- Milyen házat vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
biglion-lord
tag
válasz
mr_ricsi #2624 üzenetére
Köszönöm a segítséged!
Mindent megcsináltam amit csak lehetett, többször is telepítettem és az Acer oldaláról szedtem le a hozzávaló Drivereket és semmi nem oldotta meg a problémákat 3 napja szenvedek a megoldással. Este meguntam a banánt és nyomtam 1 gombot a Bios frissítésre sikerült megcsinálta aztán 1 friss telepítést kapott ismét, mert nem töltött be gondolom a rendszer másik, régi Bios-ra volt hangolva.
Miután újraraktam a rendszert Bios frissítés után a drivereket toltam föl sorban az Intel VGA Driver után kék halál újraindulás majd javítást ajánlat elfogadására katt, de nem talált problémát. A gépen 2 VGA van gyárilag az egyik INTEL a másik NVIDIA és az INTEL Driverére dobott kék halált, de olyan gyors volt, ha nem nézem a kijelzőt észre sem veszem csak annyit láttam, hogy 1 kék ablak villant és újra indult. Mivel Bios frissítés után 2x játszottam el a telepítést és már a sokadikat, így már nem foglalkozva a kék halál problémával földúrtam minden drivert a gép tökéletesen működik sokadik újraindítás után sem dobott kék halált a hang sem megy el egyet gondolva. Arra gondoltam ami a kék halált érinti, hogy amikor megkapta a Bios frissítést és újra indult a gép a HDD hirtelen felpörög amit korábban nem tapasztaltam és gondolatom szerint lehet ez okozta a kék halál problémát "olvasási probléma" mivel a 2. NVIDIA VGA Driver után már nem pörgött úgy föl a HDD persze ez így elég érdekes és nem értem, de a lényeg így már működik a gép. Mivel korábban már minden lehetőséget elkövettem a korábban leírt problémák orvoslására "hang leáll, néha fekete képernyő a gép meg megy a ledek is azt mutatják, de a kijelző sehol gombra egérre nem reagál, és csak újraindításra állt helyre.... stb." és most, hogy kapott Bios frissítést minden probléma eltűnt, remélem így is marad. Köszönöm szépen a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Milyen házat vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Futás, futópályák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest