Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Analog303
tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném a következő ügyben: adott egy Asus P4SD-LA alaplap,amely a régi HP Pavilion gépemben teljesített szolgálatot évekig (ebből tehát adódik,hogy a HP a saját biosával látta el a lapot és nem az origi ASUS volt benne),gondoltam egyet és leszedtem az Asus oldaláról egy bios-t hátha sikerül az USB-ről bootolás problematikáját megoldani...de az update után nem postolt az alapalap és azóta hiába próbáltam bármit (clear cmos,elem kivesz / tápot lehúz / úgy hagy 1-2 napig stb.) nem tudok hozzáférni az alaplaphoz.Tehát megtéglásodott nagy valószínűséggel,a kérdés az,hogy a mellékelt ábrán látható Winbond chip rá van forrasztva az alaplapra (ami elvileg a bios-t tárolná),tehát nem socketes..tehát nem egyszerű cserélni..mit lehet tenni ilyenkor? Hozzá lehet férni valahogy és visszatenni az eredeti bios-t vagy kuka az egész ? Köszi

http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c00022505
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arch Linux
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest