- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Friss tapasztalatok. Nálam 64-bites Vistával hadilábon áll ami abban mutatkozik meg hogy első update-et követően lényegében használhatatlanná teszi a rendszert ,mert 20 -30 percig vagy még tovább nem jelentkeztet be ...
Ez nem annyira gond számomra, mert átköltöztettem egy friss Windows 7 -re , a Friss Vistára meg megy a bizonyított NAV...
Ami kicsit még felhúzott, hogy a teljesen friss telepítésű Windows 7 -nél a link ellenőrző funkciója nem igazán működött pontosabban minden találatra sárga jelzést adott miszerint nem ellenőrzött.
Van egy repair funkciója, ez annyit csinál, hogy a programok eltávolítása menüből amikor megjelenik a javítás gomb (repair) akkor uninstalálja a cuccot majd újra pakolja. Igen ám de nálam ez nem oldott meg a dolgot.
Így hát keményebb eszközökhöz kellett nyúlnom. Elöszőr szépen hagyományos módon uninstalláltam, majd a külön erre a célra készített BitDefender Uninstall Tool-al elekéztem a nyomait. Ezt követően természetesen megint fel installáltam a szoftvert és most jelentem tökéletesnek tűnik
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BMW topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3396, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest