- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tápválasztás PC-hez: ne ezt rontsd el – Tech Percek #8
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- RAM topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
MiklosSaS #9466 üzenetére
Már évek óta használsz Ubuntut, ami az Oneiric Ocelot-óta már nem az. Magam is Ubit használtam sokáig, 10.10 volt nekem a legjobb, imádtam. Utána a szopós Unity és az OS X-es szemlélet (minden ott van, mindent jól kitalálunk, azt nem kell értened mi miért van, nem kell hozzányúlni, mi tudjuk mi kell, a többit elrejtjük jól) nekem nem jött be, utána lett Fedora. Ott a túlzott kapkodás miatt volt sok szopás, egyszerűen test-userek vagyunk a RHEL-nek. Mondjuk annyit dolgoztam és játszottam, h mostanában csak grub-ig volt linuxom. Amúgy félnek tőle rendesen, MS és Adobe is kategórikusan elzárkózik, mindent megtettek, h ne működjön, vagy szar legyen, elég csak a silverlightra (ami elvileg pont azért lett, hogy egységes és egyszerűen programozható meg szép legyen minden a weben) és a flashre gondolni. Egyikért sem kár. A gugli is egy szopós multi lett, de legalább ők meg a steam linux mellé álltak (nem volt sok lehetőség...) A legjobb az lenne, ha a b***zi skype helyett inkább gtalkot használnának, de sokan nem szeretik. Amúgy talán pidgin is be tud lépni, mintha azzal használtam volna. MSN-re tutira belép.
Amúgy a legegyszerűbb: Ott a telefon, gtalk vagy írjanak mailt, kapják be.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K gamer PC ( +Sok ajándék)
- Synology 3.5" 8TB SATA3 HDD (HAT5310-8T) Új, bontatlan, garanciával!
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest