- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Philips LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Hát gyermekek! Én kellek nektek ide fele! Megmonom én, hogy mik azok a lantanoidák, /hogy sugározzák be a BIO SHIELD házatáját...!/ Ez egy aszteroida-meteorit csoport, ami része volt valamikor annak a bolygónak, ami helyén most csak aszteroidák keingenek, ha jól tudom a Jupiter, és a Saturnus között. Hehe... szóval onnan szedik az alapanyagot. Mingyá' gondoltam. Tizen valahány évenként a Föld pálya közelébe karülve észlelhetők is, és a hulló csillagok száma ilyenkor magasabb augusztusban. Ja a többi...1980 ban még rendesen el se terjedtek a pc-k, nem véletlenül adta az Intel az első / belülről/ 16 bite pricijának ai Intel 8086 nevet, ezek voltak az első XT-k. / alaplap felé 8 biten kommunikált, mert az alaplapgyártókra még várni kellett ...amikor az is 16 bites lett, ő volt a 286-os proci./ Szóval az el se terjedt PC-k előtt nem ülhettek még olyan sokan olyan sokat, hogy túl nagy vizsgálatokat végezhetett vón valaki. Ezek az idézetek gátlástalan hazugságok. Ha akarod én is írok ilyet, 1998-ban DR. Stromfeld és az általa vezetett tudományos team, melynek tagja volt a később Nobel díjra Jelölt Dr. Kychara Syn Japán rendes Akadémiai tag, kimutatta, hogy káros, az egészségre, ha számítógép előtt órákat töltők nem utalnak át a 1555-667-9987as számlaszámomrara némi lóvét, de az átutalás mit sem ér, ha nem nagyobb a természetes számsor ötödik prímszámának 4000x-szeresénél, angol fontban természetesen. Mindezeket a kutatási eredményeket megerősítte Az Angol Királyi Csacsi Csillagász tudományos folyóirat múlt évi decemberi száma. Most jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Trollok komolyan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Futás, futópályák
- Ingatlanos topic!
- Tesla topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Íme az új Android Auto!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkVision S27i-30 Monitor 27" - új állapot, garancia: 2029.01.16. 1920x1080, 100Hz, IPS
- SAMSUNG LS32DG800SU ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR !! AKCIÓ
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- MSI MPG 346CQRF X24 Monitor
- 27% - LG UltraGear 27GS93QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-SYNC / FreeSync
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- PC /i5-3470/8GB/240GB SSD/WIN10/
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hát gyermekek! Én kellek nektek ide fele! Megmonom én, hogy mik azok a lantanoidák, /hogy sugározzák be a BIO SHIELD házatáját...!/ Ez egy aszteroida-meteorit csoport, ami része volt valamikor annak a bolygónak, ami helyén most csak aszteroidák keingenek, ha jól tudom a Jupiter, és a Saturnus között. Hehe... szóval onnan szedik az alapanyagot. Mingyá' gondoltam. Tizen valahány évenként a Föld pálya közelébe karülve észlelhetők is, és a hulló csillagok száma ilyenkor magasabb augusztusban. Ja a többi...1980 ban még rendesen el se terjedtek a pc-k, nem véletlenül adta az Intel az első / belülről/ 16 bite pricijának ai Intel 8086 nevet, ezek voltak az első XT-k. / alaplap felé 8 biten kommunikált, mert az alaplapgyártókra még várni kellett ...amikor az is 16 bites lett, ő volt a 286-os proci./ Szóval az el se terjedt PC-k előtt nem ülhettek még olyan sokan olyan sokat, hogy túl nagy vizsgálatokat végezhetett vón valaki. Ezek az idézetek gátlástalan hazugságok. Ha akarod én is írok ilyet, 1998-ban DR. Stromfeld és az általa vezetett tudományos team, melynek tagja volt a később Nobel díjra Jelölt Dr. Kychara Syn Japán rendes Akadémiai tag, kimutatta, hogy káros, az egészségre, ha számítógép előtt órákat töltők nem utalnak át a 1555-667-9987as számlaszámomrara némi lóvét, de az átutalás mit sem ér, ha nem nagyobb a természetes számsor ötödik prímszámának 4000x-szeresénél, angol fontban természetesen. Mindezeket a kutatási eredményeket megerősítte Az Angol Királyi Csacsi Csillagász tudományos folyóirat múlt évi decemberi száma. Most jó?