- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
válasz
Juhaszatti #156 üzenetére
Vannak ilyenek. Tudnák is neveket mondani, aki egyedül viszik a csatornájukat. El is tünnek gyorsan. Nincs feliratkozójuk, nincs nézettségük. Ergo nincs kifizetésük. Mert ők is a könnyen megkereshető pénzért jöttek. Ne legyünk naívak. Ilyen hogy FreedyD a Rossz PC játékok sorozattal igazi kuriózum volt. Ő tényleg nem a pénzért csinálta. Ahogy bejött ez az elkurvulás meg is mondta, hogy ő ezt ebben a formában tovább nem tudja csinálni. Plusz persze magánéleti dolgok is közbe jöttek.
-
Soderes
senior tag
Nem feltétlenül szükséges a szakmai diploma, ha valaki tehetséges. Itt is pl. rengeteg tehetséges fórumtárs ír remekebbnél remekebb cikkeket.
Az igaz problémát a Youtube/TikTok társaiban látom. Amíg valami tech óriás fizet a kattintásokért, nézettségért, addig ezek a pénzéhes tartalmak lesznek.
Nem kell fizetni a tartalmakért a Google-nek a YT-n egyből letisztul, hogy akkor ki az aki elhivatott tartalomgyártó és komolyan gondolja.
Persze menne a mokorgás, mert Észak Amerikában, Indiában a fiatalok nagy része ebből él. Nehogy már dolgozni kelljen.nubreed : Ilyen nem fog megtörténni. Kitörne a parasztgyalázat. Fentebb írtam. Majd elkezdik ezek a influenszereknek nevezett valamik még aktívabban Ai-t használni és a szarból fost csinálni.
-
Soderes
senior tag
Igen, fenntarthatatlan az újságírás. A nyomtatott már halott, az online haldoklik. De azért ne nevezzen már újságíróknak YT nyíkhajokat. Alapból elvtelenek szinte összes fenn. Szakmai újságírás legkisebb szikrája sincs meg bennük. 2 forintért az anyjukat is eladják. Hát igen, sok probléma van.
-
Soderes
senior tag
Szégyenérzetem nekem van, hogy ezeket az emberkéket újságíróknak nevezed. Az újságíró tanul, főiskolát végez, képzi magát. Nézzük meg mit jelent a szó : Az a személy, aki sajtóterméknek anyagot ír, információt gyüjt, szerkeszt, és az azokból készült cikket a nyilvánoság számára megossza. Youtube egy hírportál? Sajtótermék? A Youtubeon ezek vélemény huszárok és megmondó emberek Ha arra kapnának szponzorációt, hogy húzzák le X cégnek a termékét, akkor megteszik.
-
Soderes
senior tag
Ne már!
Szeretem a tesztjeiket. Minöségi munkák voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest