Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cosmo
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asrock X470 Fatality alaplap.
3.5-ös BIOS volt rajta, én pedig úgy gondoltam hogy a legújabb bétát majd szépen felrakom rá. Végig is ment a folyamat UEFI-ben, kiírta hogy siker, majd jött az újraindítás. Na innen meghalt az egész, soha nem indult újra, hiába vártam. Fekete képernyő, ventik maxon pörögnek, majd néha újraindul. Se kép se hang, csak az rgb ledek és a ventik működnek. Utánaolvastam, hát úgy látszik az asrock olyan biosokat tölt fel amik amúgy nem működnek

Szóval, gondoltam akkor cserélek procit (R3 3600 volt benne alapból, beleraktam egy r5 5600x-et) és semmi sem változott.
A következő a kérdésem, van -e itt valaki aki újra tudná flashelni a bios chipet egy régebbi stabil verzióra?Ezen ugyebár nincs bios flashback szóval csak a DIY megoldás maradt. Privátban nagyon várom a jelentkezőket
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Haditechnika, harcászat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Asus VC239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest