- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
Aktív témák
-
Fawkes
őstag
Hajrá és gyógyulj meg!
-
Bazsesz
őstag
Szia Zsu!
A helyzet az, hogy a nyaram az eléggé érdekes. Dolgoztam ezerrel, aztán befejeztem, másnap elmentem nyaralni (most is épp nyaralok), azán meg aug 16-án fexek be a kórházba. Úgyhogy több, mint valószínű, hogy öszi modtechhall-ról lecsusszanok, de a moddolást nem hagyom abba. Azzal a házzal sajnos lett egy kis gond a festéssel. Valszeg a lakk volt a ludas, met ahogy rátettem akármit, meglátszott a nyoma, elég keményen. Szal most azt csiszolhatom újra, meg festhetem le, de nem adom fel.
A másikra kell egy festék még, és kész. Úgyhogy most nem nagyon tudok egy darabig szolálni bámi újjal. Még legalább egy hónapig. De lehet, hogy onnan nyomok egy nagy startot, hogy beleférjek egy modtechhallba. Októberben lenne, jó is lenne.
Röviden ennyi. Hazajutok, fényképezek, hogy mi a helyzet (mivel most már van saját digitcam is).
Üdv: balu -
Zsu_
senior tag
Mizujs veled Bazsesz??
Nagyon eltűntél, a topicod is haldoklik :U -
Tibi98
tag
A project 1 királyul néz ki! (bár egy kék neonnal és kék ledes ventikkel még coolabb lenne)
-
Bazsesz
őstag
válasz
kretenallat #328 üzenetére
Ehhez van olyan fej, amivel ki tudod vágni a házad oldalát, de ha türelmetlen vagy, és lekerekített oldalakat szeretnél, akkor ajánlom inkább a dekopírt egy fémvágó lappal. Igaz nagyon hangos lesz, de gyorsabban, és szebben lehet vele vágni szvsz.
Most vettem egy csomaggal ilyen fémvégó dekopírfűárészlapból, 1600 Ft volt, és Bosch márkájú, Bosch lefogatású, tehát a legtöbb dekopírfűrészbe belemegy.
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
...moddingZ ReLoAdEd... :)
Project X2X @ szárad rajta a lakk
Project Black & Blue @ szárad rajta a festék + gravírozás folyamatban
----------------------------------------------------------------------------------------
Sok-sok festékre várt idő után kis színmódosítással lett festék. Lefújva nagyon tuti, összerakva is reméálem, hogy jól fog kinézni.
A másik házmod. Na igen, míg nem volt olyan festék, ami kellett (még most sincs), ezért belekezdtem mégegybe. Nem nagy durranás, de azért szép. Metálfekete (ebből kapott az X2X project oldala és az eleje is), és sima fényeskék. Lefújva érdekes, de jó. :D
Szal most mindkettő szárad, az első projecten már a Lakk, aztán bele a plexi, és kész, mivel még van néhány ház, ami moddolásra vár. Egy nagyon komoly lehet, hogy várható (najó, kettő :D ), csak az a gond, hogy még nincs kedvem azt a házat megbolygatni.
Kíváncsian várjuk a képeket!
-
Bazsesz
őstag
Ha ma minden jól megy, akkor fog néhány kép felkerülni ide. Lefényképeztetem a PCház-arzenálom (5 darab ház, vegyesen). Meg lefényképeztetem a következő házat, aminek nekiálltam. Kérdés, hogy sikerül-e elcsalni valakit, akinek van fényképezőgépe. :D
Bazsesz
őstag
Nah, vagyok. :)
Szal úgyahogy jól vagyok, csak idegileg kivagyok, meg szellemileg megbuggyantam, de sztem ez a legjobb alkalom arra, hogy moddoljak. Úgyis van egy megbuggyant ötletem. :D
Most nyomtattam egy hatalmasnagy UT logót, amit kivágok az AT-s ház oldalába.
Továbbá felhomályosítottak, hogy két hét, mire leér a festék ide. :( Szal a mostani házról, amiről van kép, az egy kicsit pihen, nekilátok az AT-snek, mint állat. :) Átalakítom ezerrel. :DDD
Meg lefestem valami nagyon kúl színre. A másik ház valszeg fekete lesz, de lehet, hogy valami más, mert annak mégbuggyantabb elképzelésem van, hogy milyenre csinálom majd.
Bazsesz
őstag
Szia!
Hát sajna nem metálba hoztak olyan kéket, amilyen kell, úgyhogy várhatok megint. Nem baj, megéri várni, minthogy elmenni másik boltba, és megvenni ott.
Aztán ma megszereztem a cuccokat, de anyám holnap hozza haza őket. Egy régi AT-s és egy újszerű ATX-es ház. Mindkettőnek nekiesek. :)) Majd. Csak sajnos az egészségügyi mutatóim rosszul állnak, mert az orovosom ma azt mondta, hogy kicsi a valószínűsége annak, hogy ne kerüljem el egy műtétet (hogy mi lenne az: OFFTOPIC 10 -> #887). Úgyhogy most ingadozik alattam a föld, mert ha nyár elején kerül sor rá, akkor a nyári melóm megy vészbe, nem fogok tudni digitális fényképezőgépet venni, és a pestre történő felutazás ktg-ire nem tudok félretenni. :( Ha meg nyár végén, akkor utánna meg nem fogok tudni annyira mozogni, meg fizikai munkát csinálni (lesz pénz, csak nem lesz kész a ház). :( Tehát ha most bejelenti, hogy nyár végén lesz a dolog, akkor amíg dolgozok, addig meg kell csinálnom a házmodot, és meg kell vennem a dolgokat.
De remélem, hogy erre nem fog sor kerülni.
-moddinghoz-
vettem ma kettő darab kétálllású kapcsolót és három darab potit. Szal fogok csinálni egy multifunkcionális panelt. Ezt sajna lehet, hogy csak az összeszerelés képeiben fogom tudni megmutatni, mert lehet, hogy már a ''B.'' projecthez fog menni (amivel nevezni szeretnék, a projectet direkt rövídítettem. :)) )
Úgyhogy valszeg ebből is lesz valami képszerűség.
Továbbá majd a két házat lefényképeztetem, és berakom azt is, hogy milyen eredetileg.
Bazsesz
őstag
Nah, vagyok. Holnap már megyek suliba, mert elviekben meggyógyultam.
Anyám ma reggel felhívta a figyelmem arra, hogy ahol dolgozik, van kitéve egy számítógépház a számtechesek elé, lehet, hogy megkérdezi, hogy hazavihetem-e. Ha itthon lesz, akkor jó lesz, mert nekiállok moddolni, és így egyszerre már 3 project fog futni, mivel jelenleg kettő fut.
Az egyik ez, amiről itt vannak képek, a másik pedig az, amelyikkel a modtechhall 3-ra fogok nevezni. Ahhoz még csak az anyagokat kezdtem el gyűjteni, de lelkesen. Ha minden igaz, ma veszek egy doboz festéket. Tehát folytatom mindet.
Remélem, hogy hamarosan lesznek képek is. :)
Zsu_
senior tag
válasz
burgatshow #315 üzenetére
Én nem :DD :DD :DD
-
Fawkes
őstag
Jobbulást az még nem baj ha beszélgetsz magaddal...ennyi kell...
-
Bazsesz
őstag
Nem. Most valami nőtt a torkomba, alig bírok nyelni. :( Éjszaka arra keltem, hogy fuldoklok. Szerencsére már nem olyan vészes a helyzet, most csak idegileg vagyok padlón. Ezt az bizonyítja, hogy éjjel, mielőtt már majdnem elaludtam, mindig nekiálltam magammal beszélgetni. de kajakra, mint a hülyegyerek. Kettő szót mondtam, és válaszoltam rá egy szót. Erre felkeltem, mivel csak félálomba voltam. Ez ment vagy 3 órán keresztül. Nem tudom, hogy mi vár rám. Már a takony+láz+hasfájás+fejfájás+szédülés kombó elmúl. Most csak nem bírok nyelni, köhögök közben, és szóbaállok magammal. :(
Azért köszi. Láttam, hogy eladtad a tápot! grat! -
Fawkes
őstag
Beteg?Egy modder nem lehet beteg :D
Nah egyé gépfruitot [ne gépzsírt] alugyál kettőt és már semmi bajod nem lesz...
Ez a mócer szabadalmasztatva van aki használni akarja tőlem kell megvennie a licenszt...Bazsesznak ingyen mértem a cuccot:DD
Nah szal jobbulást!:)) -
Zsu_
senior tag
Csak nem halt meg a topic? :O
-
Zsu_
senior tag
Bazsesz, ha tényleg kellene a tápom, akkor leküldöm postán...
-
Fawkes
őstag
válasz
burgatshow #294 üzenetére
Én ötvözöm a kettőt:D
Nos már be van csomizva szal hétfőn fel is adom! -
Bazsesz
őstag
Eléggé. Olyan szokatlan. A régi philips jó volt nekem, mert kéthavonta megírtam 5 CD-t (kiírtam az egész vinyómat - 7,5GB :)) ), igaz 20 perc volt egy darab CD, de legalább csendes volt. Ez meg olyan, mint a porszívó. Nehéz lesz megszokni. De sajna ez van. Na mind1.
A gravírozásaimról:
Bevittem suliba. Mindenkinek tettszett, az irodalomtanárom szerint tehetség vagyok. :DD Szerintem meg egy átlag tanmodder. De mind1.
Bazsesz
őstag
Hát, ezt most halasztanom kell sajna, mert ma halt meg az íróm, és vennem kellett újat. Anyagilag padlót fogtam. :( :O
De legalább lelkesen halt meg a Philips 4×4×32×-es íróm, és legalább még olvas, tehát anyámék gépében tudom használni. :( :O Mennyi CD-t túléltünk már vele, meg mennyi bosszúságot. Nem baj, anyáméknál jó helye lesz.
Most meg idegenkedek az új írómtól. Egy LG 52×32×52×-es írót vettem 8330 HUF-ért. És eléggé szokatlan. :(
Fawkes
őstag
válasz
burgatshow #288 üzenetére
okay most mennem kell de majd válaszolok...
-
Fawkes
őstag
válasz
burgatshow #286 üzenetére
Shimán:D
-
Fawkes
őstag
válasz
burgatshow #284 üzenetére
Nemtom 500pengő sztem max 600...De lepostázom ha úgy kívánod:D
-
Fawkes
őstag
válasz
burgatshow #282 üzenetére
1200/db csak itt csak most csak neked és bazsinak:D
-
Bazsesz
őstag
Van róla személyigazolványkép, meg van vagy hatvan hatalmas 1024*768-as felbontású kép. :)) Nekem elég. Minden napra egy új kép, a többin meg látom suliba. Szal nekem az úgy jó. Meg irogatom neki a leveleket.
Ödönt nem ismerek, de Ödönke a kaktuszom, a vérszomjas fenevad. :)) (1 a 16 közül)
Valami képet is fel fogok már lassan tolni, remélhetőleg minnél hamarabb. Festés után tuti lesz kép, mert lefestem, és ragasztom bele a plexit. Akkor már köbö 60%-ig kész.
Aztán veszek még cuccot, és ezt befejeztem, de a topikot nem hanyagolom, mert nem nyitok új topikot a következő házmodomjaimnak (Ilyen univerzális címet adtam neki. :)) )
Bazsesz
őstag
-
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow #271 üzenetére
Valahogy úgy. Azóta nöttem asszem egy kicsit. :D
Nem azt, az valahogy túl szines volt, meg egyszerű. Ez egy kicsit bonyolultabb, meg jobban tettszik nekem. :D
Megyek ICQ-ra. -
Bazsesz
őstag
Nah, ezt gravíroztam meg:
A képet nagyon szépen köszönöm modd3r elvtársnak. :)) -
Bazsesz
őstag
Nekem sincs szinte semmire idő. Most lesznek diáknapok, fellépés, meg a többi hülyeség. Ott fogunk ökörködni, meg táncolni. :)) Főleg én. Benne vagyok mindkettőbe. Elősször lefárasztom a jónépet az ökörködésekkel, majd bemutatom a táncot. :DD
(Aki akar engem látni, holnap 15 és 17 óra között keressen Irinyiseket, és keresse meg benne a leghülyébbet. Na az leszek én. :)) Jó magas vagyok, szal észre lehet veni. :)) )
Olyan boltba meg biztos vagyok benne, hogy nincsen. :))
Mindjárt feltöltöm, hogy most mit gravíroztam ki. Nagyon kúl lett (és nagyon nyálcsorgató. :)) ;] )
Üdv: Balu
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
No mi lesz az? :)) Kíváncsi lettem így hirtelen.
Én most nekem támasztott dolgokat végzek. Kaptam néhány gravírozósdit, meg kaptam egy kisebb lehetetlenséget. Van néhány gép, amit le kéne csöndesítenem, míg meg nem jönnek az újak. Tápba kicserélni ventiket, meg a procira. És én úgy gondoltam, hogy szerzek használtan ventiket, ami még úgy elfogadható állapotban vannak, és belerakosgatom. Az a gond, hogy legalább 40-et nem tudom, hogy honnan szedek így hirtelen.
Na mind1.
Most is gravírozgatok. :))
Várom a meglepit. :DD -
Bazsesz
őstag
Készen lesz, hidd el! :)
Nyaram így fog kinézni:
8 óra munka, 8 óra Niki, 8 óra modding. :) Aludni meg mikor hogy. :))
Most beszéltem anyámékkal, áldását adta, szal ha elkészülök, és jelentkezek, és netán felvesznek, és fizetem a benzint, akkor megyek!
Már csak egy kérdésem maradt. Megvannak a tervek, itt hevernek az asztalomon (Gedeon, a törpekaktusz védi megint. :)) ), a tervezet szerint nagyon király lesz. Csak egy kérdés: hogy fog beférni? :)) Najó, azért annyira nem súlyos. -
Bazsesz
őstag
De komolyan! Hót izé a kezem. Na mind1.
Nekem valami király anyag kéne, ami nem törik könnyen, és tartós, mert egy ''kicsit'' nagy méretű lesz. :)) Gondoltam, hogy gipszből kiöntöm, majd kifaragom, de nincs kedvem egy köbméteres gipsztömböt
1. kiönteni (mennyi lóvé az...)
2. kifaragni
Úgyhogy valami könnyen munkálható anyagot kellett keresnem, ami jó is. Meg is találtam, de nem lövöm le vele a poént meg az ötletet. ModTechHall 3-on meglátjuk, ha bekerülök (Ha nem, akkor az idegkitörés előtt felteszem ide a PH!-ra a képeket. :)) ) -
Bazsesz
őstag
Szióka!
Nem baj, nem harizok (Alapból nem rendelkezek ezzel a funkcióval, valahogy kifelejtették belőlem. :)) ). Szivesen elvállaltam volna, de barcika. Azért ari vagy nagyon.
Fawkes:
Ja, akor jó, csak a gipszkartonos élmények tudod.... (negyedikre fel úgy, hogy ne henteld le. Elég nehéz volt úgy kettesével, ráadásul nem vagyok erőbetyár. kettőt sikerült is, de nem volt olyan vészes. beraktuk sarokba. :)) )
Közösbe:
Állok neki moddolni megint, mert kaptam egy megbízást. Úgyhogy gravírozok, és már tudom is, hogy mit.
Most úgyis jó kedvembe vagyok, mert amit ma leműveltem, az tiszta lol. (Éjszaka álmodtam, hogy szívom valakinek a nyakát, felébredtem, és kiderült, hogy az a kezem...) Ezenkívül megint hülye vagyok, ilyenkor jönnek a jó gondolatok. :))
Bazsesz
őstag
Nem zavar az off. :) Megszoktam már.
A gipszkartonra visszatérve: Nem törékeny az egy kicsit? (Tudom mi az, azt raktam fél nyáron fel, egy hétig meg egyesével vagy kettesével fel a harmadikra, negyedikre. Gáz volt nagyon. :))
Szal nem törékeny az egy kicsikét? Mondjuk ha az ötlet jó, akkor okés a dolog. :))
Bocsi Bazsesz többet nem offolok meg tise megzavarjuk a mestert
:)) Ez nagyon über volt, de azért mester még nem vagyok. Ha ezt mondod a moddingomra, akkor a következőről mit fogsz? Én is csodálni fogom magam, ha kész lesz a modding versenyre (Igaz nem jutok be vele, de nekem az már maga über lenne, ha bejutnák, és elkészülnék, mert megszorítaná a mezőnyt úgy, ahogy én azt elgondoltam. :)) )
Üdv: balu
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Tank jú for ól a hozzászólásokért. :))
Zsu: Köszi szépen, aranyos vagy, csak egy a gond, ami az egészet taccsra vágja: Barcika. :B Messze van, amenniért meg lejönnek cégnél kivágatja. :(
A moddingrór: Szeretném ezt mihamarabb befejezni, mert készülök a következő moddingversenyre. VAn egy rohadtjó ötletem, de nem akarom előre elszólni.
-=Ghost=-
őstag
válasz
burgatshow #253 üzenetére
np :))
csak nem szeretem ha olyanért cs...nek le amit el sem követtem -
-=Ghost=-
őstag
válasz
burgatshow #250 üzenetére
jah, és mielőtt leordítanád a fejemet olvasd el mit írtál! :((( (ezt most a te stílusodban írtam)
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
burgatshow #250 üzenetére
nem fikáztam csak azt írtad hogy te vagy a modding bolt (én is én is, modding bolt) aszem valahogy így volt! és kézzeld el elolvastam... te szadista :DDD
hajcsár!
és tudom hogy arra gondoltál hogy te is részt akarsz venni a boltban...
[Szerkesztve] -
Zsu_
senior tag
Bazsesz, lenne neked egy testhezálló munka...
Nézd meg!
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=53614&start=0#msg2[/L]
:)) -
-=Ghost=-
őstag
válasz
burgatshow #247 üzenetére
te? modding bolt?
és mit árulsz? :DD -
burgatshow
veterán
Engem is állandóan csak piszkálnak anyámék is meg az oszt. társaim, hogy mi a francnak piszkálom tovább a házat. Erre az szokott lenni a válaszom, hogy mert nekem ez kikapcsolódás, hobby, meg mert szeretem. Erre ők, hogy ja persze! :(((
No komment! :(
OFF
Én is én is modding bolt!! :DDD
ON -
Fawkes
őstag
-
Fawkes
őstag
Ja én is így vagyok vele mert fater mondta hogy mindenképpen fősuli v. egyetem...
Vagy levelezek:) nemtom majd elválik de föntartom ajánlatom:D
Hát vízhűtés nálam nagy hepaj vóóót:) Sok sikert:)
Én egy Onlineshopos házhozszállítás is lehetséges persze nem futárszolgálat hanem a cég/bolt mindenbül lenne moddcumók is hűtés stb...
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Nekem az lenne a cél, hogy gagyi cuccot nem árulnák. De ez még messze van, mert lehet, hogy csak fősuli után lesz belőle valami. Az meg még minimum 5 év, mivel 11-es vagyok.
Ja, a vízhűtésről:
Én még nem jelentettem be, hogy fogok csinálni, majd ha készen lesz, bejelentem, hogy van. Oszt jólvan. :)
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
Heh. Na én is így vagyok vele.
Nem tudom miért, a ''Te olyan hülye vagy!'' vagy a ''Te nooooooormális vagy???!!!'' és társai már rámragadtak. Jó, lehet, hogy néha kicsit hülye vagyok (Okapit rajzolok, vagy épp beszkennerelem a fejem (vagy ezek kombója. :) )), de akkor is. Alig akad valaki, aki támogatna.
Osztálytársammal (illetve mégpontosabban a rokonommal) megbeszéltük, hogy letesszük az érettségit, nyitunk egy PC-boltot, ahol moddolást vállalunk meg hozzá értékesítünk alapanyagot, közben meg fősuli vagy ami lesz. Nekiálltam moddolni, ő tartott a legnagyobb hülyének, hogy neki merek állni. És ilyen akar moddingboltot nyitni... Úgyhogy egyedül fogok, és kész.
Mai napi lehülyézésem abból adódott, hogy azt mertem állítani, hogy vezettem az autóval 400 métert, és csak kétszer fulladtam le...
Komolyan, nekem soha senki nem hisz addig, amíg vissza nem nyal a fagyi a való életben.
De mind1, már megszoktam. :)) -
Fawkes
őstag
Ne szarjá velem is így van először csináltam vízhűtést kiröhögtek...Házmodding=kiröhögtek...
Mindkettőt megcsináltam haha...
Most épp egy házat építek faterom kérdezősködött minek a gipszkarton mondom csak úgy mert egyből hülyéneknézett volna hogy mit akarok csinálni amúgy rendesek faterék segítenek ha elakadtam [ő ért a fúrás faragáshoz én meg csak most tanulom :D]
De suliba meg mindenhol máshol ''te hülye vagy'' stb...Utánna meg hát jó persze amikor látják hogy kész...
Nemtudom az Arcom teszi vagy mi?:D -
Bazsesz
őstag
Azt nem értem, hogy engem miért tartanak mindig hülyének....
Bejelentettem nyáron, hogy két hónap alatt keresek 60-at, amiből felújítom egy kicsit a gépem, kiröhögtek, lehülyéztek. Mentem nyáron dolgozni, 5 hét alatt 85...
Bejelentettem, hogy anyámék autót terveznek, kiröhögtek, lehülyéztek. Most itt áll a garázsban.
Most bejelentettem, hogy barbone-ra fáj a fogam, az itthoniak lehülyéztek, a nagyanyámék kitagadtak, anyámék leordibálták a fejemet.
Most komolyan, miért tartanak engem ilyennek az emberek?
Na mind1, ez csak egy megjegyzés volt, aki nem inge, nem veszi magára. Attól függetlenül megveszem, és folytatom a moddingot.
piece. :)
Zsu_
senior tag
válasz
-=Ghost=- #231 üzenetére
A barebone az olyan, mint egy pc, csak kissebb, jobban néz ki.
Azt hiszem úgy reklámozták, hogy illik akár a nappaliba is, nem csúfítja el a látványt.
[L]http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=24999[/L]
[L]http://www.hwsw.hu/hir.php3?id=22273[/L]
[L]http://www.ramiris.hu/termek.php?cikkszam=9925&csoport=PC+%28+Barebone+%29&page=1[/L]
[L]http://www.ramiris.hu/termek.php?cikkszam=9651&csoport=PC+%28+Barebone+%29&page=1[/L]
[L]http://www.ramiris.hu/termek.php?cikkszam=9929&csoport=PC+%28+Barebone+%29&page=1[/L]
Ez csak néhány példa... :) -
Bazsesz
őstag
Nos, megcsináltam a vinyómoddingot, meg készen vannak a világytó molex csatik. Még gondolkodok, hogy ami az alaplapra rácsatlakozik csatlakozó azt is megcsináljam-e. Nagyon jól néz ki amúgy, szép sárgán világít, a vinyó meg zölden. :))
Továbbá készen van a gravírozás teljesen, már csak egy festés kell, és ragasztom össze a házat.
Ez ha készen van, lefényképezem, és addig, amíg megveszem a digitcamot, egy kicsit leállok a moddolgatással (esetleg ha kapok haveroktól rendelést), mert jövőre kell a digitcam is.
Aztán veszek egy barbone-t, és folytatom a moddolást, készülök a moddingversenyre. Hátha bekerülök. de nem ezzel, hanem egy másik projecttel.
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow #227 üzenetére
Ez egyszerűen meg lenne oldva, ugyanis alapszériában nincs légzsák, és nem is rendelhető. :)
Haladsz a MySQL-lel? -
Bazsesz
őstag
A királykékes dolog megvan. :)
Amúgy ma elgondolkodtam valamin a rokonommal. Asszem ha megcsinálnám, akkor megnyerném a moddingversenyt. :) (Meg anyámék kinyírnának, az tuti)
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha egy ilyenbe belemoddolnák egy Athlon64-et:
[L]http://kep.tar.hu/bazsesz/images/pic4857812.jpg[/L]
A kipufogóban lenne az USB kivezetés, a tanksapkánál a VGA-csati, meg társai. Csakhát enyhén durvás lenne, az tuti. Meg nem is élnék sokáig, az is tuti.
De mivel ezt nem tehetem meg, ezért úgy döntöttem, hogy a házamat moddolom sz@rrá. CSinálok olyan venti védőrácsot, mint a TT-n a coolmod. Vagy valami hasonlót. Meg csinálom a molex-modot, a vinyó-modot, csak idő kell hozzá. Holnap nekiesek rendesen.
Plexire a gravírozás készen van, mind az oldalsóra, mind a felsőre. Festés megy neki még egy, meg lakkozás, és akkor ragasztom bele.
Aztán jön a konfig is, még nem tudom, hogy milyet/miből. De azt is meg kéne oldani.
Jelenleg ennyi van tervben.
-
kíváncsi
őstag
Tudok angolul :) de ha van itt az még jobb lenne :D tudsz segíteni hol van esetleg miléyen néven fut?
-
kíváncsi
őstag
Sziasztok! szeretném megcsinálni a táp kábeljeit zuhanycsőbe de nem tóm mi is annak a web oldalnak a címe vagy létezik ilyen topic itt ahol ez van leírva plz help mondjatok tanácsokat hogy is lehet jól megcsinálnmi előre is thx
-
Bazsesz
őstag
:)) Mármint úgy gondoltam, hogy ide fogom küldözgetni. :) Hamarosan gondolkodok rajta, hogy elmegyek, és csináltatok képeket. Az a gond, hogy szinte semmi nem látszik a házon, de moddolok annyi, mint állat.
A multkor izéltél, hogy nem királykék. Namármost, lehet, hogy egy kicsit sötétebb. Ezt onnan tudom, hogy az autó mellett sokkal sötétebb. És az aztó rapszódiakék/közélpkék/királykék. Ahány papír, annyi szín. :D
De majd valami normálissal is megcsinálom a képeket. -
Bazsesz
őstag
Hú te! Nagyon állati. Megy, mint az ökör. 2-esben 1500-as fordulaton megy 60-at. És 5 sebességes, nagyon konkrét, nagyon odavág. 91 paci van elé kötve, alapfelszereltsége mint állat.
Alap autó: [L]http://www.7verst.ru/old/vaz_mdls/2112/112_1.jpg[/L]
Kicsit rallisított kép róla: [L]http://199.239.248.45/images/full/2003/s2003091001/ld200x112racer7801.jpg[/L]
Nade most már folytatni is fogom egy kicsit a moddingot. A winyómodding meg a molexmodding hamarosan elkészül.
Bazsesz
őstag
Szia Zsu!
Hát, haladgatok, várok festékre, hogy lejöjjön, és akkor megadom neki a második réteget, meg a lakkot. Most vinyót moddolok, és plexit gravírozok. De most leköti az időmet a ''multiplayer'', meg ma jön az új autó, szal elleszek modding nélkül egy darabig. Aztán meg belehajrázok, mert ha nyáron lenne modding verseny, bejelentkezek én is oda (de nem ezzel a házzal, hnem egy másikkal)
Bazsesz
őstag
Üdv!
Gravíroztam egy kicsikét:
[L]http://bazseszpc.uw.hu/modnoupd/plexigravir1.jpg[/L]
Majd jönnek még a képek, ha lesznek. Hamarosan festek megint, adok még egy sort a háznak.
Bazsesz
őstag
Üdv.
Még nem teljesen tiszta fejjel, de úrja nekiláttam PH!-zni, és ezzel moddolni.
Mai cselekedetem, hogy vettem egy ilyent:
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mfcs/2004-04-02-01.jpg[/L]
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mfcs/2004-04-02-02.jpg[/L]
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mfcs/2004-04-02-03.jpg[/L]
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mfcs/2004-04-02-04.jpg[/L]
[L]http://bazseszpc.uw.hu/mfcs/2004-04-02-05.jpg[/L]
Úgyhogy most gőzerővel ezt használom, mert megvannak még az ötletek, csak kicsit módusultak, kicsit extrémesedtek.
Üdv: Balu
Aktív témák
- Videó stream letöltése
- PlayStation 1 / 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest