- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Milyen széket vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
-
senior tag
válasz Beba Snake #147526 üzenetére
És annak mi értelme, hogy a mondandótok 20%-ban fedi a másik témáját és emiatt tépitek egymás haját?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #147260 üzenetére
Úgy úgy.
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #147227 üzenetére
Igen igen. A cad fura. Evvan, nem igazán lehet több szálra át írni egy részét. Egy fontos részét.
Bent a névjegyemben minden
Amúgy fogalmam sincs, azon kívül. Nem vagyok otthon, nem emlékszem annál többre. Meg hogy matrica van rajta hűtőborda helyett.Oksidoksi, ha hazaérek majd küldök dolgokat. Nem Max-os. Basic.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #147206 üzenetére
Azért az erős túlzás, hogy a stabilitás már elég. Nem mindegy, hogy 2133-on stabil a ram, vagy 3200-on, mert amúgy azon is lefutnak a bencsek, de instabil, meg a 2933-is. 2866-on tudom stabilan tartani, bencs eredményen látszik is. Nyilván használaton nem, de biztos kiérződik; bő 15-20%-al nagyobb a RAM latency-je a legjobb bootképes és a stabil állapot között.
Hú, ha tudnád milyen hűtő van rajta
Egy Thermalright Macho 120 (igen a19 éves termék), kicsit okosítva, egyedi lefogatóval.Még a legelején írtam:
(U)Fincsibe csudarizse egy forró antituning átok, amit a kékek szórtak rám, mikor kiléptem! (/U)Képek az egyedi lefogatóról pedig emitt. [link]
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #147192 üzenetére
Sajnos a 3000-et nem vágom semennyire. Ráadásul sose volt "jó". Szóval nem tudom, mi a jó. Mármint a Zen+-al.
-
nagyúr
válasz Beba Snake #147184 üzenetére
Persze hogy nincs, de 3600-ról volt szó, meg arról hogy a lap tudja-e, persze hogy tudja.
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
norbert1998
nagyúr
Olvasson vissza kedves kígyó kolléga
Ja lehet az alaplapot elrontottam. Legfrissebb bios van.
Tudom hogy a 2600 nem pbo-s, de a kiscicc azt mondta, hogy a 3600-hoz lehet. Én nem tudom hogy az tudja e. De biztos ő tudja hogy tudja.
Vének... Eszem faszom megáll
-
CJ4567
nagyúr
3600-ról beszéltünk idáig, mert szeretne váltani a 2600-ról egy 3600-ra, azért jött szóba a PBO, én írtam, hogy "A 3600-at beteszed az alaplapba, esetleg bekapcsolod a PBO-t, és használod. Max megpróbálod alulfeszelni, és ennyi.".
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
Beretvás
veterán
válasz Beba Snake #147171 üzenetére
Részlet kérdés, ne merülj el benne..
-
Gyuri27
félisten
-
Gyuri27
félisten
válasz Beba Snake #147168 üzenetére
Én egy senki vagyok. Nyugodjál meg bármit szivtál, ettél. Ártasz saját egészségednek.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Beretvás
veterán
válasz Beba Snake #147168 üzenetére
Mondta ez már más is, aztán Józsikából Juliska lett a böriben..
-
Gyuri27
félisten
válasz Beba Snake #147159 üzenetére
Én nem vennék úgy semmilyen kulcsot, hogy matrica, számla (adásvételi) nincs róla. Mert ha pénzt adok érte ne legyen lutri.
Mert akkor inkább kaparóst veszek.Amd - Radeon - Ryzen
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz Beba Snake #147159 üzenetére
Egy laptopot amúgy is az élete végéig használod...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Beba Snake #147115 üzenetére
Igazabol nem is a tomb, hanem ezek kozul valamelyik:
kabel, usb dock, USB controller, vagy maga a lemez (bar smart szerint ok)
ezt onnan gondolom, hogy dmesgben akkorrol is van idoszakos entry hibarol, amikor meg sima ext4 standalone lemezek voltak -
inspiroyhome
senior tag
válasz Beba Snake #147059 üzenetére
NAME STATE READ WRITE CKSUM
HDD2TBZFS DEGRADED 0 0 0
raidz1-0 DEGRADED 0 0 0
sdd ONLINE 0 0 0
sde ONLINE 0 0 0
sdf FAULTED 8 169 0 too many errors
Megyek visitok -
senior tag
válasz Beba Snake #147106 üzenetére
Ne bántsad!
Amúgy, ha neki ez okoz örömöt, akkor csinálja. Más autóra költ, meg cigire havonta annyit, mint Heki kolléga a gépre.
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy merre tovább. 3900x és 2080Ti után a 3080 lesz egy erős 100k ugrás, meg nem is biztos hogy hoz majd bármi eredményt (RTX-en kívül, az állítólag gyorsulni fog).Jaj de szép vidéki emlékek a Lada után Swift, majd Civic tuning bajnokok rendszeres hétvégi zümmögése a gyár mögötti úton. Mikor 12-ben eljöttem onnan, akkor kezdtek traktor Passat-ra váltani, ki tudja ma mit nyúznak...
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Beba Snake #147106 üzenetére
Keresem a határait.
Most megint szinte új minden...
Bár nagyjából felesleges, de mindegy, ezért lett.
Véleményem szubjektív...
-
Lenry
félisten
válasz Beba Snake #147067 üzenetére
rendesen be kell állítani a rendszert, hogy az A4 legyen az alapértelmezés és akkor nincs probléma.
a legtöbb OS-ben a területi beállítások tartalmazzák ezt.
ha valakinek a Lettert dobja alapból, akkor vagy az OS, vagy a nyomtató(driver) el van állítva.Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
inspiroyhome
senior tag
válasz Beba Snake #147063 üzenetére
Na ez a nem semmi, az ilyen balfasznak csak gratulalni lehet..
De ezzel adtal egy jo otletet, nem artana fizika labeleket rakni a vinyokra, habar van LED, latni fogom melyik az, amelyik rosszalkodik.
A masik tarhelyem az mar egyszerubb, mezei zfs mirror, 2x3TB. Arra sincs panasz, de a legfontosabb adataim 3 szamitogepen leteznek. -
Lenry
félisten
válasz Beba Snake #147063 üzenetére
Létezik a Letter méret, Amerikában az a szabvány, az A4 megfelelője
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
stratova
veterán
válasz Beba Snake #147057 üzenetére
Van aki erre nem szeret költeni, van aki arra nem és van, aki egyikre sem. A végén megérjük, hogy én leszek az utosó modulos vassal elketyegő a topikban? Ironikus, hogy jómagam néha azon töprengek, mi az amihez be KELL kapcsolnom az asztali Kaverit (így már 750Ti nélkül, amely ott teljesít további szolgálatot, ahol feltehetően jobban kihasználják mára szerénynek számító képességeit). Különösen, mióta egy HDMI-s régebbi Dell Latitude is elegendő főleg mese nagy ritkán film TV-n történő megjelenítéséhez. De hogy én egy álmatlan/rémálmos éjjel vagy hajnalban, akárcsak notebookot hurcoljak az ágyamba, azt már nem (nem mintha telefont, akárcsak szemkímélő módban is bölcs dolog lenne ilyenkor használni).
Elgondolkodtató mennyire elszaladt háztartásom mellett a technika -
inspiroyhome
senior tag
válasz Beba Snake #147059 üzenetére
Igen, en is sandboxon tesztelgettem elotte, most meg "elesben" megy. Fontos adatot nem rakok ra, csak torrent stb.
3x1TB, szimulaltam egy idoszakos eszkozeldobast, nyoges nelkul kezelte. 50megat 5 masodperc alatt resilverezett es ment tovabb. Csak en tortenjen egyszerre 2 eldobas, na akkor lehet sikitok.
Ha valamire, akkor a sebessegre nem lehet panasz.. 3x7200HDD es a scrub 350MB/s-el fut a max irasi sebesseg meg szinten 200MB felett van..[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #147053 üzenetére
Pedig nagyrészt telefonról járok ide
-
MiklosSaS
nagyúr
hiba
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
mobiltelcsi - az meg mi a fasz?
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #147039 üzenetére
Kedves kolléga. Ezt beszéld meg a mobil billentyűzettel.
Kifejezetten nem szereti őket. Tanítani meg... Én nem szeretem.
Megszoksz vagy megszöksz. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz Beba Snake #147047 üzenetére
Akkor vége nálad az FX érának?
-
törölt tag
válasz Beba Snake #147047 üzenetére
Ok
-
törölt tag
válasz Beba Snake #147044 üzenetére
te ki v
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Beba Snake #147044 üzenetére
Te meg kössé' bele mindenbe!
-
snecy20
nagyúr
válasz Beba Snake #147039 üzenetére
Meg jöttünk a kör útról teg ] [ nap. Így helyes.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
Whysperer
addikt
válasz Beba Snake #146893 üzenetére
Hja nem azért csak akkor itthon ez megmaradt. London ne lett volan élhetetlen MPC-be dolgozni csodás. volt. vezető emberek tökéletes viselekdéssel dogloztak. ezeket a élttelel seggfejeket ott már az első kanyarban kirugták volna.
Az a legviccesebb,hogy van a tulaj akinek gyereke, kutyája stb. Állatorvos felesége. ,de valami maitt 3 olyan gyökér vezetőt alkalmaznak. Aki emberileg nulla 40+ os se kutyája, se macskája, egy panelban kuksol. és kb ez az egyetlen előnye,hogy egy élettelen senkik.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
MiklosSaS
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #146827 üzenetére
Egészségedre.
-
senior tag
válasz Beba Snake #146823 üzenetére
A kérdés jogos.
Úgy utaztunk el Angliába, hogy ő kapott 3 nap London-t, a belvárost így tökéletesen be tudtuk járni. Persze az első nap után már mondta, hogy inkább én mondjam merre, mert őt ez fárasztja nagyon
Én cserébe kaptam egy teljes napot a tankmúzeumban és 2 napot a (3 napos) tankfesztiválból.(#146822) MiklosSaS
Köszi a linket, ez is jó helynek tűnik. Skegness tényleg messze van tőle, de ha egyszer mentek arra kirándulni (Bournemouth, Portsmouth, netán Oxford-ot is útba ejtve) -
Whysperer
addikt
válasz Beba Snake #146786 üzenetére
Látom valakinek rögtön leesett az egész. .. 
[link] Intel's 7nm is Broken, Company Announces Delay Until 2022, 2023
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz Beba Snake #146765 üzenetére
pont ezért van 32gb 3200 G.Skill Aegis ram kitem 8)
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Beba Snake #146763 üzenetére
Nem csak az a durva ,hogyha játékra veszek ilyet és tudom,hogy ennyire számít, akkor várok vele és gyüjtök hozzá mint sem akazova szarakodok. Arról nem is beszélve,hogy nem is értem a tesztet. 1650 Super-t 1366 x 768-n vagy ,hogy a tökömben tesztelik warzone-ban. Ehhez csak 2 dolgot tudok hozzáfűzni. 1. RX 570 vígan elvan FHD-ban warzoneban... 2. sogoromnak 3600 + 1650 Super van és a fia lazan FHD-ban játék Warzone-t. szóval nem is értem amúgy ezt.
Viszont az kemény,hogy a 2600-t annyian viszik,hogy nincs készleten. 8)[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz Beba Snake #146726 üzenetére
-
Mahrenburg
őstag
válasz Beba Snake #146667 üzenetére
Á, csak gondoltam a történelmi hűség kedvéért pontosítsd, hogy milyen személyi számítógép nem voltál sosem, és nem is leszel...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
válasz Beba Snake #146665 üzenetére
Netezős/filmnézős vagy játékra?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
senior tag
válasz Beba Snake #146660 üzenetére
Ne haragudj, de nem tudnád normálisan kifejezni magad?
Már láttam az írásaid több topikban, és nem értem a teljesen jó történeteid vagy véleményed miért kell úgy előadni, mintha valami Szabolcs megye s*gglyuka kocsmából kifelé jövet már megsütött volna a nap, jó alaposan. -
Mahrenburg
őstag
Sasss már beszélt Mahrenburggal az Antarktiszról, úgyhogy már semmin sem lepődik meg...
-
MiklosSaS
nagyúr
Voltam Kínában, kétszer is 2006 és 2008-ban, elõször 6 hónapot, aztán hármat.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Beba Snake #146658 üzenetére
Miért jó ha Hong Kongnak angol a kormányzója ?! Megérdemelte az írásjelet.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz Beba Snake #146618 üzenetére
Jó jó, de a tisztelt kolléga nagyon messze volt még attól, hogy átmenjen előttem. A sprintje nélkül egyáltalán nem is kellett volna lassitsak se, a mögöttem jövő is simán az tudott volna jönni az ő akadályozása nélkül.
Amúgy a KRESZ nem engedi a gyalog átkelőhelyen a bicikkist átmenni, sőt, a biciklis átkelőhelyen a biciklisnek nincs is elsőbbsége, ellenben a zebra gyalogos párossal -
nagyúr
válasz Beba Snake #146618 üzenetére
Hát persze.... meg azt is mondja, hogy a gyalogosnak is körültekintően kell megkezdeni az átkelést a kijelölt gyalogos átkelőhelyen-nem mellette pl. 1 m-el, nem megtévesztve az úton közlekedőket. A biciklis meg igenis ne legyen rest áttolni azt a drótszamarat.
Ráférne a gyalogosok hadára is némi elméleti és gyakorlati szemléltető oktatás is, pl. hogy mi az hogy féktávolságon belül.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Mahrenburg
őstag
válasz Beba Snake #146346 üzenetére
Milyen alaplap?
Na jó, de a mennyiség nem minőség! Hosszú évek kitartó munkájával értem el, hogy sokkal idiótábbá váljak mint amennyire eredetileg voltam, pedig idiotizmus tekintetében már gyári állapotomban is volt mire büszkének lennem...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Beba Snake #146346 üzenetére
Volt itt a topicban is elég cirkusz. Lesd meg mikor jön @HSM kolléga aka CCX lovag megvédeni a kék oldali testvíreket. Na, akkor ha fel szeretnél ülni a körhintára, akkor lesz szabad hely, meg késdobálás meg minden.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Beba Snake #146342 üzenetére
Nem talált. Az igazi "õs-mordor" az az NV offtopic.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Beba Snake #146329 üzenetére
Gyíkú te vagy az?!
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz Beba Snake #146329 üzenetére
Ne unatkozzál, igyál, ha már a nicked is ezt szeretné
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest