Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
Aktív témák
-
Apollo17hu
őstag
Na, kiderült, h a CD-író IDE kábelét rosszul dugtam vissza, és ez volt a baj. (Igen, ezt ki kellett húznom, hogy jobban hozzáférjek a hálókártyához.)
Vmi szakemberek elvileg megcsinálták, el is indul a gép, de a Windows betöltése után a CD-meghajtót nem érzékei. Megpróbáltam az eszközkezelőt frissíteni, de semmit sem talált. :(
Asszem, erre kérdeznétek, h a BIOS látja-e a meghajtót?
Erre lenne a válaszom, h rögtön bekapcsolás után még mindig 4 db ''NONE'' felirat látható az IDE drives mellett (pr. mas., sec. mas. stb.), viszont rögtön ezután vmi keresés segítségével felismeri a winchestert is és a CD-meghajtót is.
Nyomtam egy Del-t, a BIOS beállításainál pedig még mindig a NONE szó áll, és az automatikus keresésre sem talál semmit.
Tehát a gép jó, csak a CD-meghajtót nem tudom használni. Az viszont kéne, mert újra kell telepítenem a rendszert rajta, mivel - egy korábbi probléma :((( - 5-10 percenként spontán újraindul a gép. (Nincs vírus, azt már nézegettem.)
Szóval elég összetett a problémám, már nem is ebbe a fórumba illik...
Mekkora esélyem van arra, h indításkor egy Win indítólemez berakása, majd vinyóformázás után CD-rom támogatással telepíteni tudom az oprendszert?
Aktív témák
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest