Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Hasznosnak látszik a link, majd mélyebben is áttanulmányozom. Az Award Bios Editor (amit én találtam) lassú, és nagyon sok modulra írja, hogy nem ismeri fel, nekem úgy tünt nem szereti az Award Bios 6.00 szériát, pedig 2004-es program.
Jelenleg arról van szó, hogy az én alaplapom 8-ik menüjében nincs benne szinte semmi, és unlockolni se lehet (a modulban sincs benne), és egy majdnem pont olyan alaplapéból át szeretném rakni, a CPU mikrókóddal és a frisebb VGA Bios-al együtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- BMW topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Crimson Desert
- Filmvilág
- Gaming notebook topik
- Android szakmai topik
- Home server / házi szerver építése
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance 8gb 2400
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 750w Gold / BeszámítOK !
- Oneplus 9 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest