- Minden fronton drágulást vár a DRAM-piacon a Trendforce
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
Új hozzászólás Aktív témák
-
cosmo
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock X470 Fatality alaplap.
3.5-ös BIOS volt rajta, én pedig úgy gondoltam hogy a legújabb bétát majd szépen felrakom rá. Végig is ment a folyamat UEFI-ben, kiírta hogy siker, majd jött az újraindítás. Na innen meghalt az egész, soha nem indult újra, hiába vártam. Fekete képernyő, ventik maxon pörögnek, majd néha újraindul. Se kép se hang, csak az rgb ledek és a ventik működnek. Utánaolvastam, hát úgy látszik az asrock olyan biosokat tölt fel amik amúgy nem működnek

Szóval, gondoltam akkor cserélek procit (R3 3600 volt benne alapból, beleraktam egy r5 5600x-et) és semmi sem változott.
A következő a kérdésem, van -e itt valaki aki újra tudná flashelni a bios chipet egy régebbi stabil verzióra?Ezen ugyebár nincs bios flashback szóval csak a DIY megoldás maradt. Privátban nagyon várom a jelentkezőket
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingston FURY Beast RGB 16GB (2x8GB) White RGB Special Edition DDR4 3600MHz CL17 KF436C17BWAK2/16
- 2x4GB 1600MHz DDR3 kit / HyperX Fury / Crucial Ballistix Sport
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i3 1215U, 8GB RAM, SSD, jó akku, Thunderbolt 4 - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude E7240 Core I5-4310U CPU / 4GB DDR3 RAM laptop
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest