- TCL LCD és LED TV-k
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Gamescom 2025: Tandem OLED monitorok az ASUS-tól
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A GN sok olyan dolgot szokott bevállalni, amit mások nem tennének, mert nem merik / rengeteg melót /kockázatot igényel és így nem feltétlenül lesz jövedelmező.
Az LTT-be beállásuk pl. ugyanebbe a kategóriába esett, eljutott hozzájuk, hogy Linus és csipet-csapata hogyan szivatott meg kb. btk-ba ütköző módon egy kis startupot, körbejárták a témát, aztán nyilvánosságra hozták.
Elsülhetett volna ez nekik nagyon rosszul is, mert az LTT már nagyon nem kis cég, ha beperlik őket, valószínűleg simán ki tudták volna véreztetni őket mielőtt sikerül megnyerniük a pert. -
Ja, nehogy azt hidd, hogy nekem van tapasztalatom újságírásban, én nem írok híreket, cikkeket. Én csak PH lapcsalád kódját írom.
Szóval csak sima olvasói / nézői tapasztalatot írok, mint bárki más. Szoktam nézni GN-t, HU-t, sőt LTT-t is, mert ezek szakmailag jó csatornák, csak az LTT limonádébb jellegű, de szakmailag nem rossz, nem egy TheVR.
Az emberek igényével van probléma. Ha balhé van, akkor az hoz kattintás. Egy újságnak ugye nyilván foglalkoznia kell a balhéval. És minőségben újságírást az különbözteti meg a limonádétól vagy bulvárhulladéktól, hogy miképpen írnak róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest