Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt most azért sem értem, mert van olyan videó, amin egyáltalán nincs reklám, valamikor meg bedobál egymás után 2-t. Nem tudtam ezt hová tenni, hogy a feltöltő állítja-e be, vagy azért van ekkora szórás, mert néha másik böngészőből nézek fel YT-re, csak azóta elfelejtem?
-
De amíg adblockerrel felszerelve, cserébe nulla forintot bedobva
Bocsánat, nekem a uBlock be volt kapcsolva, be van kapcsolva és be is lesz kapcsolva. Én ilyen internetes biztonság szempontjából egészséges paranoiával szenvedek, reklámokra nem vagyok elég bátor, hogy rákattintsak. Az viszont igaz, hogy vettem egy prémium tagságot, mert tetszettek az azzal járó szolgáltatások. -
Dehát többen leírták: szívből kell csinálni, elismerésért, ha pénzért is csinálnátok akkor meg inkább már be kell zárni, mert az nem lehet jó sehogyansem
LOL! A cég neve PROHARDVER Informatikai Kft. Tehát Kft., nem nonprofit társaság. Nyilván valamiből fenn is kell tartani az oldalt, már nem tudom hány hozzászóláson keresztül erről beszéltünk. Az meg, hogy egy Kft. profitot is akar termelni, az teljesen normális dolog.
Egy vállalat elsődleges célja mindig a profitszerzés. Ezen annyira nagyon nem kéne háborogni.
-
válasz
Apollyon #179 üzenetére
Bocsánat, mivel már beszélgettünk a ChatGPT-ről, ezt még ide szúrom és többet nem offolok vele kapcsolatban. DNF csomagkezelőről kérdezgettem részletesebben és olyan válaszokat adott, hogy csak lestem. Gondoltam majd jól kiakasztom aztán kb. fordítva sült el. És még stílusa is van neki!
-
Néztem a YT csatornáját a PH!-nak. Szerintem sokat dobna a népszerűségén, ha a jelenleg éppen nagy népszerűségnek örvendő hardvereket be tudnátok mutatni és tesztelnétek őket. Nyilván költség lehet egy ilyen videót elkészíteni, plusz beszerezni az alkatrészt, bár más videóknál láttam, hogy sokszor maga a hardvergyártó is küld ingyen mintadarabot teszteléshez.
Ezt csak nagyon úgy írom, hogy SZVSZ, de talán segítené az oldal fennmaradását, ha több lábra próbáltok állni.
-
-
válasz
Apollyon #164 üzenetére
Ami egy dolog, de hogyan keresel benne?
A videón belül konkrétan sehogy, viszont a YT keresője kb. úgy működik, mint a Google. Csak az általad keresni kívánt témából, ha pár lényeges szót meg tudsz adni, ami alapján a kereső várhatóan a megfelelő találatokat fogja adni, akkor nyert ügyed van.
Második (ritkább) megoldás, ha a YT videó alatt szakaszokra van bontva a felvétel és a fontosabb jelenetekhez odaírja a feltöltő, hogy éppen miről beszél, vagy mi a téma. Néha a hozzászólók is odaszúrnak néhány időbélyeget a fontosabb részekhez.
Harmadjára, ha semmi infót nem találsz, akkor én a ChatGPT-nek is szoktam írni. Félelmetes, hogy milyen gyorsan és milyen értelmes válaszokat tud adni. Azt hinnéd, hogy majd úgyis hülyeséget ír, mert annyira mély szakmai dologról kérdezel, aztán kidob egy A4-es szöveget, ami teljesen rendben van.
-
válasz
LordyDaVidra #154 üzenetére
A GN sok olyan dolgot szokott bevállalni, amit mások nem tennének, mert nem merik
Igen, csak mint írod is, hogy ez nagyon kockázatos, mert, ha később róluk is kiderül valami, akkor elveszítik az arcukat. A többi csatorna akasztani fogja a hóhért. Persze ez már az ő bajuk lesz.
Nekem mindenesetre ez a fikázós stílus nem jön be, de azt el kell ismerni, hogy legalább bevállalják.
-
Most így visszagondolva... akkoriban nem nagyon voltak online videók... amit átadtunk egymásnak vicces felvételeket (Pl. Szalacsi Sándor nagy klasszikus, Polgár Jenő, stb.) azok CD lemezeken vándoroltak egyik számítógépről a másikra. 500 forintért írták a CD lemezek darabját, az nagy biznisz volt, ha valakinek volt otthon írója, netán több is a gépben, akkor lehetett másolni is.
Tehát, amire ki akarok lyukadni, akkoriban még az internet inkább az írott szöveget jelentette, ma meg már kiépült a videómegosztás, mert rájöttek 2006 után, hogy a Trutyúb mekkora biznisz. Gyors a világ, türelmetlenek az emberek, gyorsan akarnak mindent. Kérdés, hogy az emberi agy erre a gyorsulásra fel van-e készülve? Valószínűleg nincs.
Nem tudom, hogy hogyan élnek a még elzártan élő természeti népek a Földön, mert pár ilyen kultúra még van, de gondolom ők sokkal kevesebb információval is életképesek maradnak és egy jóval szűkebb buborékban élik le az életüket, ami az őket körülvevő emberi közösség köré épül. Nekik ez jelenti a túlélést.
Elb*szott világ ez. Intravénásan be vagy kötve az internetre meg a Tiksztokszra és ez ellen már semmit nem tudsz tenni, max megbékélsz vele, de úgy, hogy mindig emlékszel a múltra, amikor ez a f*stenger még nem volt.
-
válasz
paprobert #52 üzenetére
Aztán bízzunk benne, hogy tényleg így van, mert a média tudtommal nem szokott a nyereséges ágazatok közé tartozni. Előbb-utóbb valaki beteszi a lábát egy zsák pénzzel, majd a háttérből keveri a paklit. Ha a GN-nél nincs ilyen, az igen érdekes, mert szerintem már ennél jóval kisebb csatornákat is megkörnyékeznek a szponzorok, a nagy hardvergyártó cégek.
-
KitGuru-t szeretem még nagyon, Leo házbemutatói tartalmasak szoktak lenni.
-
Nekem nincs tapasztalatom az újságírásban, ha azt mondod, hogy a GN jó, akkor elhiszem. Egyszerűen csak nekem ez a folyamatos "megmondjuk a tutit az LTT-ről" dolog amolyan felmászni a másik hátán viselkedésnek tűnik.
Sok másik kis csatorna is ebből szerzett feliratkozókat, hogy legyek módjára rárepültek a sz..ra. Elég 1-2 ilyen balhé, aztán máris nyertek több ezer feliratkozót. Ezt biztosan lehet így is csinálni, mert működik! Meg lehet a minőségi tartalom gyártásával is, de az utóbbira annyira szerintem nincs igény. Ha van egy kis balhé, arra mindig kapható a tömeg.
Köszönöm, ezt az rtings.com-ot meglesem.
-
válasz
Alogonomus #22 üzenetére
Gamers Nexus ugyanezt csinálja. Azok a videóik a legnépszerűbbek, ahol valakit vagy valamit éppen fikáznak. Megélhetési hiénák ők is.
-
Kár... a tápegység tesztjeiket gyakran olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged