-
PROHARDVER!
Topicban gyakran előforduló webáruházak linkjei a szabályzat után:
>> BestSecret meghívó: topicban nem szabad!
Reddit, Facebook, Google percek alatt lehet találni kódot.
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
BestSecret vagy bármilyen más meghívó kérés/felajánlás TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SOAD19
addikt
válasz
Paxker315 #12715 üzenetére
Nálam, azért ettől jobb a helyzet. A konkrét, egyértelmű színeket jól érzékelem, legalábbis szerintem (a tévedés jogát fenntartom).
A gondok akkor kezdődnek, mikor az adott színnek egy nagyon halvány, vagy nagyon sötét árnyalatát látom, mikor már közelebb van, közelít egy másik színhez. A linkelt fürdőgatya madzagjánál is ez van szerintem, rózsaszín, de nagyon halvány, és el is tévesztettem, azt hittem, hogy a kéknek egy nagyon világos árnyalata. Ugyanez volt régebben, mikor alkalmi inget mentem nézni magamnak, és majdnem megvettem egy világos rózsaszín inget, amit simán világoskéknek láttam.
#12716krizmo_SOAD19
A nőkhöz képest mindenféleképpen, ők kicsit túlbonyolítják a dolgot, ahogy linkelték is előttem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 pro / 128gb / Vodafone függő / 83%akku / gyönyörű,karcmentes állapot
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged