Új hozzászólás Aktív témák
-
A GN sok olyan dolgot szokott bevállalni, amit mások nem tennének, mert nem merik / rengeteg melót /kockázatot igényel és így nem feltétlenül lesz jövedelmező.
Az LTT-be beállásuk pl. ugyanebbe a kategóriába esett, eljutott hozzájuk, hogy Linus és csipet-csapata hogyan szivatott meg kb. btk-ba ütköző módon egy kis startupot, körbejárták a témát, aztán nyilvánosságra hozták.
Elsülhetett volna ez nekik nagyon rosszul is, mert az LTT már nagyon nem kis cég, ha beperlik őket, valószínűleg simán ki tudták volna véreztetni őket mielőtt sikerül megnyerniük a pert. -
Ja, nehogy azt hidd, hogy nekem van tapasztalatom újságírásban, én nem írok híreket, cikkeket. Én csak PH lapcsalád kódját írom.
Szóval csak sima olvasói / nézői tapasztalatot írok, mint bárki más. Szoktam nézni GN-t, HU-t, sőt LTT-t is, mert ezek szakmailag jó csatornák, csak az LTT limonádébb jellegű, de szakmailag nem rossz, nem egy TheVR.
Az emberek igényével van probléma. Ha balhé van, akkor az hoz kattintás. Egy újságnak ugye nyilván foglalkoznia kell a balhéval. És minőségben újságírást az különbözteti meg a limonádétól vagy bulvárhulladéktól, hogy miképpen írnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest