Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
D55
senior tag
Szia!
A képek alapján szerintem a RAM-ok megfelelő sebességgel futnak. Ellenben egy FX-6300 a maga idejében sem számított egy túl erős darabnak [torokköszörülés] és nekem az, hogy:
ami még furcsább volt, hogy 1280x720 low és 1600x900 med beállítások között váltva sem változott az FPS
szintén arra enged következtetni, hogy a proci fogy el, mert az általad leírt jelenség a CPU limit legkézzelfoghatóbb példája.Amúgy nemrég havernak raktam össze szintén egy nem mai gépet és szintén a CS2-vel teszteltem. Ha botokkal játszottam, akkor a proci ott is kevés volt, de ha kidobtam őket vagy online játékba léptem, akkor már emészthetően futott a játék. Ha te is ezt tapasztalod, akkor az szintén a CPU erejének hiányára utal.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest