- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- DUNE médialejátszók topicja
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Végre kilábaltam az AGP-s alaplapok tengeréből. Sikerült szereznem egy MSI 865PE neo3-F sorozatjelű tuningdarabot, amelyben mennek a Prescott procik és vannak tuninglehetőségek is benne.
De: képzeljétek el, hogy a biosa ugye majdnem az alapbios volt, az utolsót meg 2005-ben adta ki az MSI (ebből a szempontból elég nagyot csalódtam a cégben, hiszen az ASUS már régen kifutott modelleket is támogat, ez érdekes, az MSI meg kiad 2-3 biost ezzel pedig el van intézve a dolog).
Feltettem a 2005-öset, amelyben CPU microkód frissítés/támogatás volt és a processzor hőmérséklete alapállapotban tuning nélkül 44-45 fokról 65-70-re ugrott fel (!!!), az alaplap hőmérséklete is szépen megnövekedett, valóságos kályha lett belőle. Kénytelen voltam visszadowngradelni az 5.2-es biosra, azóta megint jók a hőmérsékletek.
Szerintetek ez miért lehetett? Bios szakértők?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest