Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorgtr
csendes újonc
Sziasztok!
A minap kézhez kaptam az Oázisnál összerakatott gépemet! Az alaplapot ami egy B550 Tomahawk, BIOS frissitéssel kértem. Ez valószínűleg meg is történt a verziószám alapján.
Na most a probléma az az, hogy a BIOS-ban navigálgatva menüpontról menüpontra lépkedve egyszer csak lefagy a BIOS és nyilván nincs választásom RESET a megoldás!
Belépek megint a BIOS-ba másik menüpont, nem fagy de minden távolkelti irásjellel van irva az európai helyett, visszalépek, ide-oda navigálnék és megint fagyás!
Probléma szerintetek?
Az nyilvánvaló, hogy viszaviszem garóba ha már fizettem a frissitésért, vagy oldjam meg magam mert egyszerű(nektek) a probléma?(( nem vagyok egy antitálentum meg műszaki analfabéta csak pénzem nincs kisérletezgetni az alaplap életével)
Válaszaitokat köszönöm! További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Túra és kirándulás topic
- Futás, futópályák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI B250 Gaming M3 alaplap // + Win11 + Processzor hűtő
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest