Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ViZion

félisten

LOGOUT blog

válasz MiklosSaS #9466 üzenetére

Már évek óta használsz Ubuntut, ami az Oneiric Ocelot-óta már nem az. Magam is Ubit használtam sokáig, 10.10 volt nekem a legjobb, imádtam. Utána a szopós Unity és az OS X-es szemlélet (minden ott van, mindent jól kitalálunk, azt nem kell értened mi miért van, nem kell hozzányúlni, mi tudjuk mi kell, a többit elrejtjük jól) nekem nem jött be, utána lett Fedora. Ott a túlzott kapkodás miatt volt sok szopás, egyszerűen test-userek vagyunk a RHEL-nek. Mondjuk annyit dolgoztam és játszottam, h mostanában csak grub-ig volt linuxom. Amúgy félnek tőle rendesen, MS és Adobe is kategórikusan elzárkózik, mindent megtettek, h ne működjön, vagy szar legyen, elég csak a silverlightra (ami elvileg pont azért lett, hogy egységes és egyszerűen programozható meg szép legyen minden a weben) és a flashre gondolni. Egyikért sem kár. A gugli is egy szopós multi lett, de legalább ők meg a steam linux mellé álltak (nem volt sok lehetőség...) A legjobb az lenne, ha a b***zi skype helyett inkább gtalkot használnának, de sokan nem szeretik. Amúgy talán pidgin is be tud lépni, mintha azzal használtam volna. MSN-re tutira belép.

Amúgy a legegyszerűbb: Ott a telefon, gtalk vagy írjanak mailt, kapják be. :K ;]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html

Új hozzászólás Aktív témák