Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoGyo[ME]
tag
Sziasztok!
Alaplapos topicba is megírtam, de hátha itt járok sikerrel:
A hétvégén netezés közben kaptam az AVG-mtől két vírusriasztást (csak karanténba tudta helyezni...), majd az azt követő bekapcsoláskor az XP-m már nem töltődött be (nagyon belassult a csík mozgása), újraindítás után a BIOS-os bejelentkező képernyőm lilán villódzott, amikor megpróbáltam belépni, akkor meg ASCII smile-k fogadtak...
Csökkentett módban egyébként elindul a gépem (config a nickem alatt)...
Szerintetek mit tegyek - otthon most nem igazán tudok BIOS-t frissíteni (meg hát be se tudok lépni, hogy beállítsam a máshonnan bootolást...) - tud valaki esetleg egy jó, gyors (hétvégére kellene a gép) szervízt ajánlani, ahova elvihetem az alaplapom (ASUS P5WD2)?
(A helyzetet bonyolítja, hogy 2 vinyóm RAID0-ba van kötve, és nem szívesen veszteném el a rajtuk lévő adatokat...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Fűnyíró topik
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- sziku69: Szólánc.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Correct frame
- Eladó több DDR3 SO-DIMM (notebook) memória vegyesen
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5600MHz KF556C40BBK2-64
- Kingston HyperX Fury - 32 GB (2X16) - DDR4 - 3200 Mhz - CL16 - iPON
- INTEL 1700-as alaplapok
- Retro PCI-E videókártyák
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- (BANKMENTES, ÉS KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS)-(ÚJ BONTATLAN) Dell G15 5530 G5530 336084 GAMER Notebook
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest