- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Linuseknal van eleg sok fun video is, de alapvetoen a tesztjeik rendben vannak. fun teruleten is azert boven voltak jo videoik, pl epitett viznel.
Anandtech merestechnikaban kb az egyik legjobb site (volt). altalaban a reviewjeiket meg szoktam nezni ha PCt upgradelek. ha jol emlekszem anandnak PhDje is volt, metodikai szempontbol mindig is a legjobbak kozott voltak.
Anandtech is elment sajnos. tenyleg kar. mondjuk korabban a hasonloan technikaiak kozul elment a SilentPCReview es a JonnyGuru is.
-
Nekem nincs tapasztalatom az újságírásban, ha azt mondod, hogy a GN jó, akkor elhiszem. Egyszerűen csak nekem ez a folyamatos "megmondjuk a tutit az LTT-ről" dolog amolyan felmászni a másik hátán viselkedésnek tűnik.
Sok másik kis csatorna is ebből szerzett feliratkozókat, hogy legyek módjára rárepültek a sz..ra. Elég 1-2 ilyen balhé, aztán máris nyertek több ezer feliratkozót. Ezt biztosan lehet így is csinálni, mert működik! Meg lehet a minőségi tartalom gyártásával is, de az utóbbira annyira szerintem nincs igény. Ha van egy kis balhé, arra mindig kapható a tömeg.
Köszönöm, ezt az rtings.com-ot meglesem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest