kell
Kapcsolat menüpontban van
-
HoReSz1975
őstag
válasz
enginev3.0 #28593 üzenetére
-
enginev3.0
félisten
válasz
HoReSz1975 #28592 üzenetére
Igen
Szimplán a programot engedélyezd tűzfalban -
HoReSz1975
őstag
válasz
enginev3.0 #28591 üzenetére
modemben és a tűzfalon is töröljem
-
enginev3.0
félisten
válasz
HoReSz1975 #28590 üzenetére
Semmit, csak engedélyezni, meg a kliensben is, a kézzel hozzáadott portot (routerben) pedig törölni
-
enginev3.0
félisten
válasz
HoReSz1975 #28588 üzenetére
Semmi sem az
Szerintem nem lesz bajod tőle, de ha a port nyitás nem jön össze akkor marad az -
HoReSz1975
őstag
válasz
enginev3.0 #28587 üzenetére
ezt szabad, mert olvastam, hogy nem biztonságos
hol állítsam be
qbit, vagy router-modem
-
enginev3.0
félisten
válasz
HoReSz1975 #28586 üzenetére
Engedd hogy upnp-vel nyisson portot
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Cs1csó #28585 üzenetére
NCORE oldalon 4.1.1.1 ajánlotta azért azt szedtem le...
portot hiába állítom be zárva vannak, pedig a tűzfalon, modem és a routeren is nyitva van, de mégsem jó, T-Home a szolgáltató.
ipv4 camemet adtam meg, de bármilyen ip -t probáltam az oldalakon zárva van a port, pedig direkt 50-60000 között választottam. -
Cs1csó
titán
válasz
HoReSz1975 #28583 üzenetére
Soha nem értettem az ilyen kérdéseket, a QBITTORRENT a 4.1.5-ös verziónál jár ha csak simán beírod a a Gugliba hogy "qbittorrent" egyből a hivatalos letöltő oldalt adja ki az ELSŐ találatként és onnan egyből a legfrissebb verzió tölthető erre te jössz a 4.1.1-el ??? Hol találtad, mikor?
Hidd el fontosabb oldalakon is vannak fent olyanok akik bőven benne vannak az első 10-be Qbittorenttel igaz 0-24-ben futtat 500torrenttet 1-2TB méretben, évek óta.
Current stable version: qBittorrent v4.1.5
Az utorrent-et felejtsd el 8 éves kliens és előbb utóbb biztos lesz valami komolyabb kompatibilitás gondja a mindenkori legfrissebb Windows 10-el csak idő kérdése.
-
válasz
HoReSz1975 #28583 üzenetére
Nem a kliensekkel lesz ott a baj, hanem a tűzfallal. Tesztelted a portot, nyitva van?
-
HoReSz1975
őstag
WIN 10 -hez milyen klienst használtok, most felraktam a qbittorrent 4.1.1.1 -t, de ez sem seedel, mivel probálkozzak, Halite megvolt, Vuze is, nincs seed....
utorrent 2.2.1 sem jó már, mint régen
-
M107
addikt
Qbit torrent, port 8999 és csak TCP....
Digi 500 net, pr telecom 240 -es net tökéletes le fel töltés, 2 darab 1043ND V2 routeren keresztül minden helyen 1-1darab router van.Régen az Utorrent-nél a port 45808 volt mindig és semmi bajom nem volt, ahogy most ezzel sem, pedig úgy tudom, hogy ez a qbit alap portja.
-
SunMount3r
nagyúr
Folytatom:
A Qbit-ben van olyan állapot is, hogy Stalled és Downloading. Azoknál a torrent-eknél, amiket nem tud most még tovább tölteni (mert nincs Seed-er), hol az egyiket írja, hol a másikat. De akkor mi a különbség? A Bittorrent-ben mindre, mindig csak Downloading-ot írt.
-
SunMount3r
nagyúr
Azt láttam annak tool-nak az weboldalán, hogy resume.dat-ot is használja hozzá a Bittorent-ből. Tehát abban esetleg lehet benne vannak a mentési helyek is. Nekem az is el van mentve.
Csak félek attól a tool-tól, hogy valami nem jól sül el, vagy nem úgy ahogy képzelném és egy totál katyvaszt eredményezne inkább. Pl. mégsem tudja visszaállítani az eredeti útvonalakat, akkor mindet elkezdi előröl tölteni, aztán vannak részlegesen letöltöttjeim is, pl. csak 1-2 file a 40-ből, ha pedig ezt sem fogja tudni, akkor megint nekiáll letölteni a többi file-t is.
-
Geth
veterán
válasz
SunMount3r #28577 üzenetére
Ha azt kérdezed, hogy a kliensek átírják-e a .torrent fileokat, a válasz az hogy nem, én legalábbis nem tudok egyről sem.
Ennek számtalan oka van, ráadásul a kliensek általában nem szeretik az ajánlott letöltési útvonalnál az abszolút, illetve a ".." hivatkozást (mivel ezek Grand Canyon méretű biztonsági rések lennének).
Annak "megjegyzését" hogy melyik torrent hova töltődik/töltődött, minden kliens saját maga oldja meg egyedileg. Lehet hogy két kliens hasonló módon teszi ezt, és lehet hogy van mód transzformálni a kettő között, de biztosan nem a .torrent file szintjén lesz megoldva.akkor honnan fogja tudni, hogy hova voltak mentve? Vagyis nem fogja...
Pontosan"egyedi mappa szerkezet" van nálam
Akkor ez a probléma "egyedi kezelést" igényel.
Nézd a jó oldalát, nem fogsz unatkozni egy ideig -
SunMount3r
nagyúr
válasz
SunMount3r #28576 üzenetére
Meg ugye akkor ezekben a Bittorent-ből átmentett .torrent file-okban nincs benne az sem, hogy ott hova volt kijelölve a letöltése? Mert ha külön nyitom meg, akkor a megadható mentési útvonalak között nem szerepel az korábbi helye, csak azok amiket eddig már a Qbit-ben külön választottam...?
Így pl. ha a .torrent mappa megadással akarnám bevinni az összeset egyszerre, akkor honnan fogja tudni, hogy hova voltak mentve? Vagyis nem fogja... 5db winyó, és "egyedi mappa szerkezet" van nálam, szóval ez így nem fog működni, mert akkor egy helyre kezdi el letölteni előröl az összeset... Nem?
-
norba69
senior tag
válasz
SunMount3r #28574 üzenetére
Qbitnél a beállításokban a Torrent párbeszédablak előhozása legyen bepipálva. Ekkor, ha egyenként, a torrent állományon két kattal adod hozzá a torrenteket, a felugró párbeszédpanelen ki tudod venni a pipát az ellenörzés elől.
-
TeeJay
félisten
válasz
SunMount3r #28568 üzenetére
nem olyan sok idő az
én vagy 2-300GB cuccot csekkoltam be vele de 1x kell csak megcsinálni
úgysem fogsz vissza állni utorrent-re már -
SunMount3r
nagyúr
válasz
Magamtól jöttem rá végül, de most már tudom mit kell csinálni ilyenkor: A működő torrent tracker URL-jét ki kell másolni és hozzáadni a nem működő torrent-hez. Azóta mind visszaállt Seed-be és fain.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Ha kell segítek atrakni a programmal a torrenteket, egy másodperc az egész
Hazaérek leírom
-
SunMount3r
nagyúr
Köszi, akkor majd kipróbálom, asszem majd kisebb adagokban, mert vagy 200db-ot mire újracsekkol, attól kb. 2 napig használhatatlan lesz a kliens.
Más: az eS tracker-en van egy ilyen gondom:
Letöltöttem 4 torrent-et onnan, de nem Seed-eli, a Qbit a tracker-re azt írja, hogy "Not Working-> Nem regisztrált felhasználó...". A Tracker oldalán sem mutatja a Seed-eket, sőt azt sem, hogy letöltöttem volna őket, csak 1db-ot belőlük. Közben direkt kipróbáltam és új Torrent-et simán tudok tölteni továbbra is.
Csinált nektek is már ilyet? Félek, hogy a qBit-től van, vagy valami beállítási hiba.
-
woodworm
veterán
válasz
SunMount3r #28566 üzenetére
Alatta az "Automically add torrents from:"
-
woodworm
veterán
válasz
SunMount3r #28564 üzenetére
Nem kell a rendszerkönyvtárakat bizgerélni, kapcsold be a mappafigyelést és oda másold be.
-
Aurig@
őstag
válasz
SunMount3r #28559 üzenetére
uTorrentem volt (nagyjából két évvel ezelőttig), és csak a torrentfájlokat belehúztam a qBitbe, ellenőrzés és kész. Semmilyen migrálásos dolog nem kell. Ahogy előttem is írták, ennél egyszerűbb nincs.
-
TeeJay
félisten
válasz
utorrent régi mappából kikapod a torrent fájlokat
qbittorrent-be berakod értelem szerűen és ebédelsz egyet aztán mire kész vagy végig is ellenőrizte mindet és kész.
1x kell megcsinálni nem tudom miért lenne nehéz. én biztos nem szórakoznék minden alkalmazással
betolom ellenőrizze végig és minden frankó -
enginev3.0
félisten
válasz
Pedig ezzel rohadt egyszerű átvinni
-
Cs1csó
titán
válasz
Keresgélj esetleg youtube videókat de ha macerás ha nem egyszer kell megcsinálni.
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
Feltettem a qBit-et az eddigi Bittorent helyett. A kérdésem a több száznyi torrent-em migrálására vonatkozik. Egyelőre ezt találtam, de nem tűnik valami jó megoldásnak. Nincs egyszerűbb módja, hogy átvigyem a torrent-eket a qBit-be?
Köszi!
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Qbittorrent-nox-hoz (remote serveren) tudtok bongeszos bovetmenyt vagy valami asztali remote GUI-t? Xirvik chrome bovitmenyt hasznaltam eddig, de par napja 403-as hibaval elszall es nem adja hozza a torrenteket.
-
TIT
veterán
válasz
SunMount3r #28556 üzenetére
Kapcsold ki az upnp-t mert felesleges ha port van nyitva.
Próbáld ki az TPC/UDP is,ha nem jó akkor az egyiket csak. -
SunMount3r
nagyúr
válasz
sfdrakex #28554 üzenetére
Na, próba képen forward-oltam és van egy-két régebbi beragadt torrent-em, ami most elkezdett tölteni, persze lehet csak véletlen egybeesés.
De lenne pár kérdésem még:
Egyes routereknél meg lehet adni bejövő ipcímet, ez 0.0.0.0 legyen. -> Az én Router-emben olyan mező van, hogy "Source Target". Ezt üresen hagytam. Ez lenne az? És fontos ide beírni, vagy jó lesz üresen is?
UPNP-t és portforwardingot ne használjuk egyszerre ugyanazon a Porton! -> Nekem ez zavaros. A kliens-ben az Enable UPNP port mapping nekem be van pipálva. Akkor ez jó így, vagy pont nem jó?
És a TPC/UDP egyaránt kell ahhoz a port-hoz?
Köszi!
-
Geth
veterán
válasz
SunMount3r #28553 üzenetére
Ha nem csináltál soha tűzfalszabályt, miért találod furcsának hogy zártnak jelzi az oldal a portot?
Persze UPnP-vel nyithatna portot magának, de arról tudjuk hogy nem biztonságos -
sfdrakex
nagyúr
válasz
SunMount3r #28553 üzenetére
Tudsz tölteni passzív módban is, csak kevesebb embertől, mert passzív csak aktívhoz tud csatlakozni, míg aktív, azaz nyitott porttal rendelkező, bárkihez.
-
SunMount3r
nagyúr
Fura, ez az oldal azt jelenti, hogy zárva van a port-om. A Router-ben és a tűzfalban (NIS) sem csináltam soha külön forward-olást, vagy engedélyezést, csak feltettem a Bittorrent-et (vagy 7éve) és kész. Általában sose volt gondom a le/fel töltésekkel, most is minden rendben látszik. Ennek ellenére érdemes elvégezni a forward-olást? És akkor 6xxxx akármennyi legyen?
-
zsizsef
senior tag
Ez a kalkulátor ajánlott?
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #28548 üzenetére
alaplap vagy driver vagy oprendszeren valamit nagyon nem jól csinálsz
nálam 1hétig biztos hogy megy a qbit mielőtt csinálok egy újraindítást -
enginev3.0
félisten
Az új rammal is megvan az első random close
Akkor ez valami biosos alaplapos hülyeség lesz
-
Geth
veterán
TL;DR random fagyott a gép, ami eleve felhozza a hibás RAM-ot az okozati toplista elejére, cserélted, most jó.
de ha pl eléri a rossz területre írandó anyagok egy bizonyos mennyiséget akkor hibázhat a ram.
??? Egy konkrét hibának semmi köze a mennyiséghez. A mennyiség max. az előfordulási gyakoriságot növeli. -
M107
addikt
válasz
enginev3.0 #28544 üzenetére
Öcsém gépén, 16 GB Hyperx predator ram hibázott random volt hogy kibírt egy napot, 2 nap állandó nyűstőlést, de volt, hogy napi 15x kékhalál.
Ezért nem is gyanakodtam a ram-ra, mert hát random volt a jelenség.
Pedig a hozzáértőbbek, jelezték hogyha oda a rossz helyre ír a ram nem biztos hogy lefagy de ha pl eléri a rossz területre írandó anyagok egy bizonyos mennyiséget akkor hibázhat a ram.( Attól hogy egy hibás helyre írt adat miatt, még nem biztos, hogy hibázik de több ilyen helyre írt adatnál egyidejűleg,már előfordulhat és elő is fordul )
Eredeti windows, antivírus stb-stb.
Bevizsgáltattuk és 2 óra múlva már hívtak is hogy hibásak a ram modulok (dual 8GB kitt)
Visszavittük ahol vettük bevették gariba, küldtek 2 új ram modult, eddig hibátlan lassan 1 hónapja. -
enginev3.0
félisten
Megvan az új ram
Dual channel, bár csak 8GB
Kíváncsi leszek megoldja e a random close gondot
Bár bevallom, mióta csak a háttérben futkározik a qbit, nem nagyon vettem észre, max ha nagyobb mennyiségű torrentet raktam be, de az meg ritka+Bestmarktból sikerült 690Ft-ért kifogni egy baba 80MM ventit, amiből végül 4et akartam venni, de miután megvásároltam az egy raktáron lévőt, felment az ára majdnem a duplájára, így egyelőre jegelve a dolog, ezt meg megkapta a cpu hűtő
-
andatti
senior tag
Hello!
Lehet, hogy off...
Be akartam lépni az MTT oldalra, de azt írta, hogy nem található az oldal. Megszűnt, vagy csak elköltözött? /műszaki torrent tanya/
1ébként a rokonom keres a CREO PARAMETRIC 2.O programhoz magyar leírást. Esetleg angolt. Németet talált, de az nem jó neki... -
TeeJay
félisten
válasz
Darko_addict #28537 üzenetére
mert a qbittorrent 4.1 óta már jobb mint bármelyik utorrent!
aktívan fejlesztik és nem csak reklám foltozást kap mint a 3.x utorrent
szóval érdemes átállni rá fixen -
qqzs
őstag
válasz
redband #28538 üzenetére
A wiki elso par bekezdesenben lathatod a tamogatott kliensek listajat a utorrent is ott van. Es nem csak a feltoltes mennyiseg szamit hanem vagy feltoltes vagy rendelkezesre allasi ido...ha jol ertem. De tenyleg mindenlatszik ha a aktivitasra kattintesz a felso sorban
-
Darko_addict
őstag
válasz
redband #28531 üzenetére
Én évekig 25-35.000. helyezés között voltam uTorrenttel.
10-én tettem fel a qBittorrentet, itt az eredménye:
Nagyjából semmit nem csinálok máshogy. Szerintem az uT nem pontosan küldhette az információkat vissza a szervernek vagy a kapcsolatok nem voltak rendben, nem tudom.Ui.: A helyezés nekem nem elsődleges fontosságú, mert jobbat korábban sehogy sem tudtam elérni, de nagyon meglepett a változás. Aztán lehet a Qbit csal és leszek bannolva két hét múlva.
-
enginev3.0
félisten
-
enginev3.0
félisten
Speciel nem hangos, mivel passzív = néma, és ha használat, meg aida stressz teszt alatt max 55fok, akkor majd ha lefekszem aludni, megfől a proci, mert épp nem figyelek rá? Vagy mire gondolsz jelenleg? Mert rohadtul nem tudom elképzelni. Képekkel támasztottam alá, hogy még passzívan is vígan elviszi a 45 wattos procit maga a hűtőborda, innentől nem értem a gyökér kommenteket
Ráadásul 100% terhelést a proci szerintem a nap talán 1 órájában kap összesen Plex transzkódolással
-
F34R
nagyúr
válasz
enginev3.0 #28528 üzenetére
Felolem hasznalhatod passzivan, de akkor legalabb egy batar nagy bordaval tenned ami meg talan hasznalhato is. Egy 3k-s processzorhutotol azt varni, hogy ne legyen hangos
-
enginev3.0
félisten
Minek költsek rá, ha így is bőven jó? A hőmérséklet figyelés megy egész nap, nyáron meg kánikulában ha nem bírja, akkor kap egy ventit
Így most egyelőre csak a 3 darab P300 hangját hallom, amit már észre sem veszek
u.i.: A gyári hűtővel átlag használatban 50 fok körül vagy fölötte volt
Pedig intel hűtő, egy 65wattos prociról, ez meg csak 45wattLegközelebbi lényeges dolog amire majd költök egy dual chaneles ram kit, hogy hátha megoldja a Qbit bezáródást
Meg lassan egy új HDD pluszba -
woodworm
veterán
válasz
Darko_addict #28520 üzenetére
"nem jó helyen kerestem ezt a szekvenciális letöltést (magyar nevéből indultam ki, qB-et angolul használom), mert nem találtam."
A sequential és downloading szavak fognak szerepelni benne valamilyen formában. Elindított torrenteknél a jobb gombos menüben lesz, torrent hozzáadásánál pedig le kell nyitni az extra opciókhoz, hogy lásd.
Szerk.:
Megnéztem, qbit esetén "Download in sequential order" a pontos megnevezés. -
F34R
nagyúr
válasz
enginev3.0 #28523 üzenetére
Nem is kell lenyegi dolgokra kolteni.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Queued akkor szokott lenni, ha "várakozik" a torrent, mert kevésre van állítva a maximálisan egyszerre le/fel töltő torrent-ek száma a beállításokban. Ezt könnyen lehet korrigálni.
Vagy még a a kliens indítása után is jelezheti ezt pár percig, amíg magához tér a kliens, attól függően, hogy hány darab torrent-el van leterhelve éppen.
-
enginev3.0
félisten
Vettem a torrentes gépbe egy proci hűtőt (Core i7 4790T), mert meguntam a gyári hűtő pancserkodását
Kemény 3ezer forintot költöttem a dologra
[link]A felszerelése botrányosan rossz, és első éjszaka megbántam mert a gyári venti 2200rpm, fixen, és nagyon búg
Gondoltam holnap veszek rá másik ventit, de mára leszereltem róla az eredetit, hogy megnézzem mit tud passzívan, és kellemesen csalódtam
Nyárig marad így
-
enginev3.0
félisten
válasz
Mikor beraksz letöltésre valamit akkor tudod kiválasztani hogy "Letöltés egymás utáni sorrendben"
Ez lenne az
Vagy másik jó megoldás, hogy ideiglenesen letöltöd másik HDD-re vagy SSD-re amit kell és utána helyezi át a kliens a végleges helyre, én speciel így szoktam, és rohadt szépen rendezetten van minden a HDD-n -
F34R
nagyúr
válasz
Sorba allitott? azzal szabod meg mennyi atkiv le/fel toltes menjen.
Az hogy miert akad el azt franc sem tudja. -
Darko_addict
őstag
válasz
enginev3.0 #28519 üzenetére
Megnéztem a beállításokat oda meg vissza és vagy nagyon figyelmetlen voltam, vagy nem jó helyen kerestem ezt a szekvenciális letöltést (magyar nevéből indultam ki, qB-et angolul használom), mert nem találtam.
Illetve most megjelentek ezek az órácskák és a torrentjeim 99%-a pihen. Rányomok a Resume-ra, megváltozik a színük, de 10 mp és megint szürke lesz.
Mit jelent azon túl, hogy Queued? [Mire gondolt a költő?]
Utóbbi újraindítás után jó lett.
Köszi mindkettőtöknek!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Darko_addict #28518 üzenetére
De akkor a szekvenciális letöltést kapcsold be
És nem lesz töredezett a hdd -
Darko_addict
őstag
válasz
enginev3.0 #28459 üzenetére
Most csekkoltam ezt a teóriát. Valóban a pre-allokáció tartott sokáig. Vártam pár percet, nem indult el a letöltés, a HDD kihasználtsága pedig közel 90%-os volt. Kikapcsoltam a P-A-t, újraindítottam és másodperceken belül elkezdett tölteni maxikakaón.
Köszi.
-
-
iguana
őstag
válasz
Intruder2k5 #28514 üzenetére
ha már teljesen beégettem magamat és ilyen butaságot le tudtam írni a kezemmel (biztos feltörték a fiókomat
), ez a tp-link emu hasznos nekem/nekünk a munkánk során, főleg, ha távsegítségben vagyunk az ügyféllel.
most már mindegy, így meg merem kérdezni:
ez az emu-s oldal a tp-link részéről "új" dolog, vagy csak én süllyedek még lejjebb? -
válasz
iguana #28513 üzenetére
Így van. Ha összeveti az online tesztoldalak által mutatott IP címet a routerben láthatóval, azoknak egyezni kell. Ha nem egyezik, akkor NAT-olt címe van. Ha a routerben 100-al kezdődik a WAN IP címe, akkor az ugyancsak a NAT-olásra utal. Egyébként meg: TP-Link szimulátorok
-
iguana
őstag
válasz
Intruder2k5 #28510 üzenetére
ööö...igaz.
routerben wan ip-t nézzen és ha az nem egyezik az online ip cím tesztelőkkel, akkor van gond nat-olás szempontból.teljesen megkavarodtam, bocsánat a félre tájékoztatásért, szégyellem is rendesen.
nincs tp-link-em, 1-2x láttam. bal oldalt "Status"-t kell keresnie és legörgetnie. szerintem.G@ben
célszerű a tp-link hivatalos oldaláról letölteni a legfrissebb firmware-t. frissítesz, és újra beállítasz. lehetőleg nulláról...de előtte a legfontosabb:
nézd meg, hogy a routered felületén a wan ip-d egyezik e azokkal az online port/ip tesztelőkkel amiket korábban linkeltem.szerk.: akkor natolva vagy. telefonálnod kell a digi ügyfélszolgálatára, hogy publikus ip címet kérsz. (vegyenek ki a nat-ból). nem szokták kérdezni, hogy miért, de ha mégis, azt mondod, hogy távolról el akarod érni a géped pl. a biztonsági ip kamerád miatt. megcsinálják általában 1-2 órán belül. router restart és tesztelheted újra.
-
G@ben
addikt
válasz
iguana #28509 üzenetére
Elvileg azok is jók.
Soha nem próbáltam a port nyitást, illetve nem figyeltem a feltöltést, amikor mégis, akkor jónak tűnt. De új a router, viszont nem vettem észre különbséget a régihez képest.A routerben az ip 100.xx, bár nincs ott, hogy wan (fogalmam sincs, hogy számít-e), a netes meg 84.xxx-et mutat.
-
-
-
iguana
őstag
https://canyouseeme.org/ vagy pl. https://www.whatismyip.com/.
ha 100.xxx a kezdete az ip címednek, natolva vagy. -
G@ben
addikt
válasz
enginev3.0 #28503 üzenetére
Digis vagyok. Nem tudom, mi a natolt ip.
iguana: keresem a wan ip-t, egyelőre nem találom. TP-Link Archer C5v4 a router.
-
iguana
őstag
ha nincs nyitott portod, az nem befolyásolja a letöltési sebességet. "maxon" tudsz letölteni, amire a neted, a routered, hálókártyád, és a háttértárad képes és amire a seederek képesek feléd.
ha egyetlen seeder van, akkor lehet ő is olyan, mint te, hogy nem lehet hozzá csatlakozni vagy bármi más ok.
de igen: attól, mert nincs nyitva a portod, jönnie kellene részedről. az hogy a másik oldalon az egyetlen seederrel mi van, az passz.nálad most a feltöltéssel lesz/van gond, mivel nincs nyitva a portod és nem tudnak hozzád csatlakozni, és csak nagyon minimálisat tudsz visszatölteni. ezt érdemes lenne rendbe rakni, mert valami nem okés mégsem.
router típust, beállítás képeket kellene mutatnod, itt sokan tudnak segíteni benne.nah, igen. a legfontosabb lemaradt, amit enginev3.0 is írt. nem vagy natolva? a routeredben látszó wan ip címe megegyezik pl. a https://canyouseeme.org/ által látott címmel?
-
iguana
őstag
hát ha el van indítva a qbit kliens és úgy nézel port tesztet arra a portra, amit a kliensben beállítottál és zártnak látja a teszter, akkor bizony zárva van az a port. attól még " jön a cucc", csak alig "megy" a cucc (feltöltés).
le kell ellenőrizned, hogy jól, és az a port van beállítva a routeredben, amit használsz a kliensben.
le kell ellenőrizned, hogy a tűzfal nem fogja meg. (akár a windows sajátja, akár ha van telepítve más program.)
érdemes a tesztelés idejére kikapcsolni teljesen a tűzfalat, router restart, windows restart és úgy megnézni. ha így is zárva találod, akkor valószínűleg rosszul van beállítva a routeredben a portforward.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest