Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi84
aktív tag
Nincs neki semmilyen engedély megadva,ertesitest nem kuldhet,el van rejtve,nem látom illetve ez be van pipalva.Így ebbe sem futottam bele még egyszer sem.Na én ezt igy minden egyes alkalmazásnál külön eljátszottam.Nincs reklám,nem fut semmi amit nem akarok. Pixel 6-ról jöttem,ha ugyanakkora lenne a kijelző,nem tudnám megmondani melyik telefon van nálam,mert ugyanaz nálam minden.Pixeles appokat is átmásolt mikor költöztem,ugyh a naptár,biztonság,óra,files,stb mappa is mind pixelről van.Nova volt azon is,ezen is.Egyetlen különbség akkor jön elő,ha belépek a menübe.de nem szoktam csak ha rendszerfrissitést keresek havonta kb egyszer,vagy itt kérdez vki.vmi okosságot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Pro majdnem ugyanaz, mint a Redmi 4 Turbo, az alapmodell pedig a Redmi Note 14 Pro, de nem teljesen. Vajon ide miért nem fért be a nagyobb telep?
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest