- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #99590 üzenetére
Dettó, kamerában tényleg jó a csámcsung, de egyébként egy 3.14csául utálatos rendszer, bár utálatoss a sony-é, a htc-é és az lg-é is, sony javulgat, meg a htc is, de a sámson mindegyin túltesz. A telefonok fizikai kialakítását nem is említve.
Igazából, nem volt még szifonom, de ki szeretném egyszer próbálni a renCert, mert kutyául érdekel. (Csakis jailbreak-kel, én anélkül nem tudok élni)Tessa: A moCCi 50-es robi, B vagy M (Am) jogsi kell ráJa. (Bár igazából már 51.5 köbcenti )
-
-
-
Mahrenburg
őstag
válasz hackeeeee #99440 üzenetére
Nem biztos, hogy gyógyírt jelentett volna, állítólag már csak a Zen megjelenése segíthetne Hablatyon, nem véletlenül várja mindenki...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Mahrenburg
őstag
válasz hackeeeee #99431 üzenetére
KékÖrdög (#99431) - Nem, a kendő arra szolgál, hogy elrejtse Hablaty AMD-CPU-tlanságának elvonási tüneteként jelentkező, fokozódó agresszivitásának nyomait, mely mások torkának elharapása után keletkezik... :
Beretva (#99432) - Nem tudom, Tehenecske remélhetőleg majd megválaszolja, én a W7 Paintjével követem el a fércműveimet...
DonSasss (#99433) - Annak nagy fejetlenség lenne az eredménye...
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #99417 üzenetére
Pár másodperc simán fekszik annak a történetnek amit közöltek róla.., minél több idő telt volna el a kettő között, annál inkább kezdett volna sántítani a sztory.
(#99414) Gyuri27:
Óvatosan tezsvír, még nem tudod milyen erőkkel kívánkozol megmérettetni, a puszta létszám nem segít..
Nem vigyázol akkor hirtelen szembe találhatod magad pl a Sas féle egyszál erő elmélettel, ami mindenfajta gyakorlatiasságot mellőzve rá/kiérzéses alapokon nyugszik, garantálom neked hogy a döbbenettől köpni-nyelni nem fogsz tudni, magam is így jártam..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #99411 üzenetére
Ha elméletet szeretnél felállítani javaslom kezdésként vizsgáld meg kb mennyi idő telt el a két hangrobbanás között.., egy felszálló pálya van Kecskeméten, nem voltam katona de ha jól tudom kötelékben kellett megközelíteniük az akkor még azonosítatlan gépet. Kvázi a hangsebesség átlépésének is már kötelékrepülésen belül kellett bekövetkeznie.., a felzárkózás után, hacsak.. és itt jön az mennyi idő telt el a két állítólagos hangrobbanás között..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #99401 üzenetére
Nyilván, ugye nem összehasonlítható egy felszíni robbanással/által keltett hullámmal sem azok hangerejével, mert azokhoz képest gyakorlatilag akadálymentes közegben haladhat a hullám, egyenletesen gyakorlatilag minden irányba. Adott ponton gyakorlatilag Te vagy a tőled 2m-re lévő helyiség fala az első amivel találkozik.
Ha innen nézed nem olyan sok az a ~40kilómedve..
Viszont gáz.., szegényebb falvak házainak vájogfalait simán benyomja/gyengíti. Az állatvilágot is elég durván bünteti egy-egy ilyen hullám, belső-fül folyadék/egyensúly..stb, nem akarok hülyeséget mondani melyik madárfajt.., de valamelyiket konkrétan pusztítja.
Neked is hangos volt, képzeld el mit érezhetett egy szabadban tartott kutya..Ilyen esetekben nyilván nem szabályszegés, el van nézve mert ráfogják hogy indokolható volt, nemzetbiztonság stb..
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #99385 üzenetére
Beretva légvolnalban 25kilómedve és nem hallotta.., van köztetek valami domborzat?
Amennyiben igen.., földközeli vagy konkrétan felszíni robbanás lehetett mert azt visszaverhette úgy hogy ő ne halljon semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #99381 üzenetére
Kölyök koromban Fonyódon sokszor hallottunk hangrobbanást, baszott hangos, a Balaton fölött gyakran repültek át Taszárról felszállt Migek.
Megjegyzem nem szokás alacsonyan repülve elkövetni.., elvileg marha régen meg lett már tiltva, a lökéshullám simán benyomja még a vájogtéglából készült falakat is..
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #99362 üzenetére
Naja.., nem vettem kellően komolyan amikor azt mondtad odavertél a 390esnek.., csak jelzem hogy a bátorság skálámon helyből két szintet léptél feljebb..
Egyetlen egyszer adtam neki az 1240-hez "rendszeresített" +130mV-nál többet, azt is úgy hogy PCB hűtés csutka max, Raven3 és benne minden más is csutka max, TriX saját hűtés tán 80%, az is csak azért nem 100%-ra mert nem akartam gyötörni a ventiket..
Élvezd a vasat most egy kicsit.., játszál. 4800at faszán belőtted röhejes fesszel 24/7-re, LPX-eid is érzik a ritmust.., Elektronik Supersonik..
(#99363) Mahrenburg:
Hát őőő, voltak fenntartásaim az Ánusszal kapcsolatban, nem is kevés.
Amikor utoljára Intelem volt, akkor egy Prescott alól egészen pontosan szám szerint 4db ASUS P4P800as lap hullott ki..
Tetszik de teljesen más apropóból nevezném jónak az eddigiek alapján mint a Giga féle UD3-ast.Azt a szart kell még lerobbantanom róla amit morcosmedve uraság már megtett cirka két hete, mert látni nem bírom.
A kérdésre érdemben válaszolva.., természetesen..., NEM!
-
Mahrenburg
őstag
válasz hackeeeee #99364 üzenetére
És a kollégád adatlapján szerepel a "Hackeeeee Edition" az alaplapnál?
(Most a mondat elejére direkt az "és"-t írtam, s nem az "s"-et, nehogy LaciÚr összezavarodjon... )
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #99355 üzenetére
Elbúcsúztál tőle?
A magam részéről így köszöntem el az UD3-astól.., ZöldUfo pár óra múlva itt volt érte.., nehéz pillanat volt amikor elkanyarodott a sarkon majd eltűnt a horizonton..
-
Mahrenburg
őstag
válasz hackeeeee #99341 üzenetére
Nekem bőven elég egy négyhengeres is. Őszintén szólva megkísértett a gondolat, hogy "visszafejlesztek" egy négy magos Phenom II-re, amikor nemrég kidobtak az alaplapgyártók vadonatúj AM3+ -alaplapokat, mivel most nagyon úgy tűnik, hogy csak több, mint egy év múlva lesznek elérhetőek a négy magos Zen-architektúrás CPU-k/APU-k...
Még nem döntöttem el, de ha Bandi Phenom II-re vált, akkor lehet, hogy az én gépházamban is felgyorsulnak az események...
-
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #99302 üzenetére
Bitang szhép!!!
Temp error?!
VRM T.Probe ---> Extreme?!
Mennie kéne.., nálam hagyta a 6600K-t simán 1.5V fölött is indulni amikor olyan létező feszt kerestem amivel feltámadhat a 4.8 csak egy nyomorult R15 erejéig..
Az alapján amiről beszélgettünk 1.5V közelében nem jártál.. , simán indulnia kéne.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
válasz hackeeeee #99210 üzenetére
jaja, tegnap este nyolc körül én már teljesen letettem róla hogy lesz valami, még jó hogy tévedtem, egy kicsit felfrissült a levegő
pattogáshoz, még annyi, hogy nagyon úgy néz ki hogy lehet nincs abban az alzatban földelés.
az itteni villanyszerelőnk azt mondja hogy fordítsam meg a dug villát és úgy dugjam be a konnektorba.
először a subnál, ha ott nem javul a helyzet akkor meg a töltőnél...
hát kíváncsi leszek erre[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz hackeeeee #99207 üzenetére
végül is mondhatjuk úgy is hogy csepergett, csak sűrűn voltak a csepergő cseppek
szegedi viszonylat a tegnap zivatar már nagynak mondható, szerintem, főleg hogy mi majdnem mindig kimaradunk
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz hackeeeee #99172 üzenetére
jaja, én is attól tartok hogy ez a ház érdeme :
de a lényeg hogy meg lett a hiba és a te ötleted volt a befutó.
régi ez a ház és szerintem nincs mindegyik aljzat földelve, és itt lesz a gond, de a kábelt lehet még ki fogom próbálni. de ha nincs földelés, akkor majdnem mindegy is, ahogy mondod.
végül is is aksiról is tudok néha napján DTS-HD vagy Dolby True HD filmet nézni.
vagy veszek majd egy blu-ray lejátszót, ha úgy alakulna, de egyelőre nem foglalkozom vele, lényeg hogy meg van a hiba okajah és nem reagáltál későn, ugyan is majd fél órája írtam róla
de amúgy én türelmes jámbor ember vagyok, várok én türelmesen"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz hackeeeee #99120 üzenetére
szép jó napot drága Földi Uraság
Ön nyerte a hangszórót mindjárt ki is szedem a régi subból
aksiról nem pattog, és ahogy kihúzom a töltőt hatalmas pattanás van és megszűnik a pattogás...
pedig a töltő kábele, elvileg földelt
de a lényeg hogy aksiról csendben van, így ha olyan filmet nézek amihez kell a hdmi kábel, akkor majd megy aksiról a lapos.
de nagyon köszönöm a kitartást és hogy végig követed a szenvedésem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Whysperer
addikt
válasz hackeeeee #99118 üzenetére
Jó ,de a 1070 szinte egy áron van 1-2 ezer FT
plait 1070 ugyna annyi mint a iponos gainward 1070
viszont a UK gainward 1070 az Fontba 167 ezer a iponon meg 150
Ezt nem értem a RX480 meg 1060-nál van csak ekkro káosz. Kizárt,hog yaz adózási ráta 2 kártyánál ennyire más míg.
Nem hiszem el ,hogy a adóhivatala is márka szerint adóztat
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
-
válasz hackeeeee #99026 üzenetére
jaja értem, én is ebben reménykedem
vagyis nem tudom hogy jó e vagy sem, ha az a gond.
max ha akksiról nem pattogna, akkor az a film amit laptopról akarok nézni, azt akksiról nézem majd
no majd holnap jövök az újabb fejleményekkelKeresztöcsikém:
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #99010 üzenetére
A halál pont ugy az élethez tartozik mint a születés. Az a lényeg hogy mit hagysz magad mögött...az új születik és a régi elmulik.
Mackósajtot ismerve, az édesapja büszkén lépett a másvilágra. Boldogan el fognak kártyázni SzentPéterrel és onnan fogja majd figyelni a családot...
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz hackeeeee #98958 üzenetére
Wút?
64 bites 8.1-et frisstettem anno. most megint fel kellett rakjam azt, hogy egyáltalán lehessen 64 bites win10. nem értem, igazából wúút van
(#98961) DR|FTK|NG Szhorri, eldzsí billentyűzet
Amint lesz normális winydózom és tudom rootolni a gékettőt, ígérem, visszateszem a Fleksy-tKereszthugica Még ott a Magnat az nem megy sehová sem
meg én amúgy is 2.0-s vagyok(#98971) LaciCRM
(#98970) DR|FTK|NG No figyukaahhhhö! Nekem veled sosenem vót bajom, eccekécce belémkötötté, ha jó rémlik ( a.k.a. ördög valaga), de vagy vót oka, vagy nem tudom. De a lényeg, hogy totyikon belül nem öljük egymást és én amúgy se vagyok haragtartó ember. Konkrétan azt se tudom már, hogy miért szóltál anno (na nem mintha emlékezni szeretnék rá ) szhóval
zlöd fueo:lya ity mrá oék. degid nme ltáam
ja lacika itten meg kratuálolk!
-
-
-
-
válasz hackeeeee #98915 üzenetére
igen, ki tudtam próbálni és bitang jól szól, ez már nem rezonál be.
és a régihez képest, nagyon tartalmas mély hangot kapok, sokkal öblösebb.
és még filmmel nem is próbáltam, csak zenével.
így hogy nincs össze kötve a lapos a hdmi-vel, így tökéletes
agyaltam közben hogy az nem okozhat gondot, hogy mivel xar az akksi és az próbálja felvenni a töltést, és zárlatos lenne?
ma kipróbálom akksi nélkül, hogy az a jelenség így is fenn áll ha nincsen benne az akksi"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #98875 üzenetére
Uh.. mondjuk nem fogalmaztam jól, azt szerett volna tudni, hogy max tdp vel alapfeszen mennyi a stabil játek alatti vége. -> Hehe, kozben beirtad
Az se ma volt, eleve a szorzos téma változás eléggé megváltoztatta a tuningot..UEFI, habár a ventilatoros reszen kivul semmiben nem másabb (jo, szines, meg egér, oldalt hofok, stb) lenyegi/oc/ dolgok maradtak és mindig billel állitgatni a jo. Inkabb a BIOS maga bovult ki sok allitasi lehetoseggel, az lehet sokkolo, plane AMD-ről.
Elsőre nem is tudja az ember, hogy miket állítgatva mi az eredmény és egy darab corefeszt nem állitottál.
Magas, nehéz elmondani is, meg van amit el kell fogadni h ugy van, nekem altalaban az a nehezebb.
(#98877) miklosss2012: Aki megvette a lapom, mai napig megy nála, 125-ös strap el és mem OC-val. Igaz gyárilag 2800-as a ram, nem 3000-es mas a procija, de aki a ramot-procit vette hibatlanul megy szinten. A vegen belefaradtam azert adtam el.. illetve volt 3 alaplapom, 3 RAM KIT-em és hirtelen nem érte meg az egész...
(#98876) HSM: Ez oda kevés szerintem, nem suzuki szint, nem is lehet ugy kezelni, ezert nem is fogyaszt 5 litert. Ez másra van, de aki beul vallalja a koltsegeket, mint a subarunal.
Olvastam az updatet is, irok, de nyugiban szoktam, meloban![ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz hackeeeee #98872 üzenetére
3 ismerõsnek van, köztük egy fórum tagnak is...mindenki dicséri. Zabál, de megyen is rendesen.
@Petike fényezi magát, itt az FX OFF-ban? Az X99-ben nem csinálta
@HSM: igen, a szervíz roppant fontos, meg a megfelelõ olaj, szürõk...de ültem benne...baromi élvezetes tud lenni.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #98870 üzenetére
Uh, akkor kell neki, de még 100mV nem a világ vége, de kérdés, hogy alapból mennyi a max OC?
Nem kinai, Intel Habika, egyem a szivet, eleg hamar elfelejtette az FX-et, nem véletlen, igaz drágább, de megértette.
Meg lehet szokni, kicsit sok minden van benne (M6F-ben annó több volt, mint az M6H-ban, de a Hero ma mar mindenhova elég...sőt), de ha jobban be akarod allitani nem egy perc, pedig meg nyomtak is a tutorialt neked.
Ez az amiert hiaba magyarazom, hogy azert a lap sem teljesen mindegy, de az ember sem mellette...
Nekem szerencsem van, mert reszben ezeken nottem fel/OC lapokon...mar vakon allitok be barmilyen gepet Sok beallitas van, felolem lehet, erzem a fesz-hofok-orajel arányokat, CPU fuggetlenul. Kellett pár év hozzá, de mèg senkinek nem fagyott ki az OC-ja, akinek elmentem es megcsináltam és jellemzően a Win is jobban fut/tovább birja... Privátban is szoktam segiteni, de ritkan mert baromi korulmenyes, inkabb telefon v valami.350 az korrekt, mint irtam.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
#Morcosmedve
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
-
-
-
-
válasz hackeeeee #98793 üzenetére
van valahol másik hdmi, most épp azt keresem, persze most mikor kellene nem találom, de meg lesz az
a másik, ha kiúzom a laptop töltőt akkor egy pillanat alatt kikapcsol a gép, az akku teljesen halótt[ Szerkesztve ]
-
válasz hackeeeee #98783 üzenetére
Földi Uram, meg van a bűnös
a HDMI kábel. ami a laptop és az erősítő között van.
ha a laptop nincs összekötve a hdmivel, vagyis kihúzom, akkor nincs pattogás,
ha vissza dugom,, pattog
no ilyenkor mit lehet tenni
egyelőre kihúztam, de az a baj hogyha eCCer akarnék a laptopról filmet nézni, akkor bajban leszek[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz hackeeeee #98783 üzenetére
Nagyon furcsa, SSD-vel szerelt videókártyát ad ki az AMD
Csak azért linkeltem, mert így nem annyira megtévesztő a cikk címe.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
bandi0000
nagyúr
válasz hackeeeee #98778 üzenetére
én is, azért mondtam hogy most elsőnek pozitívan csalódtam, volt tescoba is hiteles kolléga azt elmagyarázta a biztosításukat, mármint általánosságba, lakásbiztosítást, mindenesetre ha kinyírja a 200k-s tv-m a villám, akkor a biztosító nem fizeti ki a 200k-t, hanem megállapítja, hogy 80k- ért lehet venni használtan, akkor annyit ad, szerintem ez faszság így, mert nem biztos hogy be tudom szerezni ezt a típust, na mind1 is
Sony csak 1 év garit ad rá, ezért kötöttem rá 5 év biztosítást, besétáltam múltkor a hivatalos szervizbe, mert mondván fél éves a gép, és akkor mondja a csávó hogy 1,1 éves kicsit időzavarba voltam vele
csak azért mondtam, mert pl a sony telómat a biztosító szerviz partnere cserélte/csinálta, ergó nem látta a sony szervizet, ezért örültem hogy a ps-t a sony szervizbe küldték
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
-
-
-
válasz hackeeeee #98734 üzenetére
hát most munkahelyen vagyok, de haza megyek akkor ki fogom próbálni így is ahogy írod, és visszajelzek, rendben?
az a baj hogy ebben a házban elég kevés az aljzat
a nagy szobában van kettő
az egyikról megy minden, de lehet ki fogom próbálni hogy a másikról viszek majd hozzá villanyt, egy 10 méteres hosszabbítóval, de csak azután ha az általad javasoltat kipróbálom
hát nagyon kíváncsi leszek, mert mindenre gondoltam csak erre nem, hogy ilyen problémába ütközhetek
de a segítséged nagyra értékelem és köszönöm"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
válasz hackeeeee #98728 üzenetére
hát az erősítő vdugvilláját nem néztem, de a mobil klíma az földelt csatis, az tuti fix
ilyen
a kis szubom tápja is ilyen...
sőt mint írtam is, az új szub is ilyen csak direktbe van bekötve.
ez egy netes kép, és azt tudom az erősítőn is gyári dugvilla van, ilyesminek kell lennie
kérdés hogy a házban a földelés rendben van e...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest