Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
enginev3.0 #26099 üzenetére
Csak telefonos kliensen
Telefonos, illetve bármi ami ugyanabba a kategóriába (pl. tablet) esik, illetve a MS Store-os változat is lehet ilyen, azt nem tudom.minden máshol minden korlátlan
Ha a szimpla lejátszást nézzük, igen, de ez azért így erős túlzás, például amit írtam felhasználók létrehozása, előre optimalizált változatok tárolása, sync az eszközökre, PVR (tv tuner a szerveren), stb. -
Cs1csó
titán
válasz
TeeJay #26080 üzenetére
Erről beszélek, amúgy rosszul fogalmaztam: Ezek nem azok a digitális bennszülöttek akik már fiatalon programozni fognak.
enginev3.0
Nem is baj, ahogy látom egy két hiányzó fordítást is beletettek új telepítésnél nem jön elő a felugró értesítés windows 10-nél jó lett. Inkább stabilitás mint bármilyen új funkció.
-
Geth
veterán
válasz
havri1 #26093 üzenetére
Kliense válogatja. Androidos kliens levág hamar, de a böngészőben futó webalkalmazás ingyenes (1-1 példa).
Én is ezt használom, TV-n Kodi + Plex plugin, az is ingyenes
Az egyik nagy hátránya az ingyenesnek, hogy nem tudsz plusz (akár csökkentett hozzáférésű) felhasználót létrehozni, az admin meg mindent elér, át tud állítani és még törölni is tud. -
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #26092 üzenetére
Ingyen, de csak limitált ideig működik a film része nem?
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #26090 üzenetére
Tegnap én is beüzemeltem, öcsém németben él, szenved a filmekkel. Net ott botrányos. 1-2Mbit jön max, horror áron. Plex úgy néz ki, működik.
-
mpo
veterán
válasz
TeeJay #26080 üzenetére
jó én is 33múltam
Jó, én meg 34 éve napi 6-10 órát ülök előtte, ezért reagálok.
munkára sosem használnék tablet-et meg telót se
a laptop és egér a legjobb de van PC-m isEz sajnos csak akkor igaz, ha körülbelül ezeket betartod és így használod a laptopot. (Gyorsan ezt találtam).
A laptop az ergonómia kicsúfolása.
Ha simán íróasztalon van, naponta és órákon keresztül nem használható károsodás nélkül.
Szomszédasszony dohányzóasztalon használja, a kanapén ül és görnyedezik.Ezt érdemes megnézni, kevés szöveg, sok kép.
[link] -
enginev3.0
félisten
válasz
TeeJay #26076 üzenetére
Nagyon kis számokat írsz
Baywatch
SD 150 ezer letöltőMajmok bolygója 2017
SD 125ezer
720p 25ezerSötét torony
SD 158ezer
720p 28ezer
1080p 15ezerKingsman
SD 167ezetGru 3
SD 148ezerLove simeon
Moziba kerülés előtt került fel
SD 37ezerÉs sok filmnél hatalmas hátrányt jelent az hogy felkerül a custom verzió amit sokan megnéznek, köztük én is.
Majd jön a retail amit sokkal kevesebben töltenek már le -
TIT
veterán
válasz
alex devil #26081 üzenetére
Örülj neki,nem is jöhetne annyival,nekem a gigás jön max.60-65-el.
Amúgy a helyet foglalja le,aztán beindul. -
TeeJay
félisten
válasz
alex devil #26081 üzenetére
gondolom HDD-re töltesz és nem bírja tovább a kiképzést
a globális szálak száma legyen 400
a speciális beállításoknála cache méretét rakd 512MiB vagy 1024MiB-re
okos olvasási cache
és OS cache-t is engedélyezd aztán próba újraja és win10 1803 ajánlott
-
alex devil
senior tag
Sziasztok! Qbittorent 4.1.2. (win 10 64bit) ha elindítok egy letöltést elkezd jönni pár másodpercig 70-80-nal (Digi 100/200net) amit töltök, majd a sebesség leesik kb 0-ra pár percig azután megint elkezd tölteni 40-50 körüli sebességgel. Minden torrentnél ezt csinálja. Találok valahol egy beállítási útmutatót vagy láma okosító írást arról, hogy mik lennének az optimális beállítások?
-
TeeJay
félisten
válasz
Cs1csó #26079 üzenetére
jó én is 33múltam és még DOS-t is használtam meg win 3.1 meg 95-öt
8évesen már 286-386-486-os gépen toltuk a price-t meg a mortal kombat 1-2-t
és norton commander meg dos navigator meg minden volt
mi még tudjuk hogy online oldalon foscsi minőséget nem nézünk elvből ha torrenten ott van a bluray
csak ugye a 2000 utániak már csak telón nyomják és elég nekik a sz*r ismunkára sosem használnék tablet-et meg telót se
a laptop és egér a legjobb de van PC-m is -
Cs1csó
titán
válasz
TeeJay #26078 üzenetére
Ami most megy - ismerek konkrét embert:
- csak a telefonján netezik már asztali gép sem kell
- online nézi a filmeket ezeken a netes filmnéző oldalakonMegjegyzem érdekességként hogy ezek akik így fogyasztanak tartalmat kevesebbet tudnak a számítástechnikáról mint én mikor még csak kapisgáltam az egészet. Gőzük sincs mi az hogy CHKDSK vagy bármi ilyesmi. Erről egy vizsgálat is volt .
Azaz ezek már azok a digitális bennszülöttek akikről azt hitték hogy már 10 évesen programozni fognak semmihez sem értenek CSAK a tartalom fogyasztáshoz.
-
TeeJay
félisten
válasz
Cs1csó #26077 üzenetére
ztracker-em van csak de csak azért hogy lássam cam hun témában mi jött ki mert akkor látom hamarosan jön Bluray-en is. ez van senki se tölt már közben minden szolgáltató emeli a net sebességet
egyre több gyors seeder van egyre kevesebb gyors letöltőre
a külföldiek sem viszik az anyagot, németben nem torrentezhetnek meg még kitudja melyik EU országban sem
szóval gázszerintem 2-3év múlva már PC és laptop is alig lesz a családoknál
mindenkinek lesz egy 6-7" okosteló vagy egy 10" tablet és kész
face insta viber skype youtube kb. itt kifúj majd a böngészésindexe írják a héten TV-ben mit néztek legtöbben
5-6éve egy xfaktor simán 2millió nézőt hozott de a legtöbb show műsor is 2m körül volt
most a legjobb eredmény is max 5-600ezer TV néző annyira nem néznek TV-t az emberek -
TeeJay
félisten
válasz
havri1 #26075 üzenetére
nem a hardver a lényeg egy szinten felül hanem hogy viszik-e tőled
sajnos úgy látom egyre kevesebben torrenteznek
mindenki a f*s ájfónját nyomkodja senkit se érdekelnek már filmek meg sorozatok
én hiába toltam be mind a 4HDD-re meg az SSD-re letöltést nem változott a napi seed mennyiségem
most is 1TB körül van tehát nincs értelme többet tölteni mert nem fognak többet vinnimost a sorozatokat ki is hagytam mert csak zabálta a letöltést megnézem ha csak XXX meg film van mi lesz
SSD is unatkozik mert hiába jöttek most nagy filmek (infinity war, deadpool és társai) max 720p-t szednek a legtöbben, szerintem nincs 10-20ezer letöltés egy 700ezres oldalon ami elég gáz
legalább a felének vinni kellene akkor éreznénk a seed hatását de HD-ből 10-20ezer letöltés mi az?
nem tudom a ++++ mennyit jelent de nem sokat abból kiindulva hogy az életrevalók SD-ben volt úgy 70ezer letöltésnél a lista elején és az kap ++++++ -t jelenleg
akkor a ++++ max 10-15ezer letöltés lehet de majd megkeressük a feltöltőt mert ő látja -
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #26072 üzenetére
480-as intelt vettem most 19990/1 év garival, igaz használt.
De arányaiban jobb sztem. -
enginev3.0
félisten
Olcsó SSD
-
havri1
félisten
válasz
enginev3.0 #26070 üzenetére
Ble-ble-ble, engem már hetekkel ezelőtt
-
havri1
félisten
Grog No.: 1
Grat -
havri1
félisten
Megjött a másik 480GB-os SSD is, így már itthon csak SSD-re töltök.
Így értelmetlen lett a fileok előre lefoglalása. Nem találom qbit4.2.1-ben, ez hol van?
Ki kéne kapcsolni, ha egyáltalán aktív.Megvan, nem volt aktív.
-
Cs1csó
titán
válasz
Riegerr #26062 üzenetére
Azzal óvatosan bár egy próbát megér de legyen kéznél telefon ha a szolgáltatót kell hívni esetleg - okádék TCOM minden az egyben router-nél ez volt csak a központból tudtak újra netet varázsolni. Lehet neked jobb.
A HDD-d milyen? 7200 vagy 5400RPM ? Mennyi torrented fut? Mennyire töredezett?
A legfontosabb: a legfrissebb stabil x64-es Qbittorrentet használod? Ha nem akkor válts. Milyen oprendszer? Windows 10 1803-as?
-
Cs1csó
titán
válasz
Riegerr #26060 üzenetére
Több minden is okozhatja de kezdésnek ezt állítsd be:
- a kapcsolatok maximális számát : a neted erősségétől függ de mondjuk 300-500 között
- a kapcsolatok maximális száma torrentenként: 30-50
- egyszerre max 2 letöltésed legyen - ha a gépnél vagy akkor egy de ha az az egy elakad és több letölteni valód van akkor a mögötte lévők beragadnak. -
Riegerr
tag
Sziasztok!
Tudtok abban nekem segíteni, hogy torrentezés közben hullámzik a feltöltés. Megszakad a kapcsolat a seedelt torrentnél, majd újra elindul. Felpörög egy ideig megy, aztán újból leesik. A teljes adatfolyam hullámzik. nem stabil.
Hol lehet a hiba? Mi okozhatja ezt?
Előre is köszönöm.Bob
-
TeeJay
félisten
válasz
Cs1csó #26053 üzenetére
defraggler többet ér mint a windows-os
mert a win10 sajátja csak bizonyos méret felett töredezttségmentesít
meg azért a defraggler kijelzi a töredezett fájlokat és a fájltöredékeket is és tudsz számolni hány százezer töredék van a HDD-n
mondjuk mióta WD10EZEX van én tolom neki és nem szórakozok ezzel mert minek -
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #26051 üzenetére
A kérdésedre pofonegyszerű a válasz: 2 mérés nem mérés, azaz telepítsd még 1 vagy inkább 2 töredezettségmentesítőt talán akkor fellebben a fátyol, amúgy mindkettő úgymond alacsony hibahatáron belüli értéket mutat.
Ezeket javaslom:
- Defraggler
- Auslogics Disk DefragDe amúgy igaza van mpo-nak is, a windows töredezettségmentesítője elég - én sem használok mást de nektek azért ajánlottam mert a felhasználási módotok extrém.
-
mpo
veterán
válasz
enginev3.0 #26051 üzenetére
Ezért nem kell ennyi program erre a célra.
A Windows 10 ezt elintézi szabadidőben. -
enginev3.0
félisten
Egyelőre úgy néz ki, talán meglett hogy miért zárult be a qbittorrent csak úgy kedve szerint
Remélem nem szólom el magam
Most már 24 órája gondtalanul megy -
Cs1csó
titán
A Carpathians-ra most lehet regelni: [link]
-
Cs1csó
titán
válasz
promagus00 #26047 üzenetére
-
Cs1csó
titán
válasz
promagus00 #26044 üzenetére
Az Insane-en még él a reg, de a Carpathians-on is próbáld meg később.
-
havri1
félisten
válasz
promagus00 #26044 üzenetére
Nekem sikerült.
(#26043) csicso82:
-
Cs1csó
titán
Üdv a nagy torrenteseknek ajánlom a figyelmébe: Ashampoo® HDD Control 2 most promo-ban ingyenes.
A leírásában arról van szó, hogy PROAKTÍV a töredezettmentesítése azaz a HDD-re történő adatírást is szabályozza. Hogy ez mennyire működik főleg olyan igénybevétel mellett mint ahogy ti csináljátok nem tudom próbáljátok ki és számoljatok be róla.
bobalazs írta róla:
"Ez nagyon jó, abszolút megéri használni, mert teljesen megszünteti a merevlemezek töredezettségét, a pro-active-defrag által.
Használat közben eleve úgy írja a rendszer a fájlokat a hdd-re hogy nem keletkezik töredezettség a lemezen."wagi
Köszi regisztráltam most már, nem lehet csak úgy kihúzni a lábam alól a talajt:
- nCore
- BitHumen
- Insane
- Carpathians -
wagi
senior tag
Carpathians is nyitva van.
-
Cs1csó
titán
válasz
promagus00 #26034 üzenetére
Most ingyenes a regisztráció, nem tudom meddig.
-
ggg666
őstag
válasz
enginev3.0 #26039 üzenetére
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #26036 üzenetére
nekem Cooler Master N200 ház van és elég pici de belefér a rendes mATX lap amin 6SATA van
igaz 2SSD és 4HDD már csak úgy fért be hogy a 4. HDD-t az 5,25" helyre raktam beépítő keretre de tökéletesggg :
ilyen PCIe SATA3 kártyák csak akkor jók ha legalább PCIe2.0 és legalább tud 1GB-ot mert 4HDD-re az még elég de 6-ra már kevés ha egyidőben túrod neki a torrentetha csak x1-es kártya akkor PCIe 2.0 esetén 500MB nem túl karcos
amit linkeltél tuti x1-es portba való úgy meg 10HDD-t rátolni torrentesnek nem túl frankó -
ggg666
őstag
válasz
enginev3.0 #26036 üzenetére
Nekem ilyen van 2 sata port és egy esata, egyiket se használom, mégis rá lehet kötni akár 20 hdd-t
Vegyél egy ilyet ha kevés
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #26030 üzenetére
neked csak 4 SATA port van a lapon?
nekem 4SATA3 és 2SATA2 és mindet az intel chipset kezeli szóval nincs vele baj -
promagus00
tag
Az Insane oldalra csak meghívóval lehet regisztrálni, jól látom?
-
ggg666
őstag
válasz
enginev3.0 #26030 üzenetére
Én egy portot sem használok az alaplapomon satát csak usb3-at, mégsincs vele gond.
-
enginev3.0
félisten
válasz
promagus00 #26027 üzenetére
qbittorrent vagy deluge jó lesz
-
enginev3.0
félisten
válasz
TeeJay #26028 üzenetére
Én sem tudom mitől lehet
Google-ban ezer féle dolgot kerestem már ntdll hibára, de hiába
Gyanítom hogy esetleg a Sata kártya a hibás, de próbáltam másikat is, azzal sem lett jobb, plusz azt úgy sem dobhatom ki, mert nincs több helyem az alaplapon
Friss windows, nincs letiltva semmi, nem tudom mitől lehet
Mégcsak megkérdezni sem tudom nagyon sehol, mert akkora angol tudásom nincsen
-
válasz
promagus00 #26027 üzenetére
Szia!
Én transmission-t használok, igaz nem tud annyit mint a deluge, de cserébe sokkal egyszerűbb is szerintem.
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #26026 üzenetére
ez az ami fura mert nekem betonstabil
tényleg heti 1x indítom újra a gépet addig megy mint a huzat gond nélkül
sosem volt még ezzel baja
pedig múlt héten 3napig én is 1100 körüli torrentet futtattam és mind a 4 HDD-re meg az SSD-re is volt bőven anyag.
gépünk is hasonló Haswell proci csak nekem i7-4790K neked meg egy közép szintű de az is bőven elég
annyi hogy nekem 2x4GB 1600-as Corsair RAM van meg Samsung 850PRO 128GB SSD-ről megy a rendszer
virtuális memória kikapcsolva és minden frissítés rajta van amit win update felrak
vírusírtó meg Bitdefender Freedriverek legújabbak ami létezik
BIOS szintén legújabb ami a Gigabyte B85M-D3H laphoz van
és ráadásul ugye én alul tuningolom a procit mert a turbo tiltva van max 4GHz-ig pöröghet ott meg levettem a feszültséget amennyire csak lehetett hogy 20watt körül kérjen a proci ha üresjáratban seedel mégis beton stabil -
promagus00
tag
Milyen torrent programot tudtok ajánlani Linuxra, torrent szervernek?
Delugerol hallottam sok jót, ti mit ajánlanátok? -
TeeJay
félisten
válasz
Cs1csó #26021 üzenetére
RTL szerintem fizet ezért hogy többen nézzék meg TV-n vagy RTL most-on mert ott akkor nagyobb reklám bevétele lesz ezáltal
Ha tiltva lenne akkor már a tiltott cuccok között lenne és nincs. Simán feltölthető csak amint elfogadják rejtve lesz addig meg bárki letöltheti. Akinek meg 1 héttel később jut eszébe az regisztráljon insane oldalon
-
woodworm
veterán
-
Cs1csó
titán
válasz
woodworm #26013 üzenetére
Ezt úgy érted, hogy amint felteszik egyből szedni és mire törlik már szedem vagy akár le is jött?
wagi
Igen de abszurd ez egy torrentoldal ha minden kérésnek eleget tennének akkor kiürülne az egész oldal. Várom már hogy a télapó szóljon be hogy PL meccset se tegyenek már fel hanem inkább mindenki fizessen elő a Spíler tévére.
-
Cs1csó
titán
Egyre abszurdabb hely az nCore, most néztem, hogy már a Mi kis falunk sem elérhető rajta, jó is az ha a talonban van még egy BitHumen és egy Insane.
Ezzel a Retek klub-ot vagy a sorozatot védik?
-
TeeJay
félisten
válasz
enginev3.0 #26010 üzenetére
bátor vagy
azért egy bitdefender free-t felrakhatsz
ingyenes
defender is menjenqbit nekem rendesen megy és le is áll ha leállítom
valami továbbra is nálad van baj szerintem
milyen win10-ed van?
1803 MSDN? -
TeeJay
félisten
hát az az ONT nem is erre lett tervezve hogy oda vissza 1/1gigabitet vigyen torrent sok száz szálas forgalom mellett...
kérd hogy tegyék bridge módra vagy mi van telekomnál és használj saját routert akkor talán jobb lesz
de ismét írom szerintem már átestetek a ló túloldaára
és már olyat akartok amit szerverteremben dedikált gigabit tud jó esetben nem pedig egy home GPON internet.
oké hogy 1/1 gigabit de az időosztásos másokkal együtt és terheléstől függ mennyi a maxmondom win10 alatt qbittorrent szépen muzsikál
top 20-ban vagyok nem érzem hogy vért kellene izzadnom hogy top 10 legyen
amúgy sem tudnék fentebb jutni mert a 200-as feltöltésem nem egésznap 200megabit
meg ritkán szoktam mind a 4HDD-t meg az SSD-t telerakni
általában mindegyik félig üres hogy legyen bőven helyengine
milyen procid van mert ez nekem fura
most is 680 torrent megy nálam
beraktam pár finom esti cuccot
szedte ahogy bírta de semmi lassulás meg ilyen
i7-4790K de turbó kinyomva és alul van feszelve így max 4GHz-re pöröghet de tökre vissza van folytva
mondom sosem akad vagy fagy le, nem tudom mit csinálsz hogy valami nálad akad
milyen vírusírtód van?
qbittorrent spéci beállításoknál mi van? -
wagi
senior tag
válasz
enginev3.0 #26007 üzenetére
Amikor maxon megy a feltöltés (kb.100MB/s) akkor kezdj el letölteni egy jól seedelt torrentet és kiderül.
Én próbálkoztam,de amikor eléri a letöltési sebesség a 60MB/s-et akkor elkezd belassulni a feltöltés,ha kilövöm újra visszaáll.
Szerintem az optikai modem hardveresen nem bírja vagy a fene tudja,mert a gép adott hozzá ott nem lehet gond és 3 kliensnél is ugyanez van. -
wagi
senior tag
Sikerült már valakinek a gigabitet egyidőben maximumon le-fel kitekerni?
-
wagi
senior tag
az utorrent 2.2.1 is régi kliens gyári beállításokkal persze,hogy nem megy nem gigabites netre tervezték
ott is át kell írni a legtöbb beállítást nagyobb értékre,hogy normálisan menjen -
wagi
senior tag
válasz
enginev3.0 #26001 üzenetére
nem árt hozzá kicsit beletúrni a libtorrent beállításokba
-
wagi
senior tag
hdd+ssd kombóra 2 kliens használata ajánlott egyszerre
A deluget ráengedni az ssd-re és ami a csövön kifér.
A hdd-re (természetesen raidbe) meg mehet utorrent vagy qbit és oda bepakolni akár 1000 torrentet és mivel onnan csak a feltöltés megy nem kap extra terhelést.
Ami esetleg kell az ssd-ről azt meg átlehet mozgatni a hdd-re a torrent fájlt átrakni a másik kliensbe és minden megy tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest