Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyics
őstag
-
lucifer15
tag
A telefonról pc-re szeretném másolni a képeket és videókat.
Összekötöm kábellal, kiválasztom a fájlátvitel lehetőséget, a képeket látom a pc-n de a videót nem.
A telón ott van, de nem tudom átvinni.
Kérem segítsen valaki.
Köszönöm. -
Tamás1966
aktív tag
-
D@niel
addikt
válasz
matyics #1679 üzenetére
Üdv,
konkretizáljuk.
A telefonon be tudsz lépni a fiókkal? Amennyiben igen, az account.xiaomi.com oldalon a manage devices pont alatt látod a telefont?Fontos tudni, hogy a Xiaomi megváltoztatta a nyitás követelményeit, most már csak évente 1 gép nyitását engedélyezik fiókonként.
-
matyics
őstag
Üdvözlet!
Olyan problémám van, hogy ki szeretném nyitni a bootloadert, de a Mi fiókot nem tudom párosítani a készülékkel. Valakinek valami ötlete? Előre is köszönöm a segítséget. -
D@niel
addikt
@Bazsi84: mgc 8.9-hez készült config, rá tudsz nézni?
[MGC_8.9.097_A11_V25]
[Config Files for BSG's 8.9] -
iff
senior tag
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Kamera hogyan remekel? Nekem lényeges lenne, de nem szeretnék többszázezer forintot kiadni egy telóért. -
D@niel
addikt
Itt van, április 1-ig érvényes, nekem 105-re hozza ki:
Aliexpress Big Save -
D@niel
addikt
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
Tökimanó #1663 üzenetére
Köszönöm szépen. Ez az !!!!
Sokszor az ember a legegyszerűbb dolgokra nem gondol, pedig milyen logikus.
Én mindenáron a letöltések ikonra gondoltam.
És azt tudod, hogy akkor a letöltések ikon csoporjába mely esetben kerülnek dolgok ???
Mert most az nekem teljesen üres.
Oda mikor kerül valami ?? -
Tamás1966
aktív tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdés, hogy ez az X7 pro hova rejti el a letöltött anyagokat ??
Letöltöttem s dokumentumot a ügyfél kapuból amit kaptam. Kiírta, hogy a letöltés sikeres.
Van, az a zöld színű ikon, hogy letöltések, azt ha megnyitom, azt írja, hogy üres.
De akkor hova kerülnek a letöltött anyagok ??
Hova rejti el ??
Mindnütt jártam már, de sehol semmi.
Köszönöm a segítséget.
Aki segít az mezei módon írja le a lépéseket, mert informatikai szakszavakból gyönge vagyok. -
Tamás1966
aktív tag
Igen. Úgy látom ez szinte ugyanaz amit én vettem.
A széle magasabb mint a képernyő jó 1 milivel, a sarkoknál még plussz kb 1 milivel, és hátul a kamera gyürünél is magasabb kb 2 milivel.
A sarkok meg erőssítettek. A kis vakunál is ott van egy kis ovális kivágás.
Ez jó. Mert szinte semmit nem növel a telefonon, és az oldalsó gomboknál is elvan találva. Töltő luk is, minden. -
Bazsi84
aktív tag
Majdnem meg is vettem...Brutál nyitoakcio volt itt Uk-ban.
1299 font volt a 16/512-es változat. Volt hozzá 10%-os nyitoakcio(1169 font).volt egy 12%-os egyszeri kuponom(1028 font).Volt -159 fontos akcio ha bevaltasz Mi pontokat(870 font).Adtak ajándekba mi pad pro 7 tabletet.Ebayen a legolcsóbb licit jelenleg 150 fontnál tart(720 font). És adtak extra 100 fontot minden beszámított telóhoz,Poco x7 pro így 250-et ért volna( 470 font).Szóval az 1299 fontos telo 470 lett volna. Az úgy 225000 ft.De nekem az túl drága,munkásteló kell,amit nem sajnálok,ugyh nem szórakoztam vele. -
Bazsi84
aktív tag
Annyi,hogy a Poco-val készülteknél a zöldek nem az igaziak.Bár elég furcsa párás,felhős,félig napsütéses idő volt,másik teló meg nem volt nálam,h csekkoljam az milyen.
Tökimanó
Nem tudok érdemben hozzászólni,nálam ez nem jelentkezik.Lehet,h a másfajta launcher miatt,esetleg? -
bepe79
addikt
Valaki itt írta a múltkor, hogy atyaúristen, a sáómínak van 400K-ért is telefonja?
Van hát, van 600K-ért is: [link] -
Bazsi84
aktív tag
Hogy legyenek képek is 🙂 bár csak jpg,nem teljes méret,de nekem nincs képmegosztóm sehol,meg nem is nagyon érdekel az ilyen.
-
Bazsi84
aktív tag
12gb. Nem tökéletes ez sem.De láttam már sok ismerősömet szenvedni az almával is,pedig az "sosem laggol és mindig minden azonnal történik".
De sztem a legtöbb bug abból fakad,h amikor belakják a telefont,nem mennek mindenen végig és nem kapcsolják ki amit és ahol lehet.Nekem még egyetlen reklám sem jött fel.Persze amikor átköltöztem,rászántam 3-4 órát és mindent kigyomláltam,letiltottam,töröltem.egyszer kell csak és utána nincs vele több gond évekig.De ez nem poco/xiaomi specifikus,pixelen,sony-n,huawei-en is átmentem mindenen.Szószerint minden beállitási lehetőséget végignéztem és úgy allítottam ahogy nekem jó.Persze tudom,a legtöbb ember lusta,nem érdekli,aztán meg "nem működik ez a szar,használhatatlan kinai vacak,stb". -
D@niel
addikt
válasz
Bazsi84 #1649 üzenetére
Nyilván, Te pozitív példa vagy, futárként nem kíméled.
Sok óra gps, gyorsan reagálni munka közben - amennyiben ilyen körülmények között pörög, nagy gond nem lehet.Nálad 8gb van, ugye?
Most elképzeltem, ahogy a határon hív az ukrán ügyfél, hogy hányra érünk a Liszt Ferencre, nyitok egy gps-t és felugrik az a tartalom központ - csuklóból árokban landolna 🤭
-
D@niel
addikt
válasz
Tökimanó #1647 üzenetére
Nem fog menni szerintem, redditen úgy olvasom, hogy csak a Google keresővel tudod kilőni.
Amúgy ezek annyira gáz dolgok..
Bármikor le tudnám ütni a rendelést pro-ra, de nem megy, pont a rendszer miatt.Más: tiktokon dobálja rendesen f7 pro és ulta videókat (kicsomagolás, design, stb.).
-
-
-
Tökimanó
senior tag
Mit csináljak hogy ez a Tartalomközpont ne jöjjön elő? A pipa kivéve, elutasítva. A google kereső viszont nem jön elő felhúzáskor hiába van bejelölve a keresés indítás. Helyette mindig az említett idegesítő vacak jön elő megint. -
ERPY
őstag
Tudnátok ajánlani helyett, ahol a készülékre tökéletesen illő üveg fóliát lehet rendelni? Aki már esetleg vett, és biztos infója van. Ez a gyári nagyon gatya, nem egy minőségi valami. Köszönöm
-
KorMil
csendes tag
Az Alza a hivatalos forgalmazó, máshol én úgy tudom nem is lesz várható.
-
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
negyvenkettő #1625 üzenetére
Igazából az is elég, ha a Play Áruházban rakeres az ember a Play Servicesre és ranyom a frissítésre.
Utána már oké.
-
negyvenkettő
újonc
Sziasztok!
Csak infónak írom le, hogy hátha valaki mást is zavar(t) az alábbi probléma:Szóval engem zavart, hogy a Google Play rendszerfrissítés dátuma 2024. október 1-et mutat
és nem akar frissülni. Olvasgattam fórumokat és ott többeknek is hasonlóan hozzám zavaró volt ez az állapot.
Na most addig keresgéltem a neten, amíg rábukkantam a megoldásra:Íme néhány lépés, amit kipróbálhatsz:
1. Töröld a Google Play Services alkalmazás gyorsítótárát és adatait.
2. Ellenőrizd az internetkapcsolatot.
3. Indítsd újra a készüléket.
4. Indíts el egy újabb frissítés keresést.Nekem ez a módszer bevált, most 2025. Ferbuár 1. a frissítés dátuma.
-
iff
senior tag
válasz
GegeWarrior #1619 üzenetére
Tamás Zsoltot kérdeztem, hogy a poco x7 pro-ról mikor csinál tesztet, a válasz: "Hivatalosan nincs itthon így egyelőre nem tudtam elkérni." Nem lehet tudni , hogy mikor lesz esetleg teszt.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
GegeWarrior #1619 üzenetére
Hivatalos forgalmazás hiányában nem biztos , hogy lesz, de jó lenne amúgy.
-
GegeWarrior
senior tag
Erről a telefonról nem lesz teszt? Mondjuk már egy hete van magántesztem, mert nekem is megérkezett nagy nehezen
De azért jó lett volna olvasni róla. -
Tamás1966
aktív tag
Fiúk kicsi segítség kellene.
Itt a Pocónál a következő a problémám.:
Ha kihangosítva beszélek valakivel, akkor miért nem működik a hangerő gomb ??? Hangos nagyon a másik fél.
Illetve működik, de csak akkor, ha a rányomok a középső gombra, háttérbe kerül a beszélgetés, és belépek valahova. Mondjuk ide a pro-ra
Ekkor működik. Hangosít, halkít.
Ha csak beszélek, és nem lépek alkalmazásba, akkor nem reagál a hangerő gombra semmit.
Miért van ez vajon??
Köszi mindenkinek. -
Tamás1966
aktív tag
Sajnos igen. Én nem akartam ezt mondani, mert tőlem nem sok véleményt fogadnak itt el, de sajnos ezek a tokok nagyon megnövelik, az alapból sem kicsi telefont. Ezek a masszív tokok 6.1- es telefonokra jók max, mert az nem lessz tőle nagyon nagy. Meg ugye ez is a baj a netes vásárlásokkal.
Üzletben valószinű nem vetted volna meg, mert láttad volna, hogy nem oké. Neten nem igazán látni, hogy mi mekkora. -
Orlin
addikt
Megjött a Nillkin CamShield PRO kemény tok Xiaomi Poco X7 Pro 5G Fekete tok.
Hát...
Ment vissza a gyári.Nekem kényelmetlenül "megnövelte" a telefon méretét vele.Ezzel a kamera vedővel...
És ami miatt jó lett volna az sem lett.
Márpedig hogy a széleken legyen plusz pár mm ha a telefon pofára esne...
Lehet másnak tetszeni fog de nekem nem jött be. -
lucifer15
tag
Használ valaki ehhez a tipushoz valamilyen okosórát?
Feltétlen ajánlott a Xiaomi vagy a Redmi? -
Szaraz
tag
Megjött a gyerek telefonja! ( Sárga )
link
Van a dobozban töltő! -
Bazsi84
aktív tag
Egyáltalán nem használom,csak ha tudatosan fényképezni megyek vhova.Arra van tökéletes gcam,osztottam már meg képeket,láttad milyen.arra pont jó.De egyrészt leejtettem,van a kijelzőben egy csík,másrészt azzal ha forgalmas helyre mentem,sosem volt térerőm és nem tudtam dolgozni(futár).az újaknál ilyen probléma már nincs.Illetve az számomra már túl nehéz és nagy is(méretre tokban,nem a kijelző,mert az kisebb,mint ez)tokkal,kijelzővédővel az 225gr,mig a poco csak 205.
Nekem nincs bajom a hyperos-el,nova-val használom,felőlem kb barmi lehetne rajta,kb akkor lépek be a menübe amikor belaktam és ennyi.Ha fényképeznél is vele,inkább a 8-as vonalat ajánlanám,a 9-esek sztem nem annyira jók már,sokkal természetesebb a 8-as széria.Ott már a modem és az akksi is jó.Majdnem azt vettem amúgy,de ez sokkal jobb vétel volt,illetve műanyag,amit hiányzott. -
D@niel
addikt
válasz
Bazsi84 #1602 üzenetére
Neked pro mellett van pixel is?
Amennyiben igen, melyiket használod szívesebben?Azért kérdezem, mert nekem még mindig nem túl kellemes a hyperos.
Az új nothing phone 3a kiesett, mivel nincs lehetőség fixen 120 hz-re kapcsolni, a rendszer fakultatívan válogat 60/120 között 🤦🏻, ez pedig nagyon nem ok.
Egyenlőre megvárom a 9a-t, de még a 8a is szimpatikus, hiányzik a vegytiszta, steril pixel ui. -
Bazsi84
aktív tag
Persze,simán elindulok,10-el is,mert autoban vagyok,feltolt 2 ora alatt.De amugy itt mindenki csodakat vár,nem is ertem.Fusson el rajta minden jatek,menjen minden jol,birja ki az egesz napot,de ne is legyen draga 🤣 az a korabbi hulyegyerek is,aki kerdezte,h kibir-e 14-16 ora navigalast toltes nelkul..hat normalis?
-
crea1984
tag
Neztem az ulefonet, kb 7-8 eve volt is egy meglepoen jo telefon volt pedig akkor meg nagyon gyerekcipoben jart. Fel kilos telefonnal nem nagyon akarok jarkalni, meg a fo problemam, hogy annyira gyenge soc kerul bele....Armor 28 ultra jo lenne, de nem annyiert amennyiert adjak
Midnen este feltöltöm en is, de a poco f5 reggel 7 től este 8 ig nekem már nem birta ki, (akku 85 szazalekos allapotban)Tamás1966
Igen kibontom megnezegetem, igazabol erosebb mint az f5 vizallo, nagyobb akku, gyorsabb toltes...valoszinu osszesegeben megeri a kettő közötti felárat
par nap es kiderul melyik megy a piacra
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max