Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz #41133696 #1 üzenetére

Friss tapasztalatok. Nálam 64-bites Vistával hadilábon áll ami abban mutatkozik meg hogy első update-et követően lényegében használhatatlanná teszi a rendszert ,mert 20 -30 percig vagy még tovább nem jelentkeztet be ...

Ez nem annyira gond számomra, mert átköltöztettem egy friss Windows 7 -re , a Friss Vistára meg megy a bizonyított NAV...

Ami kicsit még felhúzott, hogy a teljesen friss telepítésű Windows 7 -nél a link ellenőrző funkciója nem igazán működött pontosabban minden találatra sárga jelzést adott miszerint nem ellenőrzött.

Van egy repair funkciója, ez annyit csinál, hogy a programok eltávolítása menüből amikor megjelenik a javítás gomb (repair) akkor uninstalálja a cuccot majd újra pakolja. Igen ám de nálam ez nem oldott meg a dolgot.

Így hát keményebb eszközökhöz kellett nyúlnom. Elöszőr szépen hagyományos módon uninstalláltam, majd a külön erre a célra készített BitDefender Uninstall Tool-al elekéztem a nyomait. Ezt követően természetesen megint fel installáltam a szoftvert és most jelentem tökéletesnek tűnik :K

Új hozzászólás Aktív témák