- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
freereider
csendes tag
Sziasztok!
asus m5a97 evo r2.0 alaplapon szeretnék biost frissíteni letöltöttem a gyártó honlapjáról a procimhoz megfelelő verziót kicsomagoltam pendrivra ami fat-ra van formázva.. úgy tudom hogy elvileg windows alól is lehetne de nem szeretném onnan szerintem kockázatos.. a gyártó honlapján azt is írták hogy csak bedugom a "bios pendrive portba" a pendrivomat be se kell kapcsolnom a gépet csak tartsam lenyomva 3mp-ig az alaplapon lévo bios gombot.. na ezt sem szeretném mert ki tudja akkor mikor végez stb mikor kapcsolhatom be itt olvasgattam és azt találtam hogy EZ2 flash opciot kell keresni a biosban ott kiválasztani a pendrivon lévő file-t és már megy is.... na a kérdésem az volna hogy mielőtt bekapcsolom a gépet már akkor is legyen bedugva a pendrive? illetve abba az usb portba amelyikre rá van írva vagy bármelyik megfelel?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest