Hirdetés
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Degeneratív kapcsolóval készül a Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
zekk007
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyre írok de lenne nekem egy nemrég vásárólt Odys Fusion Win 12 Pro win10-es tabletem amit kb fél órát tudtam használni mivel a BIOS-ban 1-2 dolog átállítása után ujraindítottam s sötét élettelen kép fogadott... Csak a led ég ami jelzi be van kapcsolva ill ha hosszan nyomom ki is tudom kapcsólni(led kialszik) de semmi reakció a kijelzőn... Meghalt egy bios beállítás végett,létezik ilyen? Insydeh20 bios van rajta... Mindent próbáltam már,akku lehuz alaplapról,vissza,alaplapon keresni reset gombot,hangerő+bekapcs gombok kombinációja ,OTG kábel billengyűzettel de semmi!!! Gép sem ismeri fel!Ha jól emlékszem valami Android lehetőséget állítgattam a bios-ban úgy hogy nincs is rajta Android csak WIN10 mivel alapból WIN tablet csak gondoltam lehet van rajta Android is én hülye... Kihez fórduljak ez végett aki esetleg fel tudná támasztani? Melyik fórumba írja ill szakembert keressek meg? Nem garis sajna...
Új hozzászólás Aktív témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- Raspberry Pi
- Bittorrent topik
- Windows 7
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Kingston FURY Beast 16GB (1x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - EXPO - 99 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 12 hó garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest