Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
Új hozzászólás Aktív témák
-
rod78
csendes tag
Sziasztok a kérdésem az lenne h van olyan torrent program androidra ami nem kliens mert nincs pc de szeretnék letölteni, vagy h tom ezt megoldani pc nélkül? Előre is köszi a segitséget.
-
Cs1csó
titán
Na az nCore-on már törölték is a Pappa Pia-t. Elég IZÉ lett ez az nCore az utóbbi időben, sajnos ez a nagyság átka TÚL NAGY A FIGYELEM.
A Carpathians-on és az Insane-en fent van szerencsére, nem mint ha rohannék megnézni.
Az életem legrosszabb napja c. film érdekelne, láttam a moziban - februárban a moziünnep alkalmával a film végén a főszereplők és a film készítőivel beszélgetés is volt - nagyon tetszett. Legalább TV-ben leadhatnák már.
-
rod78
csendes tag
Szaisztok a kerdesem az lenne h tudok torrentrzni ugy h nincs pc csak tabletem szal androidra ugy h ne kelljen a torrent progit pc távoli beállitásokkal megnevezni meg igy kinlodni hanem csak pc nélkül menjen a torrent?
-
woodworm
veterán
Mondjuk az ilyen barmoktól nem véd semmi, de amíg nincs nevesítve tiltott feltöltésként, addig mindig lesznek próbálkozók, mert hétköznapi emberként csak az látszik, hogy még nincs az oldalon. Az is érdekes, hogy rejtés után egy héttel fel tudok tölteni több, mint 3GB-ot egy 400MB-os epizódból.
-
Na felkerült egy magyar film.
Szerintem ezt is törölni fogják hamarosan. -
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #26387 üzenetére
Én már vagy 23TB írásnál járok, november elején lesz 1 éves, megy mint a huzat bátran veheted torrent alá
-
válasz
enginev3.0 #26387 üzenetére
Ha a gyári garancia feltételeit vesszük - ami Pro esetében 300TB vagy 10 év -, akkor neked még az se lenne megfelelő, amilyen iramban torrentezel.
Ha a valóságot nézzük, akkor szerintem nyugodtan vehetsz EVO-t. Bár 5 év vagy 150TB írást vállal rá a Samsung, szerintem a való életben hamarabb el fogod adni, minthogy akár a közelébe is érj az élettartama végének. (Ami valószínűleg jóval több, mint 150TB. A 256GB-os Pro - amire szintén 150TB írást vállal a Samsung - például 9100TB írás után halt meg.)
Egyébként látom jó áron van az EVO hardveraprón.
-
enginev3.0
félisten
850Evo 500gb jó torrentre? Vagy evo-t inkább ne?
-
mpo
veterán
A múltkor a Big Bang Theory legújabb epizódját máshonnan sikerült leszednem.
Amint lejött, elkezdték vinni.
Csináltam-e ezzel bajt magamnak?
Holnap kiszedem (törlöm), mert erre nincs seed kötelezettségem, ezért nem kell bent tartanom. -
woodworm
veterán
válasz
enginev3.0 #26383 üzenetére
Érdekesen működik ez a rejtés, az biztos.
-
woodworm
veterán
válasz
enginev3.0 #26377 üzenetére
Törölted teljesítés előtt?
Nálam egyébként a rejtett torrentek úgy szerepelnek ebben a pillanatban, mintha most indítottam volna el és nincs rajtuk seedkötelesség.
Ha start sorrendbe rakom őket, a lista elején vannak. -
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #26377 üzenetére
Hit'n'runolt torrentek száma: 301Sajnos balfax voltam, nem figyeltem. Inaktívakat mindig törlöm, és van, hogy még nem érte el az 1.0 arányt, csak c vágányra került..
-
enginev3.0
félisten
Lesz 2 Hit'n'run torrentem, hülye elrejtett mi kis falunk miatt
-
Cs1csó
titán
válasz
TeeJay #26374 üzenetére
Ennek örülök, mert amikor jobban beleástam magam gyakorlatilag mint ha nem is magyar lett volna még kevesebb volt a magyar szöveg mint régebben - egy korábbi hozzászólásomban még azt írtam hogy jobb lett mert egy konkrét fordítást láttam de aztán kiderült hogy még az is újra angol lett ami már magyar volt. -
-
TeeJay
félisten
én feltöltési jogomat örökre elvették a rarbg HDXXX miatt
fene tudta hogy rarbg-n nem eredeti release van mert a fájl infóba beírták a linkjüket...amúgy írtam transifex-en a magyar srácnak aki a fordítást csinálja
válaszolt hogy javítani fog mindent úgyhogy elvileg a következő verzióban már stimmelni fog minden qbittorrent alatt -
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #26372 üzenetére
Köszi, úgy látom észhez tért.
-
havri1
félisten
-
canniball
nagyúr
válasz
enginev3.0 #26366 üzenetére
Köszi!
-
mpo
veterán
A Windows tűzfalában az allow 9009 van több sorban, én most 50000 fölötti portot használok.
A qbit installáláskor mi volt az alapértelmezett port, talán ez a 9009?
Ha nem, akkor ez mi lehet? -
enginev3.0
félisten
7 Warn után megtanultam hogy még egy rohadt VIP rangot sem adnak (egyébként nem is kértem)
-
M107
addikt
Személyem megtanulta két figyelmeztetés után még kezdő koromban
Amit törölnek a nCore-ról azt akárhogy de törlik és azt ne kérdőjelezd meg.Csöndben kell maradni és lám tölthetsz le és fel.
Röviden ennyi.
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #26360 üzenetére
azért mondom valami vicc a két csapat között hogy Hyperx-et támogatják
nekünk meg magától jön le minden release amit 10perc múlva töröl a kedves ncore staff mert éppen Hyperx jobban tetszik nekik
SSD meg töltse le és nem tud seedelni mert már törölve van a torrent
csodás
az a baj írni se lehet nekik hogy ne szórakozzanak már mert egyből törlést kapsz és 11éves account-ot nem akarok elveszíteni legend ranggal -
enginev3.0
félisten
Röhej, hogy ezt meg elfogadták
Jurassic.World.Fallen.Kingdom.2018.PROPER.BDRiP.x264.HuN-HyperX
lóf#sz különbség nincs az no1hez képest, ami fent volt
Szánalmas az egész
-
TeeJay
félisten
válasz
Cs1csó #26351 üzenetére
vicc ami megy a két csapat közt
most egy vagon ocean eight no1 release-t töröltek persze nekem meg SSD-n foglalta a helyet
törölhettem is pedig proper volt vagy mi
jó lenne ezt nem játszanák sűrűn mert bár oké amíg nem törlik addig a feltöltött mennyiséget elszámolják
csak éppen foglalom a semmivel a HDD-t meg az SSD-t és cserébe addig lassabb a seed a többi cuccra -
vargistv
kezdő
válasz
enginev3.0 #26354 üzenetére
"Nálam pedig mostantól 110MB/smal mehet a seed"
Wow! Én tegnap 10 MB/s-el töltöttem le
-
enginev3.0
félisten
Nah, kecske is elfogyott meg a káposzta is
Sogorommal a gépét kicsit modernizáltuk (házon kívül mindent cseréltünk benne), átraktam a 3darab P300at, így most nála megy a plex
Nálam pedig csak a torrent
Jó sokat gyorsult a plex, mert ő egy éve nem használta a gépét, így csak erre van használva Core i5 4440-nel
Plusz nála is van 200mbit upNálam pedig mostantól 110MB/smal mehet a seed
Kicsit fájt kiadni a kezeim közül, de ez volt az egyetlen járható megoldás
-
-
Kiskokó
veterán
Köszi, közben a staffal is beszéltem.
Kár hogy nem megoldható.
Neki laptopja van csak, és nem szokta bekapcsolva hagyni, a torrent meg pikk pakk megölné neki ha otthagyná seedben...
na mind1 köszi -
Cs1csó
titán
Most ügyesebben vágott oda a HyperX a No1-nek! Javításra hivatkozva adott ki új Jurassic World 2 Release-t.
-
nfsu17
veterán
válasz
Kiskokó #26347 üzenetére
mert ő csak letölt.. nem ért a géphez nagyon, megnem is érdekli.
az, hogy letölt és nem ért a géphez, milyen összefüggésben van?
mit kell ahhoz érteni, hogy amit letöltött (tehát valamilyen szinten értett hozzá és a lényeges részét már meg is csinálta) azt 48 óráig (2-6 hét idő alatt, attól függ mikor jött le) benne hagyja a kliensben?
naptárt sem kell vezetnie, írja az oldal, hogy mi a kötelezettsége.megnem is érdekli
a staffot sem fogja, ha kicsapják.
értem a jószándékot, de ez nem egy veseátültetés, amihez profi segítség kell, minden adott a tesódnak is hozzá.
net, gép, idő
Ezért az én gépemen az enyémet is meg az övét is használom. Vagyis most kezdem úgy használni.
nyugodtan, de akkor valamelyikőtök repülni fog.
Dupla account
erre keress rá wikiben -
mpo
veterán
A qbit 4.1.2-t használom, a 4.1.3-mal még várok. Win10 Home x64 naprakész.
Ma leszedtem két fájlt a qbit-tel, a Firefox-ban vettem észre nincs kapcsolat.
Qbit bezárása után sem lett, csak a router újraindítása oldotta meg.
Ez kétszer lejátszódott.
A változás annyi volt a napokban, hogy a Malwarebytes tegnap frissült és a 14 napos verziót tette fölMásik kérdésem.
A Windows tűzfalában az allow 9009 van több sorban, én most 50000 fölötti portot használok.
A qbit installáláskor mi volt az alapértelmezett port, talán ez a 9009.
Ha nem, akkor ez mi lehet? -
Cs1csó
titán
válasz
Kiskokó #26347 üzenetére
Tisztázzuk mert itt egy kicsit bezavartál:
AMI valószínű nem tiltott mert ismerek olyanokat akik így használják: 1 account-ot 2 földrajzilag is másik gépről futtatnak - folyamatosan tehát két külön városban két külön gépen is egy fiókkal lépnek be.EZ nem gond.
DE ha neked van egy saját fiókod amit futtatsz a gépedről és most erre a gépre egy másik fiókból töltesz le és kezdel seedelni ott már lehet gond.
TEHÁT:
- 1 fiók több gépről = ok
- 1 gépről több fiók már lehet nem OK. -
Kiskokó
veterán
Stét
Gyors kérdés arcok!Ncoreon ugye nem gáz ha 1 acc-ot két gépről használok ?
Előfordulhat hogy egyszerre is futna a 2 gép.
Egyik Tesóm laptopja és Ő Acc-a, segítenék neki vissza tölteni, mert ő csak letölt.. nem ért a géphez nagyon, megnem is érdekli.
Ezért az én gépemen az enyémet is meg az övét is használom. Vagyis most kezdem úgy használni.
Nekem nagyrészt menne 0-24 de ha ő véletlen bekapcsolja 1-2 órára akkor megy egyszerre.
Ez ugye nem tilos ?Köszi
-
TeeJay
félisten
válasz
Cs1csó #26338 üzenetére
Hülyeség...
Cooler Master N200 matx házam van és folyamatosan megy benne 4 darab WD10EZEX 1TB HDD és se nem rezeg se nem hangos. Én is gondolkodtam a P300-on de aztán találtam zsír új WD-t hardveraprón 6 ért és vettem 4-et.
Gyorsak mint a villám, halkak ugye 1 tányér 2 fej, 64MB cache és eddig 38 fok volt a max amit terhelés alatt hozni tudtak pedig panelban lakom nyáron 30-32 fok van bent és éjszaka 800-on pörög mind a 4 darab Coolink swif120P venti a házban -
-
havri1
félisten
válasz
Erdei88 #26336 üzenetére
Nem csak a ház erősíti fel a hangját? Próbáld kézben tartani, nem mozgatva, hogy úgy is hangos?
Jártam már én is így. Megoldás lett, hogy szereztem ilyen kis gumi tappancsokat a csavar alá, ami elnyeli a rezgést. Hangtalan lett. Úgy az igazi, ha a furatba ez belepattan, és a csavar csak erre feszül, a házhoz nem ér hozzá. Kis barkácsmunka, de megéri. (Akkora furat kell, amibe pont belepattan, és a csavar meghúzásakor annyira megfeszül, hogy szétlapítja a belső peremet, ezzel rögzül).
Jobb házakban erre alapból van megoldás. -
Erdei88
veterán
Uraim, beszereltem a P300-as 3TB-os hdd. Hát ez valami botrányosan hangos...
-
TeeJay
félisten
nálam is kell 2-3perc mire indul addig nem válaszol és csak fehér lap van
illetve bezáráskor kell 1-2perc mire valóban leáll a feladatkezelőből is eltűnik
ha ezt kivárod nem lesz következő indításkor újra ellenőrzés
ezt leszámítva tolom éjjel nappal és szépen tolja
semmi hibát nem fedeztem fel
azóta már dolgoznak a javításán is, lesz új libtorrent is szóval max 4.1.2-re menj vissza addig és ha jön a 4.1.4 akkor arra frissítesz majd -
bl4ze
veterán
válasz
TeeJay #26331 üzenetére
TeeJay, te nagyon vágod ezt : ma felraktam a frissítést qbittorrent v4.1.3 és azóta pokol és szívás :
elindulnak a torrentek, majd a vége felé leáll "i/o error" üzenettel.
újra kell indítgatni a qbit-et, meg "recheck" stb... Mitől lehet ez? Korábban is 1-2 verzióval előtte volt néha ilyen, de ilyen mértékben még nem..... Pár helyen olvastam róla külföldi fórumokban is, hogy upgrade után elő szokott jönni. Láttám már ilyet, van tanácsod mit lehet tenni? Eddig nagyon csíptem a qbittorrent v4.1.2 verziót, meg a korábbit is, de ettől most agy+%// kapok... Köszi.
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #26327 üzenetére
nekem Gigabyte B85M-D3H lapom van a legutolsó driver és BIOS minden
BIOS-ban amit lehet alapon hagyni meg csomó mindent letiltottam hogy ne húzza túl a 4790K-t
gyönyörűen megy a qbittorrent bármiféle gond nélkül
win10 x64 1803
láttam qbittorrent githubra írtál
javaslom 64bit oprendszert és 64bit qbittorrent használj mert 32bites van nálad ami nem túl célszerű
vírusírtód meg egy bitdefender free legyen legalább és a windowst meg frissítsd le teljesen
ha 8GB RAM van akkor meg a virtuális memóriát nyugodtan kapcsold ki
ha ezután is valami gebasz van akkor passzolok -
BalaNce87
addikt
Nekem a utorrent 2.2.1 azt dobta most hogy nincs elég memória a kérés befejezéséhez és pirosra váltott. Láttam, hogy betelt az 1.6 giga cache közben, kb 40 mb/s volt a sebesség.
Manuálisan újraindítottam párszor és leszedte de nem igazán értem mit jelent a hibaüzi, mert a 8 giga RAM fele üres volt még... -
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #26327 üzenetére
Drivert cseréltél? Ha van nem integrált storage megoldás a gépben, próbáltad nélküle használni (hogy kiszűrd)?
-
enginev3.0
félisten
Megint appcrash, rohadt vicces
Rendeltem új alaplapot, bár kétlem...
-
F34R
nagyúr
válasz
enginev3.0 #26323 üzenetére
A sok akkor jo ha keves a memoriad. pl van 2GB, 4GB swap-t beallitasz es azzal elvagy.
Cserebe tobbet ir merevlemezre vagy SSD-re. Nalad szo szerint teleszemeteli a rendszert. -
F34R
nagyúr
válasz
enginev3.0 #26315 üzenetére
Miert kell engedni hogy az a szar automatikusan allitsa?
Igy allisd be, elegendo lesz 8GB memoria mellett.
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #26317 üzenetére
de a géped jó
vagy driver baj vgy valami más lesz
nekem 8GB RAM van virtuális memória off 1GB-ot adtam qbitnek és megy hetekig gond nélkül
win10 x64 1803 minden frissítésselnálam szépen pörög most amit tud a net azt szerintem kimaxolom
hajnalban meg nincs kinek tölteni de majd FTTH ha lesz akkor jobb lesz -
ggg666
őstag
válasz
enginev3.0 #26319 üzenetére
Nekem nem zárul be csak nem tudja frissiteni mindet, mindig van ami átkerül a hiba közé.és csak később tudja frissiteni
-
ggg666
őstag
válasz
enginev3.0 #26317 üzenetére
Inkább az a gond, hogy megszakad a seedben töltött idő.
-
ggg666
őstag
válasz
enginev3.0 #26315 üzenetére
Nekem a 6GB-al ment eddig 5000 torrent és nem fagyott ki.
-
ggg666
őstag
válasz
enginev3.0 #26313 üzenetére
Miért, mennyi van benne, hogy elfogyott?
-
enginev3.0
félisten
Windows bezárta a qbitet, elfogyott a memória
-
wagi
senior tag
Az utorrentes ráengedi a teljes sávszélességet lehet csak ez az egy torrent fut nála úgy könnyű elsőnek lenni.
-
havri1
félisten
Én egy laptopot raktam be az old torrentek miatt. Volt egy 1TB elfekvő lassú hdd-m, azt usb rackbe tettem, és megtöltöttem ebook, mp3, sd, régi hd tartalmakkal, kb 700 torrent fért el. Kereső, ebook, és listázás feltöltési idő alapján 2x, így a legelső kerül előre. Na ezekből szedtem le 4-500-at.
Mellé egy 500GB-os 7200rpm 3.5" hdd is került külső rackbe, arra meg az xxxHD tartalmak mennek autodl-el. Max 2 letöltés, 3000MB lemez cache, összes torrent 999. Slotok 500/150/500/20 (i5/ssd/8GB)
Kb 2 nap alatt telik meg, naponta törlöm az előző napiakat.
A saját gépemen már más, nem akarom még1x untatni a csapatoti7/3 db ssd+2db hdd/12GB - korlátlan slot, 3999MB lemez cache, 80% tartalom ssd-re megy. 1-2 nagyobb csak a hdd-re, következő fizuig, akkor az is ssd.
Folyamatosan legyen seedbe, megszakítás nélkül, ez nagyon sokat fog dobni. Öcsémnek 250 db ebook van így bent, semmi más, 8000 helyezésre elég, 40TB up-al, 6 éves regisztrációval. Viszonyítás miatt. -
-
Magga
aktív tag
Ezt néztem, a képlet, ami alapján számolják a helyezéseket.
A regdate-en nem tudok változtatni.
upload jelenleg 15,8 TB folyamatosan megy a seed, szar a netem
30 db feltöltött torrent van, de lehet már seed hiányában törölték őket (akkor is számít?)Azt is elfogadom, ha ezekkel a tényezőkkel nem tudok feljebb lépni, kíváncsi voltam!
mindenesetre beraktam 100 db e-book-ot, meglátjuk, hogy lesz-e javulás. -
wagi
senior tag
Ezek is sokat számítanak:
regdate: A regisztrációtól számított oldalon eltöltött évek száma alapján generált szorzó
upload: Az eddig feltöltött összes adatmennyiség alapján generált szorzó
owntorr: A feltöltött torrentek száma alapján generált szorzó
Kevés a feltöltésed és a feltöltött torrentek száma nálad.
-
Magga
aktív tag
válasz
enginev3.0 #26300 üzenetére
Megpróbálom, köszönöm! XXX sd vagy hd vagy mindegy? Majd jelzem, hogy sikerült-e.
Az SD Filmek kategória dobott rajta sokat, előtte folyamatosan 4-5e között voltam, de most már régóta nem tudok előrébb lépni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nők, nőügyek (18+)
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Diablo 3 Collector's Edition
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest