- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Léghűtés topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA® driverek topikja
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz
Heroes fan
üzenetére
Ja már van váltópont, akkor én kiszedném azt az 57 bitcoint (ez most épp 1 milliárd forint) az ismerősöd helyében. Kíváncsi leszek sikerül-e neki!
Nem tűnt fel, hogy mennyire átlátszó kamuszövegek vannak a honlapon (-Skylake- jókat idézett, igazi piramisjátékos mohó gagyiságok
) Nem tűnt fel, hogy full gagyi a honlap, évek után is. Értem én, nem hiszed el a Magyar Nemzeti Banknak, hogy kamu. Nem hiszed el a magyar kriptó témájú weboldalaknak, hogy kamu. Nem hiszed el az összes fórumtársadnak sem.
Végülis időnként mindig akad valaki, aki szemben megy az autópályán, csak ritkán van jó vége...
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Synology NAS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Automata kávégépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple watch SE 3 2025 40mm Starlight ÚJ 1 év Apple jótállás
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Beszámítás! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Nem tűnt fel, hogy full gagyi a honlap, évek után is. Értem én, nem hiszed el a Magyar Nemzeti Banknak, hogy kamu. Nem hiszed el a magyar kriptó témájú weboldalaknak, hogy kamu. Nem hiszed el az összes fórumtársadnak sem.