- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorgtr
csendes újonc
válasz
viktorgtr #4220 üzenetére
Köszönöm a válaszaitokat!
A gépet természetesen viszavittem rögrtön, rárakták a régebbi BIOS-t a probléma továbbra is fenn állt!
A hiba a monitor vagyis a TV miatt volt, ez egy kb 2011-es Panasonic plazma TV és nem iazán szerette az alaplap úgytűnik. Egy monitor vásárlással megoldódott minden probléma! Az új BIOS nem ment vissza azóta, én fosok tőle, hogy valami hiba csúszik miattam a folyamatba és akkor frizbizhetek a lappal! -
válasz
viktorgtr #4220 üzenetére
Üdv!
Látom, hogy jó 10 napos téma ez nálad, de az én javaslatom.
Nekem ugyan már a tatárjárás óta, csak Asus cuccaim vannak, de szerintem az MSI-nél is működhet. "nyilván nincs választásom RESET a megoldás!" Ez konkrétan CMOS reset-et jelent, azaz vagy az elem kivétele 10-15 percre, vagy az erre szolgáló két tűn csavarhúzóval, vagy valami már fémtárggyal történő rövidre zárást jelent? Mert ha ezt még nem lépted meg, akkor első körben ezzel próbálkoznék.
Ha így is marad a probléma, akkor még megpróbálnám azt, hogy az eggyel korábbi BIOS-t felrakni a hagyományos pendrive-os megoldással , ami egy 2021 januári verzió, ha jól néztem az MSI oldalán. Ha ezzel a BIOS-al tökéletes minden, akkor nem piszkálnám egyelőre, használnám ezzel, amíg nem jön egy újabb verzió, és azzal újra lehet próbálkozni.
Persze, ha a régebbivel is gond van, akkor mindenképp gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- Asus ROG STRIX Z590-F GAMING WIFI Alaplap
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest