Aktív témák
-
Zsu_
senior tag
válasz
burgatshow #315 üzenetére
Én nem :DD :DD :DD
-
Fawkes
őstag
válasz
burgatshow #294 üzenetére
Én ötvözöm a kettőt:D
Nos már be van csomizva szal hétfőn fel is adom! -
Fawkes
őstag
válasz
burgatshow #288 üzenetére
okay most mennem kell de majd válaszolok...
-
Fawkes
őstag
válasz
burgatshow #286 üzenetére
Shimán:D
-
Fawkes
őstag
válasz
burgatshow #284 üzenetére
Nemtom 500pengő sztem max 600...De lepostázom ha úgy kívánod:D
-
Fawkes
őstag
válasz
burgatshow #282 üzenetére
1200/db csak itt csak most csak neked és bazsinak:D
-
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow #271 üzenetére
Valahogy úgy. Azóta nöttem asszem egy kicsit. :D
Nem azt, az valahogy túl szines volt, meg egyszerű. Ez egy kicsit bonyolultabb, meg jobban tettszik nekem. :D
Megyek ICQ-ra. -
-=Ghost=-
őstag
válasz
burgatshow #253 üzenetére
np :))
csak nem szeretem ha olyanért cs...nek le amit el sem követtem -
-=Ghost=-
őstag
válasz
burgatshow #250 üzenetére
jah, és mielőtt leordítanád a fejemet olvasd el mit írtál! :((( (ezt most a te stílusodban írtam)
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
burgatshow #250 üzenetére
nem fikáztam csak azt írtad hogy te vagy a modding bolt (én is én is, modding bolt) aszem valahogy így volt! és kézzeld el elolvastam... te szadista :DDD
hajcsár!
és tudom hogy arra gondoltál hogy te is részt akarsz venni a boltban...
[Szerkesztve] -
-=Ghost=-
őstag
válasz
burgatshow #247 üzenetére
te? modding bolt?
és mit árulsz? :DD -
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow #227 üzenetére
Ez egyszerűen meg lenne oldva, ugyanis alapszériában nincs légzsák, és nem is rendelhető. :)
Haladsz a MySQL-lel? -
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow #176 üzenetére
Akkor légyszi néhány témacímet írjál, mert akkor a ''Dühöngő :))'' és a ''Más oldalak'' kimegy egy közösbe, és akkor csinálok egy olyan témacsoportot, hogy Thom oldala, vagy amit akarsz. Chat.hu? A.L.P.H.A néven leszek fennt. És ott megbeszéljük a részleteket.
Üdv: Balu -
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow #174 üzenetére
Igen. Csinálnák ha érdekel. Van egy olyanom, hogy [L]http://bazseszpc.uw.hu/forum/index.php[/L], ide még bőven belefész az én pc-s oldalam fórumába, ha gondolod. Egy szavadba kerül, és néhány témacím megnevezésébe. :))
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow #171 üzenetére
Oké, rendben, a mai nap folyamán megfogalmazom, ha meg tudom, és küldök képeket. nyú dizsájn? Fórumod lesz? Kell? Mert nekem is van a saját gépemről oldalam, és ott keményen van még hely egy fórumnak. Szólj, és megcsinálom a fórumupdate-et! Nem tart sokból.
Szerk: Ja, köszi szépen. :) (feledékeny vagyok)
Üdv: Balu
[Szerkesztve] -
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow #76 üzenetére
Oje! Szeva tesó! :))
CSak olyan fura volt a névváltoztatás. :) Azért nem ismertelek meg, meg minden nap új tagba ütközök. :)
Mi van veled? Modding hol tart? :) -
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow #49 üzenetére
Asszem a csiszolópapírra P80 volt ráírva. Sőt, sztem biztos az. Te véletlenül nem Thom Smile vagy? Az ICQ számod és a ''flick'' név alpján arra következtetek.
Közösbe:
Nah, hazajöttem suliból, megálmodtam a következő modot, szal nekiesek. Ez nem más, mint a Blowhole kialakítása, két szemet fölé, meg az oldalára írásokat, meg esetleg az aljára.
Újdonságok: Tegnap megint elvágtam a kezem. :(
Bazsesz
őstag
válasz
burgatshow #35 üzenetére
Hát, most síkhülyének fogsz tartani, de én natúr csiszolópapírral nyomtam le az egészet. Igaz, hogy sokáig tart, meg eléggé megerőltető volt, de már kész lett.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő