Hirdetés
- Autóhifi
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
Ha nem találsz ilyen lehetőséget az alaplapod Bios beállításánál akkor nem.
Az szép lenne 7 másod perc alatt asztalig betölteni gépet.
Nem tudom SSD mennyivel gyorsabb,én is szeretnék egy 120-ast majd jövőhónapba.Kísérletezgettem anno én is ezzel,el olvastam sok leírást,hogy mit,hogy állítsak windows-ba hogy be töltsön gyorsabban,de semmi,max 1-2 másodperc talán amit sikerült le faragnom.
Szerintem az,hogy egy ssd-t meg egy kis bios beállítást alkalmazol attól még nem fogsz rekordot dönteni,bele kell ott oprendszerbe is piszkálni.
Attól függetlenül remélem össze jön,kíváncsian várom fejleményeket,ha van kedved egy blogot készíts erről,kíváncsi vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Autóhifi
- Mozilla Firefox
- Pánik a memóriapiacon
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Arc Raiders
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- YouTube
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R9 9950X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Mini 2023 M2 16GB 256GB + billentyűzet/egér garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest