Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
MiklosSaS #9466 üzenetére
Már évek óta használsz Ubuntut, ami az Oneiric Ocelot-óta már nem az. Magam is Ubit használtam sokáig, 10.10 volt nekem a legjobb, imádtam. Utána a szopós Unity és az OS X-es szemlélet (minden ott van, mindent jól kitalálunk, azt nem kell értened mi miért van, nem kell hozzányúlni, mi tudjuk mi kell, a többit elrejtjük jól) nekem nem jött be, utána lett Fedora. Ott a túlzott kapkodás miatt volt sok szopás, egyszerűen test-userek vagyunk a RHEL-nek. Mondjuk annyit dolgoztam és játszottam, h mostanában csak grub-ig volt linuxom. Amúgy félnek tőle rendesen, MS és Adobe is kategórikusan elzárkózik, mindent megtettek, h ne működjön, vagy szar legyen, elég csak a silverlightra (ami elvileg pont azért lett, hogy egységes és egyszerűen programozható meg szép legyen minden a weben) és a flashre gondolni. Egyikért sem kár. A gugli is egy szopós multi lett, de legalább ők meg a steam linux mellé álltak (nem volt sok lehetőség...) A legjobb az lenne, ha a b***zi skype helyett inkább gtalkot használnának, de sokan nem szeretik. Amúgy talán pidgin is be tud lépni, mintha azzal használtam volna. MSN-re tutira belép.
Amúgy a legegyszerűbb: Ott a telefon, gtalk vagy írjanak mailt, kapják be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen SSD-t vegyek?
- BestBuy topik
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Xbox Series X|S
- Sorozatok
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- PEAK DESIGN Everyday Sling 6L v2
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest