Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizoonik
tag
válasz
MrDerekas
üzenetére
Megoldottam

A baj az volt, hogy nem tudta betölteni a BIOS-t miután fel akartam rakni a régit.
Az baj pedig azzal volt, hogy a rendszerindító pendrive-ot MBR partíciós sémába írtam, amíg az UEFI Boot Mode a GPT táblákat kereste. Miután átállítottam Legacy Supportra, mindjárt bootolt a Windows
Mindezek ellenére köszönöm szépen a segítséged!
Viszont akkor a következő kérdés, hogy ha a szervizben ráhúzták az új verziót (ezt ami most van) mit állítsak át, hogy a teljesítményem ne romoljon? Vagy csak elég lenne egy Windows újratelepítés?Ugyanis azóta jóval lassabb a gép, és feldobja a kék halálokat, amibből 2 féle van:
a) FAULTY HARDWARE CORRUPTED PAGE
b) DRIVER POWER STATE FAILUREEzen kívül kapok egy ablakot aminek a fejléce: Update Available
Szövege: A paraméter nem megfelelő.Egy egyszerű "Ok" után megy minden tovább...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest