- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #81970 üzenetére
Egy drágaszág mind felett..
Üdv a klubban, egyszersmind mondj búcsút annak, hogy a házba innentől csak úgy benyúlkálsz majd szerelni..
Avagy a SilverArrow és
amiminden ami mögötte van....játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
-
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #81953 üzenetére
Nem szívlelem az földön csúszó kocsikat, de az ebbe "bedobott" technika igen jól néz ki
Don Sass jó kérdés, nem tudom a műszaki adatok hófehérkére vonatkoznak vagy a szürke eminenciásra.
[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #81934 üzenetére
Konzolon több megoldás más mint PC-n (állítólag emiatt s vérzett el PC-n a Batman), konzolon nincsen GameWorks.
Ha pedig a PC-s kiadásra lepacsizik a fejlesztő az egyik GPU gyártóval, nem feltétlenül fogja a korábbi, konkurenshez is jobban passzoló megoldást portolni PC-re.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz hackeeeee #81940 üzenetére
jaja arra a képre emlékszem én a szobára gondoltam mint fotó
tudod mint ami a Die Hard 4.0-ban volt Jack Blacknek a szuper szobaszerk: és igen, ilyen az élet meg az emberi gondolkodás, ami anno egyszer nem kell, az később kellhet
soha nem szabad azt mondani hogy SOHA[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
válasz hackeeeee #81932 üzenetére
van itt pénz uraim
de a lényeg hogy meglesz minden amit akarsznorbert1998: én ebbe még bele sem gondoltam , egyszerűen csak a szájon áttörténő kölcsönhatásba gondoltam eddig bele és az tuti olyan mintha lufival smárolnék
vagy fánkkal"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
-
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #81871 üzenetére
Nekem kicsit furának tünik. Ugye a Nano egy TDP ketrecbe zárt vadállat, a Fury meg nem. Logikusan ugy gondolom hogy Fury X- Fury - Nano lenne a ranglétra.
@Hablatyi: kapd be! mondom, még mindig i3 + GTX 750 kombó van
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #81782 üzenetére
Szerintem semmivel nem próbáltam/terheltem rá, viszont tekintettel a szokásaimra és arra a postra amiben megtaláltam arra elég volt hogy netezzek/PH-zak vele..
Itt egyébként még mindig ugyan az a csízió, amire az FX-ben is rendszeresen fel kellett hívnom a figyelmet amikor felhördültek az emberek a fesz láttán, szóval oké hogy Idle visszavette és megtartotta ezzel a fesszel a procit de ez az 1.36V ha jól tévedek BIOS szinten bizony 1.4V volt vagy 1.425, bár inkább az előbbi, mivel minél kisebb feszt kapott, annál kisebb volt az LLC nélküliségből adódó látszólagos fesz drop is, CPU-Z-ben legalábbis..!
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #81776 üzenetére
Tegnap említve volt az üveges szekrényben csücsülő, custom NB bordával megbolondított, harcedzett csatamatróna LLC nélküli lapom.., na, reggel találtam egy ilyet:
Azért ennek a képnek/bootnak megvan a maga diszkrét bája..
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #81748 üzenetére
Gratula! Ez az egyik legjobb léghütõ, nálam alázta a H100-at rendesen.
@GyorsFaccú: nálam is kicsit fura..amióta elõreléptem harmadjára hív meg. Meg kétszer én, kötelességbõl. Jó fej az öreg mint ember..mint igazgató elég kegyetlen.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Methionyl
senior tag
válasz hackeeeee #81735 üzenetére
Igen, valahogy "sexisebb is"
meg én 6k-val olcsóbban jutottam hozzá mint az arrow-hoz így ezért lett ez.Lehet én vagyok balfacc és hatalmas júzer error az egész de játékok alatt(GTA V , Witcher 3,[gpu 70fok]) 48-53 fok , ibt alatt pedig 61-63 fok 1.356V-n 4,5ghz, sztem nem valami brávó.
Ház szellőzés nem szól bele (oldallap le, kis szoba venti géphez és talán 1 fokot nyertem szóval nem a házzal van a probléma, 2x pasztáztam újra de még mindig nem az igazi )[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
-
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #81726 üzenetére
Ez egy jó cucc... csak kérdés jobb e az előzőnél... én is most keresgetek jobb hűtőket. De hogy egy értelmes tetszt nincs fent a neten... pl. az egyik legelterjedtebb artic freeze a30 -nal egy nyomorúlt fx tesztje nincs az is tuti... csak alapon, húzva semmi se 9-es széria... én meg amúgy kétlem hogy az tudna 320w -ot.... még ránézésre sem...
valakinek nem kell a kockám? ócón...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #81707 üzenetére
Régen ha azt mondták 3 nap kánikula, akkor az is volt, most meg 3 órára előre nem jön össze a jóslat...
Kollégámmal egyébként beszéltünk erről, szerintünk ugye most már szuperpc-k számolják h mi is lesz, azótta ekkora a tévedés, míg emberek nézegették, sokkal potosabb volt a dolog...A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Jakuskacsa
senior tag
válasz hackeeeee #81705 üzenetére
Reggelt! Kész ez az időjárás. A telóm azt mutatja süt a nap, szélcsend, és 8 fok, az időkép azt mutatja, hogy szélcsend, és esik az eső. Helyette: borúlt ég, és nagyon fúj a szél, kb 4 fok... hogy még aznapra sem tudnak időt mondani, ez már szégyen....
hpeter10: Én most költöttem a kocsira 150e csak mert műszakis volt... ennyiből már mást is vettem volna...
[ Szerkesztve ]
A legszebb dolgok akkor születnek, mikor masoknak nem tetszik az, amit csinálsz!
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #81666 üzenetére
Erről most az AngryJoe nevű forma 2015-ös válogatása jutott eszembe..
Kicsit túlzottan a lelkén viseli a dolgokat de marha jókat tudok rajta röhögni, jók a levezetései, éles a nyelve és nagyon sok mindent illetően igaza van.
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #81659 üzenetére
Nekem aztán eszem ágában nincs az általad leírt rétegekkel kapcsolatot létesíteni, anno megpróbáltam, azóta read only vagyok, kudarcélmények kimeríthetetlen tárháza.
Meggyőzni meg aztán pláne nem, algebra oktatása a disznóólban, a videó is ezt jelképezi.., a film pedig szépen körbeírja az ilyen egyedek amúgy miért nem hibáztathatóak. Ezt az egész "rendszert" mi alkotjuk saját magunknak.Mondom, engem már szórakoztat, másfél éve ilyenkor még simán agyvérzést kaptam sokszor de egy ideje nem próbálom megérteni, tudomásul vettem bizonyos dolgokat.
Az AMD is ott hibázik rettenetesen nagyot, hogy még felhasználóknak ír drivert és nem "ezeknek", az NV kristály tisztán látja mizu, zárt rendszer, előre beállított driveres játékprofilok és ily módon könnyen eladható, gyártási költség minimalizált, amúgy herebere kártyák (zajos tücsök.. ) amivel két Brawndoo elfogyasztása között rettenetesen elégedettek a tisztelt vásárlók.
Lesújtó ugyan ez a tendencia de ez működik, errefelé megy minden, bocimobiloktól az okosautókig.
Az AMD látszólag ignorálja, egyéni agyf@szom de szerintem így/ebből lett achocapic80:20%..[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #81516 üzenetére
Mért? itt is garival adják : [link]
" Luckily we provide a 3 year warranty (24 months collect and return + 12 months labour) " Ennyire eltél egy Magyar bolt és egy Angol hozzáállása?
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
mackosajt
addikt
válasz hackeeeee #81501 üzenetére
Ha megnezem a korszar oldalán, ott a saját ramjaim is specifikációk alapján 1333, csak tesztelve lettek 1.5 @ 1866 MHz, 9-10-9-27.
@Suttogóufo: szárnya van és kopasz?
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
-
válasz hackeeeee #81489 üzenetére
szerintem az úgy jó lesz...
igazából mivel lefelé fognak állni a mély hangszórók, így nagyobb a rezonancia lehetősége, szal lehet kelleni fognak majd alá a rezgés elnyelő lábak, gumitalp vagy tüske...
ez az én véleményem.
a szub nyílások előre fognak nézni vagy lefelé?
gondolom előre... de a két kicsi elvileg nem csinálhat annyi rezonanciát, mint egy nagy..
a nagy fotel mélynyomónál már érdemes lenne előre néznie a hangszórónak... (bár Téged ez most nem érint)
én a mai napig tapasztalatok a kis szubomnál rezonanciát.
és érdekes de nálam az Onkyo erölködő 80 Hz-.től vág hangot, bár az is lehet hogy 60-tól...
mondjuk nálam egyenrangúra vannak állítva a hangfalaim...
vagyis nem vágom egyik hangfalam sem, egyedül a szub érték van vágva.[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz hackeeeee #81482 üzenetére
nem akarlak én zavarni, meg bepofátlanodni a magánszférádba
csak én ilyen vagyok, ha valami kell nekem, akkor ha lehet azonnal vagy még előtte nap legyen már meg ha lehet...
talán türelmetlenségnek hívjuk, nem tudom
amúgy szerintem is jobb az két kisebb mint az egy nagy, főleg azért mert ha egy nagy van akkor nagyobbat fog lökni, így hamarabb berezonálhat az ablak vagy bármi a lakásban.
a két kisebb - szerintem - meg inkább a minőségibb öblös mély hangot fog előállítani...
legalább is a nagy álló hangfalaimban is kettő mély van és nem egy fotel méretű egy db
jó lesz az, én hiszek benne[ Szerkesztve ]
-
válasz hackeeeee #81480 üzenetére
ejha, nem is figyeltem
ejha, látom alakul a doboz is...
kettő darab mély? megtolod neki a kakót és még bontani is lehet vele kisebb nagyobb házat és/vagy házrészleteket
alakulgat? mikor lesz kész? meg lehet hallgatni?szerk: a végén én is le fogom cserélni a HM-m szubját, mert ha a Tied elkészül, akkor az enyim el fogja magát szégyenli
[ Szerkesztve ]
-
válasz hackeeeee #81377 üzenetére
háttér hangfal rugdosás?
az nem szokott használni neki
az az erőlködő jónak tűnhet...
főleg hogy csak a mély hangot kell meghajtania
és a mély hangra van egy népszerű meghatározás:
a mély hangot nem kell "Irányítani" olyan mint a fing, terjed a levegőben
sok sikert az építéshez és majd a beüzemeléshez"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #81350 üzenetére
És elvileg Denuvot kapott.
Nem is igazán a virágbolt miatt zavaró, hanem teljesítményt csökkent(het), és véletlen se lehet modolni a játékot, mert anti-tamper protection is egyben, pedig TR2013-hoz is van egy-két érdekes mod, pl vörös Lara.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
válasz hackeeeee #81333 üzenetére
alakul és pofásodik mint a kölök gólya
Fincsibe Tesó: én nem vitatom az identitásod
engem nem zavar kinek milyen számmal kezdődik a személyi száma
de tény hogy Apánk, történelmet ír ezen a téren is[ Szerkesztve ]
-
-
Habugi
addikt
-
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #81190 üzenetére
Miénk belseje so far so good. A vezető bizti öve szórakozik mostanában. Viszonylag nehezen megy vissza. Nem számottevő, de észrevehető.
Való igaz, nem faberakás, bőr belső (előbbi majd a mondiban lészen )
ZöldUfó: Az is jól néz ki
Igazából nekem csak az ezredforduló +-pár év dizájnja nem tetszik. De az nagyon.Kistehén: (Még egyelőre az Eagle eyes megy (Shass ), de majd meglesem mi az a muzsika) A Paddy and the Rats-ről hallottál-é már? Ír kocsmarock. Szerű. Van 1-2 jó számuk
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #81187 üzenetére
Nincs is ezzel semmi gond. Bőven jó.
A francia gondozás is hülyeség. Mindenki szidja. Mióta megvan 8 éve, 40 l kilométerrel, azóta belement meg 130k,2005-os dci thalia. Bal kormány gömbfej. Két hátsó kerékcsapágy. Most majd valószínűleg egy injektor. Ezek eddig mind gyariak voltak. Ennyi volt az összes javítás. Illetve a kötelező :szűrők, olaj.
Ja, meg az ablakemelő motort eltörte a jeges ablak erőltetése. Mi hibánk.A többi hiba mind az injektor volt, ami most már csere érett.
Ja meg a sebesség jeladó.
Gyári turbó, gyári magasnyomású szivattyú, gyári injektorok. Elvileg ezek 100k-alig mennek el. Ebben 172k van.
Ja meg néha nem szól a duda
Szóval nincs ezekkel annyi gond.
Ja meg a bemenő légnyomás mérő.Összes ráfordított pénz több volt, mert a gondot nem találták
És 200Nm 4.5-5.5 literrel.
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #81179 üzenetére
Persze, mert nagy, és nem kombi. De a SUV attól még sehova sem lesz ideális, mert veszik.
Vegye mindenki ezt:
Egyszerűen kurvajól néz ki!
Mondjuk ez sem kutya:
Az új Laguna, körülbelül. Mert úgy tudom, azt leállították. Mindenesetre, a tCe motort kerülje mindenki, ahogy tudja, viszont a dCi az korrekt -
stratova
veterán
válasz hackeeeee #81115 üzenetére
Hogy egy jó barátomat idézzem, valakit már nagyon ki kellene tenni a mama-hotelből.
Agyalás ON: 30-ért garis A10-7850K/7870K vagy ugyanennyiért CPU+dVGA, de ha igen milyen párosítás, ami viszi a Total War Rome 2-t FHD mediumon 30 fps felett (7850K 34 avg fps-t tudott ilyen beállítás mellett hexus.net tesztjében).szálkásítás ON: mai 2x40 perc ringatás letudva. Délelőtti szirénázásban úgy felhergelte magát a kölök, hogy a lábait kifeszítve gyakorlatilag lábra állt párom ölében ő_Ő 2 hetes.. Este minden eshetőséget csekkoltunk (pocak/pelus/BioGaia csepp/anyu-igény stb) de csak edzette a tüdejét. Felvettem, kézbe ültetve ringattam 5 percet és REM fázisba kapcsolt, még 10 és a karomra billent a kis feje még sétálgatva ringattam 25 percet, most 1.5 órája alszik.
Don Sass: az újszülött nővérek és a gyermekorvos szerint a gyerkőc arcocskáján kezdetben az anyatej is okozhat kiütéseket, ami normális és magától elmúlik, bár a te fiad idősebb.
[ Szerkesztve ]
-
válasz hackeeeee #81047 üzenetére
mondjuk így hogy írsz a SAL-ról nekem is mindig a magas hangjuk hiányzott, vagyis a magas hang hiánya volt a bajom...
inkább olyan volt mintha valami butított mp3-at hallgatnék rajtuk
de nem voltak rosszak, de a jelenlegi Magnatim elég tűrhetőek
a P5 meg szerintem egy új generáció
csak még senki nem tud róla"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #81016 üzenetére
ez kimondottan reasonable így.
Mi a sub-ot azt úgy vettük, hogy a doboz ragasztása nyilva volt. Egy kis jowacoll(nem tom hogy írják) és 25 ezerből komolyabbacska magnat sub.Egyébként ha valamelyikotoket érdekelné... Nagypapamnak van eladó sub-ja,11 hó garival Eltax experience 8,vagy mineve.
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #80909 üzenetére
Akkor érthető, hogy nem érez semmit szinte
Hablatyúr:
Gondoltam van most időm, adok neki egy kis plusz feszkót, megnézzem, mit is tud a VGA. Mikor pasztáztam véletlen átnyomtam a BIOS gomb-ot, mert ez nem switch hanem gomb.... Bedobtam VBE7-be a BIOS-t, nézem, 1.3 volton ment már így is. Azért tudtam 50%TDP-t állítani, merta a világítós BIOS az egy tuningbarát BIOS volt. Úgy néz ki, ennyi a teteje neki. 1210/1800
Azért egy 1250/1800-at szívesen láttam volna. Melleje feldobni még kicsit a 2500K-t és mehettem is volna a top40-be talán. De így sajnos maradok 8400 pontnál. Illetve amit a fiziksz-el tudott volna még pluszban a proci. -
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #80902 üzenetére
Hm. Igazából nem tudom, egész pontosan miről van szó. A chiptuning másik neve a motoroptimalizálás, több tizezres tétel, sohan nem jön vissza az ára. Erősebb lesz a kocsi és a fogyasztás is javul (konfigfüggő), de a lényeg, hogy hatékonyabb lesz és NEM RONCSOLJA A KOCSIT. Ez az ECU átprogramozása.
Ellenben a tuningbox, ami pár ezer forintos tétel, az csak egy általános tuningbox, ami minden autóra felmegy. Erősebb lehet a kocsi, de valójában csak random értékeket, amiket a szoftver írásakor jónak találtak, azt érzékelteti máshogy a kocsival. Ez RONCSOL. Károsít és pusztít. Mindent. Turbónyomást és hasonlókat pimpel fel. Nem egészséges.Megnéztük a Superfast-ot avagy a Haláli Iramban-t. Amikor ott voltak a poénok, akkor eléggé ott voltak. De volt néhány kimondottan gáz jelenet/poén is.
Pl az, hogy a keménycsávó nem engedi a bro-nak, hogy nála nézze meg a jóbarátok záró epizódját. Ez oké. Nem vicces, de nem is gáz. Ilyen hülyeségeket mi is mondunk néha. Na nem éppen a jóbarátokkal, de értitek. Viszont az, hogy a nagy benga szakállas faszi ezen elsírja magát és behisztizik az irodába, az kurva gáz volt.
Ja, és ez egy PARÓDIA! Nem filmet nézel, hanem PARÓDIÁT! -
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #80896 üzenetére
Stressz teszt alatt ugrik fel vagy általános felhasználás/játék közben?
Nem vetted fel, oké.., visszaolvastam magam, azért a stílus ügyileg rendre elszállok, néha jobban néha kevésbé, mea culpa, visszatérő baki, senki felé semmi személyes.
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #80889 üzenetére
Persze képben vagyok..
Harminckettedszer is leírhatnám/elmondhatnám hogy a leherélt rendszer nem azt jelenti hogy bármiről is le kell mondanod, pusztán csak annyit hogy semmi olyan nem fut amire nincs szükséged/nem használsz (Win szolgáltatás szinten), nem most fogod ezt megérteni ha eddig nem sikerült. Maga az oprendszer elmond mindent, hozzáteszem nekem ez a téma vállaltan agybajom, az előző postban is benne volt, ennek ellenére kicsit azért szívre csúszott láthatóan de közel sem annyira mint amennyire esetedben szokott hasonló témáknál, pozitív meglepetés!
Anno sem azért hoztam szóba mert kritizálni akartam a felhasználói tudásodat/hozzáértésedet nevezed aminek akarod, segíteni szerettem volna hogy még fürgébb legyen a rendszer de rendre zokon veszed és nem azt látod benne amit kéne, punculhatnék én is emiatt a hozzáállásod miatt de.., na mindegy.
Avast, kis csúsztatással ugyan az dimenzió mint a fenti téma.., írni se tudok rá semmit. Kiragadva pl a Wifi.. akkor van belőve amikor okostelós vendég jön, Avasthoz még hozzá nem kellett nyúlnom ahhoz hogy működjön, soha az életben.
Máshogy használjuk a rendszert, tudomásul vettem.Az életben többet nem hozom szóba eskü, szenteskü letéve, ennél nekem a jó viszony sokkal többet ér!
(#80892) Televan:
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #80868 üzenetére
Mesélj!
Megígérem legalább akkora hatással lesznek rám a hallottak, mint amekkora hatással rád voltak azok a beszélgetéseink amik arról szóltak, leginkább irányomból feléd, hogy miért keveselheted a Physics scoreokat/egyéb CPU benchek eredményeit a 60-70 futó alkalmazással.
Szemben mondjuk egy 35-40el.., megvan ugye?Közölted az lehet de Te úgy használod, jaokké.
Az Avast retek, nem fog meg semmit, alig lehet leszedni..Ajánljatok már nekem valamit, ismeritek már eléggé a habitusomat és az agybajaim nagy részét, had próbáljam ki őket, had röhögjek! Majd elválik hogy rajtatok vagy magamon de beszámolok róla..
Komolyan, felraktam HDD-re pár napja egy szűz Win7-et, készülvén arra hogy ami az SSD-n van hamarosan Win10-é válik az első DX12 játék okán, kiscserkész becsület szavamra kíváncsi vagyok, mondjátok mit tegyek arra a Win7-re!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest