- iPad topik
- OLED TV topic
- Átlátszó, vezetékmentes YUNZII klaviatúra numerikus paddal
- TCL LCD és LED TV-k
- Philips LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#32839680 #14 üzenetére
AMD-nek azért van benne érdeke a kampány program miatt, de szerintem Nvidia sem akar ennyire nyomorultul kinézni majd a benchmarkokban, bár gondolom nekik ez nem akkora probléma, de pl GFN-ről is elérhető, tehát legalább a server cost / user miatt érdekes lehet.
Azért tőlük várom, mert ők értenek hozzá legjobban és van rá kapacitásuk.
Abban egyet értek, hogy a kiadó felelőssége lenne, 70 EUR-ért vettem, és gondolkodtam a prémiumban is amég nem láttam a benchmarkokat
.
-
törölt tag
Starfieldnek minden falat segítség kell, reméljük jönnek sorban a driver fixek és fejlesztések mert a játékot nem igyekeznek patchelni, hogy javuljon a perf.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest