Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
X3cut0r
csendes tag
Hello everybody!
A bios típusa AMI. Az alaplap típusa : ECS P4VMM2 V1.1.a (a verziószám vélhetően az). Pontosabb információkkal is tudok majd szolgálni, ha esetleg szükséges lenne. Szóval rosz verziójú biosszal írtam felül az eredetit és most nincs sípolás, nincs POST, nincs video, semmi. Vettem egy floppy lemezt, amire kiírtam a régi biost amit a flash előtt mentettem le. Átneveztem AMIBOOT.ROM -ra és CTRL + HOME nyomogatásával sikerült rábírnom a boot blockot, hogy olvassa be és frissítse a system blockot, vagyis írja felül az elronott biost a régivel. (Ha vmilyen kifejezést rosszul használok, akkor elnézést kérek.) Sípolt is a végén, meg minden úgy zajlott, ahogy kell, kivettem a lemezt, újraindítottam először resettel, aztán kikapcsoltam bekapcsoltam, de sajnos most sincs más csak fekete képernyő.
Kérdés miért nem javult meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston HyperX Fury 2x8GB 1866MHz DDR3 kit/ Beszámítás OK!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Kingston HyperX Predator 32G (2x16GB) DDR4 3000MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Eladó Apple iPhone 11 64GB fekete / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128Gb akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest