Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Először sikerült AI felskálázót integrálnia a Proton fő komponensébe a Valve-nak
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- November 26-án lesz a Poco Pad X1 bemutatója is
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kevesebb review, tobb oknyomozo ujsagiras es melymetodikai elemzes
Ez bulváros? Vagy valamit elírtál?
Az oknyomozó újságírás szerintem jó.o is mondja nincs szakiranyu diplomaja, es par esetben ez teljesen egyertelmu
Szvsz a végzettség túlértékelt, anélkül is lehet jónak lenni. Persze Steve nem az, tényleg átlagos szinten van. Inkább mint újságíró működik, lásd fent.
az emlitett LTT tv review egyertelmuen laikusoknak is szol es baromi szorakoztato, mas reszrol viszont szisztematikusan megy vegig, hogy mi szamit
Igen, ebben nagyon jó az LTT. Meg most épp belefutottam ebbe, ez is a jó tartalmak közé tartozik, amikor elmagyarázzák a laikusoknak a marketingbullshitet:
NVIDIA Needs to STOP - RTX 3050 & Misleading Branding
Anno én is belefutottam az általa is mesélt GeForce4 sztoriba, meg még sokan mások.

-
Igen, az LTT az habkönnyű szórakozás.
De szakmailag nem hülyék, s erkölcsileg rendben vannak. Habár a GN vs LTT csatába nem mentem nagyon bele, hogy az most konkrétan mi volt. Az rémlik, hogy az LTT tartalomgyártás egy időre leállt, bár lehet ez valami más, tök független dolog volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tőzsde és gazdaság
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital Konzol! CFI 2016 + Ajándék hűtő!
- 43" LG UHD AI UT80 4K Smart TV 2024 (43UT80003LA)
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM 1TB SSD WIN 11 Pro garancia 2028 októberig, Foxpost az árban
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az oknyomozó újságírás szerintem jó.