Aktív témák
-
Fawkes
őstag
Ja én is így vagyok vele mert fater mondta hogy mindenképpen fősuli v. egyetem...
Vagy levelezek:) nemtom majd elválik de föntartom ajánlatom:D
Hát vízhűtés nálam nagy hepaj vóóót:) Sok sikert:)
Én egy Onlineshopos házhozszállítás is lehetséges persze nem futárszolgálat hanem a cég/bolt mindenbül lenne moddcumók is hűtés stb...
[Szerkesztve] -
Fawkes
őstag
Ne szarjá velem is így van először csináltam vízhűtést kiröhögtek...Házmodding=kiröhögtek...
Mindkettőt megcsináltam haha...
Most épp egy házat építek faterom kérdezősködött minek a gipszkarton mondom csak úgy mert egyből hülyéneknézett volna hogy mit akarok csinálni amúgy rendesek faterék segítenek ha elakadtam [ő ért a fúrás faragáshoz én meg csak most tanulom :D]
De suliba meg mindenhol máshol ''te hülye vagy'' stb...Utánna meg hát jó persze amikor látják hogy kész...
Nemtudom az Arcom teszi vagy mi?:D -
Bazsesz
őstag
re betyárok! :))
Szal nekiálltam annak az előlapnak, de úgy döntöttem, hogy nem kezelőpanel lesz, mert 2 centihez minek kezelőpanel. Ez fogja rejteni a vinyót. És hogy hogy csinálom? Nem gravírozom, azt elmondom. :)) Egyik tigris készen van, a másikat most csinálom, és ha sikerül, akkor beszkennennelem. :))
Addig is izgulni rendesen. :))
Üv: Balu -
burgatshow
veterán
Szia Bazsesz!!!
Elöször is: NAGYON FAXA LETT már várom a végét!!
Másodszor: Nincs kedved írni erről egy cikket, és a cikket meg mellécsatolva a képeket nem akarod nekem elküldeni! Mert most készül a nyú vörzsün oldalam, és szeretném beletenni!
Köszi!
U.i: Tényleg nagyon cool! :C
:C:C:C:C:C:C -
ArmanD.
őstag
SZia Bazsesz. Nagyszerű lett a házad gratulálok, különösen a festésed a blowhole meg a táp elöl tetszik nagyon. Aranyos kis házikó vagy inkább mérges kis Villám lett beőle. Csak bírd a suli mellett a melót, nem ám a tanulás rovására megy :DD Nagyon kiváncsi vagyok a további updatetekre és legfőképp a blowholera, hogy hogy fejezed be, bár most is baromira tetszik az a része elöl. A tetejével mit fogsz csinálni, mert láttam azt is kivágtad a hátsó részen??
Ja és ne hari hogy csak ost tudtam feljönni de a munka engem is kötelezett és dolgoztam a házan és nem rég végeztem, de még sok munkám lesz. Aztán majd ha nagyon akarod akkor privátba az emiledre küldhetek képeket a titkos modolásokról amiket remélem szigorúan bizalmasan megőrzől a verseny napjáig, különben nem fogok küldeni!!! Na addig dolgozz ügyesen és nyomasd a képeket ezerrel!! :P
[Szerkesztve] -
Zsu_
senior tag
Engem érdekel a modding. Bár a saját gépemet nem szeretném moddingolni, mivel most vettem új házat [L]http://www.azona.hu/prd05%20computer/Prd%20image/05.jpg[/L] Így ahogy van nagyon tetszik a házam :)
Köszi (az odaírást) :))
Szvsz nem vagy elmeháborodott! Ki mondta ezt?
Inkább megszállottnak mondanám, az meg egyáltalán nem baj :) -
Bazsesz
őstag
Lefestettem feketével a belsejét, megvizsgáltam, nem mattul a matt fekete, úgy marad, ahogy azt megfestettem. Szal eddig jól állok. Majd a közeljövőben veszek egy kék festéket, és lefestem. Ha ma összejön, akkor lefotóztatom a lecsiszolt előlapot, amin szépen látszik a blowhole. :)
Ha minden igaz, akkor sikerülni fog bele szerezni egy microATX-es lapot, ami beveszi az 1400-es cerkát is, de még gondolkodok rajta, hogy nem-e rakjam-e be a microATX-es házba, mert eredetileg úgy terveztem el, hogy valami dualprocis lapot dobok bele, és ez lesz a szerverem. :)
Üdv: Balu
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő