Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Minap azon elgondolkodtam, hogy a felső plexire mit kéne gravírozni. És elgondolkodtam azon, hogy a kedvenc kis pingvinemet felgravírozom majd. Íme a pingvinről a kép:
Annyira megtettszett ez a kép nekem, hogy már szinte mindenütt ezt használom, ezt küldözgetem. :))
Ha hazajön anyám, akkor indulok a festékért, és lefújom uccsó a házat.Most töröm a fejem, hogy kékre, vagy ugyanúgy mattfeketére. CSak attól félek, hogy úgy járok a csillivilli kékkel, mint az arannyal. Így lehet, hogy fekete lesz belőle. A fémváz eddig le van festve, az elég durvásan néz ki. Majd még meglátom. :)
Üdv: Balu -
Zsu_
senior tag
Befejezted tegnap a festést?
-
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow #76 üzenetére
Oje! Szeva tesó! :))
CSak olyan fura volt a névváltoztatás. :) Azért nem ismertelek meg, meg minden nap új tagba ütközök. :)
Mi van veled? Modding hol tart? :) -
Bazsesz
őstag
Le lett festve matt feketére a belseje. Elgondolkodok a külselyén, hogy kell-e nekem csillogó-villogó kék, mert ez a matt fekete nagyon ott van. Bár ha jól belegondolok, akkor igen. :))
Szereztem ma tök jó dolgokat, igaz, hogy nem a moddinghoz. Ezt megosztom veletek.
Szereztem egy Biostar microATX-es lapot, ami jó a régi házamba, és van rajta AGP. És tök jó, mert P3-as, előtte meg P2-es volt. :)
Aztán szereztem egy igazi fenevad tuningramot. :) Infineon márkájú, 100MHz-s SD, 32MB, de ott figyel a cimkéjén a CL2 felirat, ami itt ritkaság. :) -
Bazsesz
őstag
Lefestettem feketével a belsejét, megvizsgáltam, nem mattul a matt fekete, úgy marad, ahogy azt megfestettem. Szal eddig jól állok. Majd a közeljövőben veszek egy kék festéket, és lefestem. Ha ma összejön, akkor lefotóztatom a lecsiszolt előlapot, amin szépen látszik a blowhole. :)
Ha minden igaz, akkor sikerülni fog bele szerezni egy microATX-es lapot, ami beveszi az 1400-es cerkát is, de még gondolkodok rajta, hogy nem-e rakjam-e be a microATX-es házba, mert eredetileg úgy terveztem el, hogy valami dualprocis lapot dobok bele, és ez lesz a szerverem. :)
Bazsesz
őstag
NAh, megyek festegetni megint, de előtte kerestem egy jó kis gravírozhatnékot. Az a gond, hogy ilyen soha, ismétlem SOHA nem fogok tudni felgravírozni (de azért megprószálom. :)) )
Nah, majd jelentkezem még. :)
Bazsesz
őstag
Szia!
Én nem olyan kaktuszból vagyok faragva, aki feladja ilyen könnyen. Már itt csücsül nálam az új doboz festék, de kicsesztem a fényessel, mert belül matt fekete lesz, kívül meg metálkirálykék, vagy tükröskirálykék. :)
A festéket egy kis észter higítóval megsúrolva úgy jön le, mint a vízfesték a kezedről víz hatására.
A festékkel nem tudom, hogy mi volt, de tényleg, lefestve nagyon szép volt. utánna töröltem rajta egyet, bemattult, és foltos lett. Na mind1, hibáiból tanul az ember (bár jobb lenne, ha nem a sajátjaiból tanulna. :) ) -
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
VAn egy nagyon rossz hírem. Az egész festést le kell szednem, mert ez a festék sz@rt sem ér. Törölsz rajta egyet, és máris elveszti a fényét, és tiszta barna, ráadásul óöttyös, mint a k***aélet. :( :O Úgyhogy nagyon szomorú vagyok.
Elméletileg holnap veszek fújósfestéket, de az eredeti tervezet szerintit, és nem mást. Nem fog izgatni, hogy nem fényes, csak rajta legyen, és ne legyen ilyen. TEhát marad az eredeti: kívül csillogó királykék, belül fekete.
Bazsesz
őstag
Hát van vagy 3 mázsa. De elég vérszomjas fenevad őrzi a cuccot, egy eredeti 1 centi magas hosszútüsis kaktusz. Az meg szétcibál mindent.
Mi a ''B'' terv? :)
Hát, addig már nincs sok, április 3 meg szombatra esik. akkor meg lesz update tán. :) Akartam névnapit is, csak nem sikerült ma befejeznem. :) -
Bazsesz
őstag
Hát, ö izé. Április 3.-án minden kiderül. :) Addig legyen meglepi. Annyit mondok, hogy nagyon kúl lesz. Meg vagyon tervezve, meg minden. Csak majd rá kellessz fújni. Azt meg valszeg fekete vagy króm színnel fogom. :)
Sör sajna nincs a garázsba De találhatsz benne sok almát, ami tele van C vitaminnal. :) -
Fawkes
őstag
De azért mi betörünk hátha:D
Így tovább és krómmal menj rá úgy lesz az igazi!!! -
Bazsesz
őstag
Sziasztok!
Nah, lefestettem. Szerintetek aranyszínűvel, vagy krómszínűvel menjek utánna rá? Jól néz ki így az arany, de hogy nézne ki a króm? :)) -
Bazsesz
őstag
Száradás alatt az első réteg. Holnap pesten leszek, így valószínűleg vasárnap fogom megejteni a második festést. Így elsőre is nagyon jól néz ki.
Az előlapra megcsináltam a blowhole-t, meg csináltam neki két szemet. :)) Annyira de nagyon királyul lett megcsinálva, hogy saját magamtól is elájulok. Az egész váz is kívül-belül le lett festve.
Újdonság:
-lett mégegy sebem (4-nél tartok) :(
-le lett fújva aranyszínű krómhatású festékkel :)
-blowhole + két szem neki
-venti védőrács ugyanúgy lefestve
-venti festve
Ennyinél tartok. Képeket majd ha kész lesz a festés. SAjna a full-csiszolt állapotot nem fogjátok látni, de el lehet képzelni, hogy csontig le lett csiszolva. :) DE sztem nem maradtatok ki semmiből, hiszen az előző képeken látni lehet a felső falat, hogy le van csiszolva.
Nah, megyek vissza festeni.
Balu
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Most vettem nemrég egy aranyszínű festéket. Nagyon baróul néz ki, úgyhogy lefestem az egészet olyanra. :) És olyan szép fényes. :)) Tükörnek lehet használni kajakból.
Ha megszárad, pakolom le haveromhoz, és csinálom a képeket. :)
Bazsesz
őstag
NAh, akkor most elmondom, hogy mit fogok csinálni.
Adott az előlap. Arra vágok egy blowhole-t, felé két szemet, hogy olyan YO benyomást keltsen. Alulra, és a két oldalára (még mindig az előlapnak) pedig kivágok két feliratot, ami az alábbi: ..::eXtreeme::.. Ez Verdana 60 pontos betűtipussal kinyomtattam, és ráragasztom az oldallapra. Már csak az a kérdés, hogy mivel fogom kivágni. :) De lehet, hogy ma látni fogjátok képen. :))
Ezenkívül nemsokára megyek fekete festéket venni a fémkeret, az alaplaptartó és az oldalfalak belső felületének lefestéséhez.
Eddig ennyi, majd menetközben kiderül, hogy mi lett még. :)) -
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow #49 üzenetére
Asszem a csiszolópapírra P80 volt ráírva. Sőt, sztem biztos az. Te véletlenül nem Thom Smile vagy? Az ICQ számod és a ''flick'' név alpján arra következtetek.
Közösbe:
Nah, hazajöttem suliból, megálmodtam a következő modot, szal nekiesek. Ez nem más, mint a Blowhole kialakítása, két szemet fölé, meg az oldalára írásokat, meg esetleg az aljára.
Újdonságok: Tegnap megint elvágtam a kezem. :(
burgatshow
veterán
Nem nézlek miért néznélek hülyének! Már csak azt mond meg lécci, hogy a csiszolópapír milyen durva volt. Van annak egy száma! Mert nekem is eszembe jutott már, hogy a házamat lecsiszolom fémszínűre, de eddig nem mertem neki állni.
Tudom, hogy a te topicod, de azért feltennék 1 kérdést. Tudjátok, hogy nekem egy fekete oldalplexis morex házam van az a 9000,-Ft-s, Na mármost, ennek az eleje egy műanyag lap (mint nagyon sok háznak) ami fekete. Ha most lecsiszolom, a házam, akkor a műanyagot is átkéne varácsolni valami hasonló színre. Szerintetek ezt hogyan érdemes hogy szép és tartós meg ne legyen nagyon sérülékeny a festék rajta, mert nagyon sokat járok lanozni és szóval sokat van mozgásban.
Köszi! -
-=Ghost=-
őstag
azt a kis izét rdemel nek híjják mint ahogy ArmanD kolléga is mondta...
de ha benézel a _George hyundai vagy hogy kell irni modding topic ba akkor meglátod hogy a dremelt lehet máshol is kapni 7500Ft bruttó... csak nem dremel a márka henm ferm de kurv....jó nekem jól sikerült vele a gravír és nagyon kézre esik... -
Bazsesz
őstag
Nah, én megyek moddingról álmodozni, hogy mi legyen a következő update-nél a fényképeznivaló. Valami durvásat szeretnék. Majd meglátom. Illetve megálmodom. :)
Kihagytam a köszönetnyilvánításos listából ATUS-t, ezért elnézést kérek. :B
Bazsesz
őstag
Hát, ha én azt tudnám, hogy milyen ház! :)) Egy nagy kartondoboz színű, kartondoboz szagú és kartondoboz keménységő kartondobozba adták, amire csak egy Made in ... volt ráírva, meg hogy milyen CPU, alaplap, mem, vinyó, stb van benne. Ennyi. Márka semmi. 235W-os táppal volt eredetileg. És 6975 FT-ért vettem tavaly előtti nyáron itt Barcikán.
Ennyi elég?
A belinkelt kép nem egy kép egy dremelről, hanem egy ingyennetes kép. :) -
crab
senior tag
A gravírozó gépre egy tipp:[L]http://crab.wc.hu/proxxon.jpg[/L]:)
egyébként ez egy Venus ház nem? -
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow #35 üzenetére
Hát, most síkhülyének fogsz tartani, de én natúr csiszolópapírral nyomtam le az egészet. Igaz, hogy sokáig tart, meg eléggé megerőltető volt, de már kész lett.
-
Bazsesz
őstag
válasz
.:InnoMan:. #32 üzenetére
Köszike! :)
Majd lesz még update valamikor. CSak nem tudom, hogy mikor. Valszeg ápr 3-ra. :) -
Bazsesz
őstag
Köszi. Az lesz, lassan, szépen dolgozok.
A ház tényleg nem a legnagyobb, a magassága egy full ATX lap mérete + vagy 3 centi. közvetlen a procihűtő felett volt a táp, azt buheráltam át előre, ezzel teret nyerve.
Igaz nem chieftek, de lehet moddolni ezt is. :)) Majd kiderül.
Te nem tudod, hogy azt a gépet hogy hívják, ami fentebb volt szóban néhány hsz-szel? -
ArmanD.
őstag
Szia Bazsesz. Gratula az új ház moddingjához, látom szépen dolgozol és nagyon várjuk a fejleményeket a festést meg egyebeket, bár kicsi(számomra) a ház, de Te szerintem ennek ellenére is át fogod varázsolni valami mérges és ütős moddingházzá amiért majd mindenkinek csak csorogni fog a nyála :DDD
Csak lassan és szépen dolgozz :P -
Bazsesz
őstag
Hoppá!
Most kitaláltam valamit. A másik oldalára is kéne valami feliratot csinálni. Szerszámügyven majd szétnézek valami boltba, csak még mindig nem tudom az eszköz pontos nevét. De majd az kiderül.
VAlami ütős feliratot téne odalökni a két kidudorodó részre (Majd csináltatok képet), és oldalvilágított plexivel megbuhetálni.
Ja, oldalvilágított lesz a plexi a két részen (csak ezt kihagytam belőle), és felirat lesz gravírozva rá. Hogy a hidegkatódsugárcsőről se feledkezzünk meg, vagy egy kék, vagy egy pirosd lesz benne. Még ezen filózok, mert ha piros, akkor már sokszínű lesz. :) -
Club
őstag
Bocsánat az offért:B
Mert nagyon ritkán látok itt a PH-n lány-t:)
Eddig bevallom Tildy volt ez egyetlen:)
Már komolyan mondom kiváncsi lennék olyan lányra, aki Ph-s, mert nem találkoztam még ilyen lánnyal.
Itt amikor laporól, akármiről beszélek telfonon, minidg tiszta dinkának néznek.
Valahogy el sem tudok képzelni olyan lányt, aki Ph tag:)) -
-
Vangelis
félisten
nem nagyon ismerős a környék vagy csak abból a nézetből nem ismerek rá amit lekaptál
-
Bazsesz
őstag
Jaj, elfelejtettem pillanatnyi ''Köszönetnyilvánítást'' írni.
Köszönöm az alábbiaknak:
PROHARDVER!
Hobizoli: mert ő indított útra a PH!-n, és ezt ő tette velem (pozítív értelembe) :)
Armand, Mec: mert jó ötleteket adott
V. Tamás -nak (ha esetleg olvassa) a képekért
S. Melinda -nak azért, mert mindig vele konzultálok. (Zsoltee most örülne. :) )
Egyenlőre ennyi, majd alakul még ez is. -
Bazsesz
őstag
Köszi.
Hát ahoz képest, hogy köbö egy hete csiszolok... :)) Nade mind1.
FEstés lesz, valszeg belül fekete lesz minden, kívül meg tükörre emlékeztető felület, csak még nem tudom, hogy milyen színben. Eredetileg csillogó királykékre akartam, de még majd gondolkodok rajta.
Alakulni alakul, csakhát vannak lassító tényezők (leendő barátnő (ez duplán lassító), suli, stb), de kiállok a modding mellett. :))
Bazsesz
őstag
Somewhere in Barcika... :)
Hát én is elkezdtem a dolgokat, nekiáltam gépet moddolni. Egy régi P3-as háznak estem neki, hogy minnél szebb legyen, mert az jó. :)
A házról annyit, hogy ebben lakolt a P4-es lapom a cuccal együtt, míg nem vettem másikat. Most mivel üres, és szeretnék mégegy gépet, nekiestem rendesen.
A moddolásról annyit, hogy nincs konkrétan kitűzött célom, spontán jönnek a dolgok, és megvalósítom. Majd lesz, ami lesz. Szeretném úgy csinálni, hogy az alkatrészeket beleveszem, és moddolom azokat is. Ezáltal a modding folyamatos lesz, majd egyszer elkészült.
A bele kerülő konfigról annyit tudok, hogy valami duálprocis cucc lesz (egyenlőre meg nem erősített források szerint ( :) ) MSI K7D Master, de lehet, hogy csak egy DualP3, majd a nyári meló után kiderül). A dualproci mindenképp meglesz, mert most az a vágyam. :)
Úgyhogy lássuk a képeket, hogy mit csináltam eddig.
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mod/Image-15.jpg[/L]
Kép a lépcsőház ablakából. Sajna nem a legszebb környék arra ''befele'', kívül ahol lakok szebb.
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mod/Image-17.jpg[/L]
Oldalról a gép. Már ez is le van csiszolva. :)
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mod/Image-18.jpg[/L]
Felülről. Ezen jól látszik, hogy a táp előre be lett téve. Sajna a vinyótartó ugrott, de nem baj, TT HardCano-ra fáj a fogam :)
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mod/Image-19.jpg[/L]
Ha ez a kép egy kicsit élesebb lenne, látni lehetne elől a tápot.
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mod/Image-20.jpg[/L]
Előlről a gép. Ide blowhole várható. :))
Ami a képeken látható:
Nekiálltam csiszolni, teljesen le a fémig. Ez azért kellett, mert festve lesz belül is, meg kívül is úgy mindenestül. Látszik továbbá, hogy két nyílás lett vágva rá. Az egyik a tetejére, a másik az oldalára. Ebben az apám segített, mert a tetejét fúróval meg reszelővel csináltam (el is vágtam a kezemet több helyen), majd hirtelen felindulásból az oldallapot flexxel (nem ezért kellett lefesteni, nem, ismétlem NEM égett meg a festék egyik sehol sem).
Ami a képen NEM látszik:
Már a két oldallap is le van csiszolva tövig. Azonkívül a tápot betettem előre (THX Atusnak az ötletért), majd elvezetem odáig a vezetéket. Erre azért van szükség, hogy jobban szellőzön. Ezt úgy csináltam, hogy az előlapot leszedtem, és ami ott tárult, azt megnyirtam egy kicsit. A tápot a benne lévő venti 4 csavarjával rögzítettem az első rész azon pontjába, ahova egy 8 centis ventit lehet tenni. Így stabilan áll benne. Aztán egy régi AT-s táp (meghalt valamikor tavaj modding közben) azon részét, ahol vannak a csatlakozók és a venti levágtam, és betettem a táp helyére. Majd ebből fog az áram jö9nni valamikor.
Jelenleg itt tartok, hamarosan várható valami update, szülinapomkor (ápr 3) meg valami extra, ha összejön. :)
Hozzászólásokat ide, vagy a [L]http://bazseszpc.uw.hu/forum/viewtopic.php?t=4[/L] topikba várom (nem kell ode regisztráció), Jöhet jó is, de a kritika főleg érdekel.
Üdv: Bazsesz
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest