Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Alin EUs storeokból most -35% 8/256 128K, 12/256 137K, és előbbihez 12K-s utóbbihoz 16K-s kupont is lehet applyolni. Elgondolkodtam.
-
nimmrody
tag
Félreértések elkerülése végett. Dhgate rendelés ma reggel ért ide. Töltő a dobozában benne.
-
D@niel
addikt
Próbáljátok ezzel, részletesebb és gyorsabban frissül: postal ninja
-
Joc24
tag
válasz
Fallbala83 #388 üzenetére
Nekem most itt tart...
-
toths
kezdő
Én már egy hete megrendeltem gshopperről és még mindig processing státuszban van.
-
cs.zs.
veterán
válasz
Tamás1966 #378 üzenetére
El kell hogy keserítselek, ez egy nettó baromság.
A töltést a készülék vezérli (telefon, tablet, laptop), nem a töltő, és amikor készen van, nem vesz fel tovább áramot. Amikor kell neki, majd újra felveszi. 2 hónapig is rajta hagyhatod, ettől nem fog tönkremenni.
Az akkumulátorok attól mennek tönkre, hogy beléjük megy az X számú ciklus (merülés-feltöltés-merülés-feltöltés). Ha ezek a ciklusok lassú töltéssel kerülnek bele, valamelyest kímélőbb a szitu, mint gyorstöltés esetén. Persze a technológia változik-fejlődik, és a gyárak állítása szerint egyre jobban tolerálják az akkuk a "lórugást".Ha úgy lenne ahogy te mondod (ahogy téged is megtévesztett egy fals infó), akkor az autód rádiójáról is húzd már le a feltöltött telefont, mert ugye tönkremegy, meg légyszi laptoppal se kösd már össze, mert ugye ott is adott a folyamatos 5 Volt...
Amióta világ a világ, a mi eszközeink éjjel töltődnek, leginkább töltőről, de van hogy laptopról, és ettől még soha egyetlen telefonunk sem ment tönkre. Most is hibátlan a sokéves Redmi 9T-m is, és a mégtöbb éves Sony XA1 is.
De a haverom Xiaomi 11T Pro-jában épp megdöglött az akku, pedig az soha nem volt éjjelre rajtahagyva, mert reggelente készülődés közben szokta feltölteni. Na bumm. Meg is vette az új 14T Pro-t, mert szerinte szenzációs ez a töltési lehetőség.
Kinek-hogy.
-
-
D@niel
addikt
válasz
Tamás1966 #383 üzenetére
Az androidos gmail nem túl kifinomult, hyperlinket kis trükkel tudsz létrehozni:
1) a linket bemásolod üzenetbe és kiküldöd magadnak (saját gmail címre) vagy miután bírtad a címet, elmented piszkozatnak,
2) piszkozatot megnyitod (vagy a kapott emailt), ebben már kattintható formában van a link,
3) címet és levél tartalmát beírod és küldöd.Itt van ugyanez, angolul: [link]
-
Tamás1966
aktív tag
Kérdés.
Az Új Poco telefonban ha bemásolok egy kedvenc oldalamról egy linket a gmailba, a link nem kék, tehàt nem tudom megnyitni.
A Samsungnàl bent volt a piszkozatban, és kék volt, tehàt megnyílt
Szerintem ez csak valami beàllítàsi probléma lehet.
Szerintetek hol lehet a gond?? -
D@niel
addikt
válasz
Tamás1966 #380 üzenetére
Itt egy teszt a töltésről: [link]
Mit látunk? Több dolgot:
- a teljes töltés 38 perc,
- 78W a maximum,
- kikapcsolt kijelzővel gyorsabban tölt,
- a tempót folyamatosan veszi vissza,
- a maximum hőmérséklet 44C°, ami normális.A legjobb ha:
- max. 80%-ig töltöd (úgy tudom, ilyen szabályozás, azaz, hogy 80%-nál álljon le, van a rendszerben),
- mindig egy keveset rátöltesz,
- 20-80% között tartod, az az optimális,
- ha nem szükséges instant, akkor laptopról/gépről, vagy lassabb töltővel csordogáljon.Egyébként másfél évig játék közben töltöttem az x3 pro-t (készültünk a call of duty mobile bajnokságra, napi 5-6 óra edzéssel), 33W-5000mah, emellett rengeteget használtam gps-re, melegben, szélvédő alatt is töltöttem, 85-87% volt az aksi kapacitás két év után! Teljesen jó érték.
Személyes véleményem, hogy az X7 pro egy valóban hosszútávra tervezhető gép, tekintettel az erős cpu-ra, a nagy akksira és 3 év főverzió támogatásra.
Nekem egyenlőre a hyperos a problémás, de ez más téma. -
iff
senior tag
válasz
Tamás1966 #362 üzenetére
Megmértem többször a töltési sebességet ezzel, [kép] [kép] talán néha néhány percig tölt 50-60W között. Általában 40W körül van . Ha be van kapcsolva a képernyő 10-15W max. Teljesen ki van kapcsolva a teló akkor 60Wmax de később leveszi a teljesítményt. Közben le és fel ugrál. Szóval ahogy a telefon jónak látja úgy kéri a töltőtől az áramot. Ha nagyobb a töltő és ha a telefon tud 90W-al tölteni a lehetősége megvan, hogy tölthet akár 90W-al is.
#368 KorMil
GSHopper-nél én már megrendeltem a poco x7 pro fekete, 512/12-est -
válasz
Tamás1966 #362 üzenetére
Ez már évek óta vita tárgya, de minden a hőről szól, túlmelegedés miatt degradálódik az akksi.
Nyugodtan használd a gyorstöltőt, aztán töltsd fel 85-90%-ig, ezzel segítesz az élettartalmán. Manapság rengeteg telefon csökkenti a töltési sebességét, ahogy közeledik a 100%-hoz, hogy ne melegedjen túl.
De ha egész nap játszol a telón, (magyarán melegen tartod) és lassú töltőt használsz, azzal ugyanúgy hazavágod az akksiját. -
bepe79
addikt
A german store-os alis rendeléseknél sincs igaz áfa, mert eun belülről jön?
-
bepe79
addikt
Akinek már megjött, a gyári fólia mindenhol tökéletesen illeszkedik, sehol nincs kis bibi sem?
-
Tamás1966
aktív tag
Próbàld tölteni a 67 wattos töltőddel, mert szerintem untig elég. A túl gyors töltés àllítólag nem annyira előnyös dolog. Én megnéztem pàr videót most a töltőkkel és a töltéssel kapcsolatban a Youtubon. Picit lassabb töltés, de tovább fogja bírni az aksi.
Mennyire gyors a 67 Wattos töltő??
Én ilyet szándékozok venni, csak azért kérdezem. -
iff
senior tag
Azért van 199990Ft -ért is
töltő nélkül. Nekem fontos a töltő, Van egy 67W (poco x5 pro) és 33w-os (redmi note 10)xiaomi. Telefon vásárlás után, még külön rendeljek töltőt, ez így jó lesz, ha egyben megfog jönni..
-
iff
senior tag
Árukeresőn ezt találtam most [link]
-
bepe79
addikt
Hónapokkal ezelőtt kinéztem az X7 Pro-t és nézek róla yt videókat meg fotó képesség összehasonlításokat, gsmarena camera tesztet, és most nagyon szemezek én is az alis spanyol raktáros bolttal, 16K-s kuponnal a 12/256-os esetében a 144K-ból lejönne még az is, így 128K lenne, ami 72K-val olcsóbb, amennyiért az itthoni gsm boltok akarják adni, akik szintén aliról rendelték. Lehet a kuponnal még a 12/512-ost is meg merném kockáztatni.
-
D@niel
addikt
Poco X7 Pro / F6 / X7 / X6 Pro / iQOO Neo 9 Pro / Z9s Pro / Nord 4 / M7 Pro Battery Drain Test
A nyelv hindi, viszont érthető, hogy a Pro-n a felbontás maxon van. Szerintem a Gsmarena teszt is emiatt nem lett kiemelkedő.
Máshol 8/8 és fél óra SOT-ot mondanak várhatónak, az már pipa ✅ [link] -
kbyte1024
veterán
Dhgate (eredeti EU tőltővel)
-
Bazsi84
aktív tag
-
cs.zs.
veterán
Kinek-hogy. Ennél a modellnél a 8/256 vs 12/256 esetében tizen-párezer (?) sztem megéri. Nem tudhatjuk előre, mikor cuppanunk rá valami memóriaigényes játékra, és akkor jól jöhet.
Nem rettenetes a különbség.Samsung A25 telefonnál a 6/128 vs 8/256 esetén májusban 20-25.000 Ft volt a különbség, és simán a nagyobbat vettem. (78-80.000 vs 100-105.000 Ft) (emag 103.400.-)
Ugyanakkor vettünk Nothing Phone 2a-t is, 12/256 GB május végén szintén emagon 135.000 Ft volt. Nem hagyhattuk ott! -
Tamás1966
aktív tag
Szerintem sem lessz.
Én azt gondolom, hogy sehol nincs, mert tudják, hogy mindenki megveszi annélkül is.
Majd ha kicsit elül ez a kezdeti láz, majd utána bedobják az atomot, jár hozzá töltő, hogy ez csábító legyen. -
courban
csendes tag
Sziasztok, abban tudnátok segíteni, hogy melyik verziót érdemes megrendelni? Megéri a felárat pl. 12 Gb RAM? Vagyis igényli-e a rendszer vagy a jövőbeni rendszerek? - vagy elegendő az alap 8/256 -os modell (bocsi ha láma a kérdés de nagyon régi rendszert használok - a laptopomban elegendő 8 Gb RAM
)
-
D@niel
addikt
Itt van egy x7, hétfőtől 249€, spanyolból: [link]
-
qge
aktív tag
Patent, kisebb és érzésre könnyebb, mint az előd (x3pro), a hátlap texturája tetszik, kell majd egy átlátszó tok. 😊
Fürge, pattogó rendszer, dehát végulis új...sztem össze tudunk barátkozni.Ja, nem volt hozzá töltő...ez kicsit fájt.
És nem lehet a régi irányító központra (vagy hogy hívják) visszaállni, de ez nem a készülék hibája, hanem xiaomi döntés. -
Tamás1966
aktív tag
Ha mindíg a legjobb telefont akarnánk megvenni, akkor soha nem vennénk.
Mert szinte hetente, havonta megjelenik valami ujdonság. Most ott a Pocon7, de pár hónapon belül jön ujabb 4 új xiaomi csoda.
Nem lehet ezt kiszámítani. A mai telefonok már mindegyik nagyon jó, apró különbségek vannak, amit egy átlag felhasználó valójában észre sem vesz.
Kb 5-6 évig mindegyik jól teljesít, és most már az aksi is birni fogja.
Én legközelebb a Poco 15- öt veszem majd.
Akkorára megint összegyüllik az àra Euróba. 🤷♂️ -
Szena67
aktív tag
Logikusan mindenki elsősorban telefont akar eladni nem elsősorban felhasználói élményt javítani. Drága az erőforrás, ezért az új modellre fordítják, az előző már nem annyira fontos. Nekem az a tapasztalatom, hogy bármilyen gyártónál az első android verzió (hacsak nem cseszik el nagyon) a legjobban optimalizált a többi utána már kevésbé az. Azután már inkább a LOS meg egyéb főzött rom-ok között kell keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest