- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen notebookot vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Dell notebook topic
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqcs1
csendes tag
Üdv,
Van egy Asrock b450 pro4 alaplapom és BIOS frissítésre adtam a fejem. Meg is történt szerintem minden úgy csináltam ahogy a könyvben meg van írva. Viszont a frissítés végeztével azt tapasztalom, hogy hol felismeri a SATA portokra csatlakoztatott eszközöket hol nem.
Bekapcsolás után minden ventit fullra pörget(nincs kép!) majd újraindul és Asrock logo (itt már betudok menni BIOS-ba és nincsenek SATA eszközök:S) nem bootol. Ismét újraindul Asrock logo(ekkor már vannak SATA eszközök) és bebootol a win 10.
Ez így kb. 2-4 perc. A korábbi bekapcsolom és 30 sec múlva már win 10 login volt.
A gyártó oldala és leírás a BIOS-hoz:
https://www.asrock.com/MB/AMD/B450%20Pro4/index.asp#BIOSA művelet kezdetén 1.50-es BIOS volta a lapon. A BIOS oldalán írják hogy a legfrissebb verzióra frissítés feltétel hogy minimum 1.80-as BIOS legyen a lapon. Így két lépésben történt a frissítés 1.50->1.80->3.20.
cpu: ryzen 7 2700xBIOS reset már volt, elem kivéve stb. Ötlet, hogy okozhatja a jelenséget, esetleg megoldásra? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- Lexus, Toyota topik
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Stellar Blade
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest