Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy HP Elitebook 8530p laptopom amit egy cég felszámolása után vettem poton öszegért viszont azt el felejtette mondani az eladó hogy a BIOS jelszóval van levédve ill valami BIOS Administrator jelszót kér BIOS-ba lépéskor... Felvettem a kapcsolatod az eladóval de mivel ő is úgy vette át s nem tud az ottani rendszergazda hollétéről,kilétéről így sajna nem tudott segíteni viszont kompenzált árban... A kérdésem az lenne hogy kihez fordúljak ezügyben van milyen lehetőségeim vannak a jelszó vissza vagy eltüntetésében? A neten sok lehetőséget olvastam de én mint hozzá nem értő nem állnék neki mert most még abszolúlt használható a gép meg minden csak ugye a BIOS-ba nem tudok belépni ill bóótolni sem tudok semmiről ha rendszert raknék újra... Válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 26
- Brave
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Star Trek
- További aktív témák...
- Behringer B-CONTROL BCF2000 USB/MIDI kontroller
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest