- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Nem sok wafer megmunkálásával kezd az Intel 18A, de jövőre ez változik
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Megérkeztek a Crucial leggyorsabb LPCAMM2 memóriái
- Nem kellett sokat várni a friss GeForce driver gyorsjavítására
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Fawkes
őstag
Hajrá és gyógyulj meg!
-
Bazsesz
őstag
Szia Zsu!
A helyzet az, hogy a nyaram az eléggé érdekes. Dolgoztam ezerrel, aztán befejeztem, másnap elmentem nyaralni (most is épp nyaralok), azán meg aug 16-án fexek be a kórházba. Úgyhogy több, mint valószínű, hogy öszi modtechhall-ról lecsusszanok, de a moddolást nem hagyom abba. Azzal a házzal sajnos lett egy kis gond a festéssel. Valszeg a lakk volt a ludas, met ahogy rátettem akármit, meglátszott a nyoma, elég keményen. Szal most azt csiszolhatom újra, meg festhetem le, de nem adom fel.
A másikra kell egy festék még, és kész. Úgyhogy most nem nagyon tudok egy darabig szolálni bámi újjal. Még legalább egy hónapig. De lehet, hogy onnan nyomok egy nagy startot, hogy beleférjek egy modtechhallba. Októberben lenne, jó is lenne.
Röviden ennyi. Hazajutok, fényképezek, hogy mi a helyzet (mivel most már van saját digitcam is).
Üdv: balu -
Zsu_
senior tag
Mizujs veled Bazsesz??
Nagyon eltűntél, a topicod is haldoklik :U -
Tibi98
tag
A project 1 királyul néz ki! (bár egy kék neonnal és kék ledes ventikkel még coolabb lenne)
-
Bazsesz
őstag
válasz
kretenallat #328 üzenetére
Ehhez van olyan fej, amivel ki tudod vágni a házad oldalát, de ha türelmetlen vagy, és lekerekített oldalakat szeretnél, akkor ajánlom inkább a dekopírt egy fémvágó lappal. Igaz nagyon hangos lesz, de gyorsabban, és szebben lehet vele vágni szvsz.
Most vettem egy csomaggal ilyen fémvégó dekopírfűárészlapból, 1600 Ft volt, és Bosch márkájú, Bosch lefogatású, tehát a legtöbb dekopírfűrészbe belemegy.
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
...moddingZ ReLoAdEd... :)
Project X2X @ szárad rajta a lakk
Project Black & Blue @ szárad rajta a festék + gravírozás folyamatban
----------------------------------------------------------------------------------------
Sok-sok festékre várt idő után kis színmódosítással lett festék. Lefújva nagyon tuti, összerakva is reméálem, hogy jól fog kinézni.
A másik házmod. Na igen, míg nem volt olyan festék, ami kellett (még most sincs), ezért belekezdtem mégegybe. Nem nagy durranás, de azért szép. Metálfekete (ebből kapott az X2X project oldala és az eleje is), és sima fényeskék. Lefújva érdekes, de jó. :D
Szal most mindkettő szárad, az első projecten már a Lakk, aztán bele a plexi, és kész, mivel még van néhány ház, ami moddolásra vár. Egy nagyon komoly lehet, hogy várható (najó, kettő :D ), csak az a gond, hogy még nincs kedvem azt a házat megbolygatni.
Kíváncsian várjuk a képeket!
-
Bazsesz
őstag
Ha ma minden jól megy, akkor fog néhány kép felkerülni ide. Lefényképeztetem a PCház-arzenálom (5 darab ház, vegyesen). Meg lefényképeztetem a következő házat, aminek nekiálltam. Kérdés, hogy sikerül-e elcsalni valakit, akinek van fényképezőgépe. :D
Bazsesz
őstag
Nah, vagyok. :)
Szal úgyahogy jól vagyok, csak idegileg kivagyok, meg szellemileg megbuggyantam, de sztem ez a legjobb alkalom arra, hogy moddoljak. Úgyis van egy megbuggyant ötletem. :D
Most nyomtattam egy hatalmasnagy UT logót, amit kivágok az AT-s ház oldalába.
Továbbá felhomályosítottak, hogy két hét, mire leér a festék ide. :( Szal a mostani házról, amiről van kép, az egy kicsit pihen, nekilátok az AT-snek, mint állat. :) Átalakítom ezerrel. :DDD
Meg lefestem valami nagyon kúl színre. A másik ház valszeg fekete lesz, de lehet, hogy valami más, mert annak mégbuggyantabb elképzelésem van, hogy milyenre csinálom majd.
Bazsesz
őstag
Szia!
Hát sajna nem metálba hoztak olyan kéket, amilyen kell, úgyhogy várhatok megint. Nem baj, megéri várni, minthogy elmenni másik boltba, és megvenni ott.
Aztán ma megszereztem a cuccokat, de anyám holnap hozza haza őket. Egy régi AT-s és egy újszerű ATX-es ház. Mindkettőnek nekiesek. :)) Majd. Csak sajnos az egészségügyi mutatóim rosszul állnak, mert az orovosom ma azt mondta, hogy kicsi a valószínűsége annak, hogy ne kerüljem el egy műtétet (hogy mi lenne az: OFFTOPIC 10 -> #887). Úgyhogy most ingadozik alattam a föld, mert ha nyár elején kerül sor rá, akkor a nyári melóm megy vészbe, nem fogok tudni digitális fényképezőgépet venni, és a pestre történő felutazás ktg-ire nem tudok félretenni. :( Ha meg nyár végén, akkor utánna meg nem fogok tudni annyira mozogni, meg fizikai munkát csinálni (lesz pénz, csak nem lesz kész a ház). :( Tehát ha most bejelenti, hogy nyár végén lesz a dolog, akkor amíg dolgozok, addig meg kell csinálnom a házmodot, és meg kell vennem a dolgokat.
De remélem, hogy erre nem fog sor kerülni.
-moddinghoz-
vettem ma kettő darab kétálllású kapcsolót és három darab potit. Szal fogok csinálni egy multifunkcionális panelt. Ezt sajna lehet, hogy csak az összeszerelés képeiben fogom tudni megmutatni, mert lehet, hogy már a ''B.'' projecthez fog menni (amivel nevezni szeretnék, a projectet direkt rövídítettem. :)) )
Úgyhogy valszeg ebből is lesz valami képszerűség.
Továbbá majd a két házat lefényképeztetem, és berakom azt is, hogy milyen eredetileg.
Bazsesz
őstag
Nah, vagyok. Holnap már megyek suliba, mert elviekben meggyógyultam.
Anyám ma reggel felhívta a figyelmem arra, hogy ahol dolgozik, van kitéve egy számítógépház a számtechesek elé, lehet, hogy megkérdezi, hogy hazavihetem-e. Ha itthon lesz, akkor jó lesz, mert nekiállok moddolni, és így egyszerre már 3 project fog futni, mivel jelenleg kettő fut.
Az egyik ez, amiről itt vannak képek, a másik pedig az, amelyikkel a modtechhall 3-ra fogok nevezni. Ahhoz még csak az anyagokat kezdtem el gyűjteni, de lelkesen. Ha minden igaz, ma veszek egy doboz festéket. Tehát folytatom mindet.
Remélem, hogy hamarosan lesznek képek is. :)
Zsu_
senior tag
válasz
burgatshow #315 üzenetére
Én nem :DD :DD :DD
-
Fawkes
őstag
Jobbulást az még nem baj ha beszélgetsz magaddal...ennyi kell...
-
Bazsesz
őstag
Nem. Most valami nőtt a torkomba, alig bírok nyelni. :( Éjszaka arra keltem, hogy fuldoklok. Szerencsére már nem olyan vészes a helyzet, most csak idegileg vagyok padlón. Ezt az bizonyítja, hogy éjjel, mielőtt már majdnem elaludtam, mindig nekiálltam magammal beszélgetni. de kajakra, mint a hülyegyerek. Kettő szót mondtam, és válaszoltam rá egy szót. Erre felkeltem, mivel csak félálomba voltam. Ez ment vagy 3 órán keresztül. Nem tudom, hogy mi vár rám. Már a takony+láz+hasfájás+fejfájás+szédülés kombó elmúl. Most csak nem bírok nyelni, köhögök közben, és szóbaállok magammal. :(
Azért köszi. Láttam, hogy eladtad a tápot! grat! -
Fawkes
őstag
Beteg?Egy modder nem lehet beteg :D
Nah egyé gépfruitot [ne gépzsírt] alugyál kettőt és már semmi bajod nem lesz...
Ez a mócer szabadalmasztatva van aki használni akarja tőlem kell megvennie a licenszt...Bazsesznak ingyen mértem a cuccot:DD
Nah szal jobbulást!:)) -
Zsu_
senior tag
Csak nem halt meg a topic? :O
-
Zsu_
senior tag
Bazsesz, ha tényleg kellene a tápom, akkor leküldöm postán...
Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest