- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Mini PC
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz public73 #15994 üzenetére
Szia Góré!
Ez is jó lenne, ha a sárga RCA felől a segítségével be lehet küldeni a videó jelet a fekete s-videó csatlakozó felé! Ez alkalmas erre? A fekete csatlakozón nincs feltüntetve a jel iránya?
A Pesti fuvar már megoldódott, de azért köszi a segítséget!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
válasz public73 #16009 üzenetére
Less rá a fekete csatlakozóra! Ott van egy (kellene lenni) jelzés!
" ingyé van így nagy rizikót nem kell vállalnod! " Ócsóbban nem megyen'?
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
válasz ZetorGumi #16011 üzenetére
Így máris jobban hangzik a történet...kettőt kérnék!
* * *
No, ez nem lesz egyszerű! Azt lehet tudni, hogy mihez volt ez a kábel?
Ha nem lesz jó, akkor (is) vendégem vagy egy (akár többre is) sörre! A masinát pedig átalakítom magamnak! S-videó csati kiszed, RCA-alj beszerel és máris dombon a tanya!
-
Devid_81
félisten
Szeretek biciklizni!
...
-
Devid_81
félisten
Joccaka beletek!
...
-
Geby
senior tag
válasz Devid_81 #16005 üzenetére
A lyányok jók voltak főleg a VW részlegen. Amúgy nem történt semmi említésre méltó. Nem zuhant le senki, pedig úgy vártuk már. Víz az egy kicsit kevés volt a sztyeppén, amikor már nem bírtam kivárni a sort az egyik másik kútnál (vagy épp kiapadt) akkor bemenekültem az FCL részlegre aztán borítottam magamba némi jeges löttyöt.
A balatonnál meg még jobbak voltak a lyányok, de ott nem készült túl sok fotó, nem volt kedvem hurcolni a partra a fotoapparátot.
-
Pacák
senior tag
Problem?
Nuclear launch detected
-
Pacák
senior tag
Tudjátok, hogy a Magyar Posta hogyan kézbesít Üzleti Csomagot? Elárulom: elég ráérősen. Feladás helye: 2013. 07. 29. hétfő, 10:47 Békéscsaba 2 posta. Napokig csend, hullaszag. Ezek után a feladó bemegy megsürgetni csütörtökön, hogy mégis ezt most hogy? Erre ott észbe kapnak, előkerítik a csomagot és ripsz-ropsz, 2013. 08. 02-án, pénteken, 12:27-kor megérkezik a Budaörsön található Országos Logisztikai Központba. Azzal az ígérettel jött el a postáról Mami, hogy hétfőn kiszállítják nekünk. Itt megint áll a történet, mert ismét nem jött semmi tegnap. Újra telefonálgatás, reklamáció a feladás helyén. Mert közben tegnap nem ide, a címzetthez hozták, hanem véletlenül bevitték valahová Budapestre, most erre megint visszahozzák az Országos Logisztikai Központba. Még én nekem kell telefonálgatni? A legkevesebb, hogy ilyenkor sűrű elnézést kérést követően azonnal kiszállítják, amit már több, mint egy hete raktároznak, feldolgoznak, küldözgetnek össze-vissza... Vagy bilibe lóg a kezem?
Egyébként annyit levelezhetsz velük, amennyit jólesik, mert az automata válaszon kívül a lőtéri őrkutya sem foglalkozik veled.Slusszpoén: alattunk, a házban is van egy kicsi posta - így kisbetűvel, de ide sem találnak el...
Nuclear launch detected
-
Digger
senior tag
Sziasztok!
Előfordul Csaba-Gyula környékén fotóguru, aki Nikonnal nyomul?
Ismerkedek egy D90-el.
Jólenne egy kis tapasztalatcsere!
Mondjuk egy sör mellett![ Szerkesztve ]
-
Devid_81
félisten
Itt meg ugy megy, hogy vasarnap este kapok egy levelet az amazonos embertol:
- hello, csomagod feladva, varhato kezbesites kedden.
- hetfo reggel 9 ora, kopognak, kimegyek, engem keresnek, es a kezembe nyomjak a csomagot...mondom a csavonak, Te ezt tegnap adtak fel 3 varossal arrebb, aszondja az lehet, de reggel mar az en kocsimban volt a papirjaival egyutt...
Mondom, koszi, szep napot!...
-
Devid_81
félisten
-
Devid_81
félisten
Amugy most epp csomagot varok, 12:46-13:46 koze igertek, DPD altal jon...ezekhez meg nem volt szerencsem itt, de majd hamarosan kiderul mennyire pontosak.
[ Szerkesztve ]
...
-
Pacák
senior tag
válasz moha bácsi #16032 üzenetére
Kapaszkodj meg! 2013. 07. 27-én jöttem Csabáról fel. Mondtam Anyósomnak, hogy elviszem a szőnyeget magammal, BKV se mondhat semmit, benne van a mérethatárban. Ugyan már. Nem kell, meg kánikula van stb. jobb lesz Postával... Aha. Közben a párom is feljött a kicsikkel, nekem is elkezdődött a szabadságom, mehetnénk a strandra, erre itt dekkolunk, hogy mégis mikor méltóztatnak.
Közben most látom, hogy megint az Országos Logisztikai Központban van a csomag. Szédületes és ezért fizettünk nekik háromezer-párszáz forintot, hogy országjárásra vigyék a csomagot.
A legrövidebb út: Békéscsabai 2. Posta - Békéscsabai Logisztikai Központ - Országos Logisztikai Központ - Budaörs 3. Posta (itt házban).
Erre a az Országos Logisztikai Központból tegnap bevitték Pestre valahová és én próbáljam utolérni a söfőrt, hogy onnan ne az Országos Logisztikai Központba vigye újra, hanem ide a címzetthez. Már bocsánat. Én vagyok az ÜGYFÉL. Hívogassák ők...
Múlt csütörtök óta próbáljuk helyes útra terelni a csomagot, még Posta Igazgatóságon is felhívtam egy ismerőst. Szétspammeltem már mindeféle e-mail címűket, asszed' olvasnak e-mailt?
Nuclear launch detected
-
Devid_81
félisten
Akkor most otthon strandido van-e?
...
-
Pacák
senior tag
Én csak egy sima eset lehetek a Posta ügymenetében, de mit tudnak még megtenni (vagy meg nem tenni), hogy ez a csajszi így bepöccent rájuk?
Nuclear launch detected
-
Pacák
senior tag
Ezt a számot küldeném - egyre fogyó tisztelettel - a csomagunk félrekézbesítésében résztvevő összes postai dolgozónak: [link]
Nuclear launch detected
-
Pacák
senior tag
válasz Morris #16044 üzenetére
Azon kívül, hogy jól megcímeztük - ott voltam, mikor Anyósom megcímezte - és még rá is varrtuk, rá is ragasztottuk a címzést kívülről, van még valami beleszólásom? Tegyük hozzá, kifizettünk egy kazal pénzt. De itt tartunk, hogy naponta többször kell szélütést kapnom, mikor azt látom a nyomkövető rendszerükön, hogy a csomag napokig áll a feladás helyétől pár méterre a csabai állomásnál a Posta Logisztikai Központjában? Aztán az itteni Országos Logisztikai Központban? Végül telefonálásra kiderül, hogy nem ám itt van, hanem oda-vissza utaztatják kényük-kedvük szerint tök más helyekre... Könyörgöm szántsuk be és vessük be sóval az összes telephelyüket!
Legközelebb a kezedbe nyomja Anyós én meg jövök érte a Keletibe és kapsz érte házi sonkát vagy szalonnát... Olcsóbb és problémamentes lenne.Nuclear launch detected
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest