Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #96797 üzenetére
Jah láttam, ez pontosan ugyan az az exklúzív Win10 fícsör ami engem is büntetett, majd porba oltottatok hogy túlságosan leheréltem..
Ennyit tudok urashágodnak is mondani.., csak stílszerűen, érezd a törődést.. avagy kölcsön felb@sz visszajár!
Három hétig berheltem amíg megszűnt, szóval hirtelen meg se kérdezd,
majszolokmajd szólok.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #96724 üzenetére
Láttam jah..
Ebből van nekem egy kombinált példány.., egy sín két venti.., nem tudtam h még kapható kereskedelmi forgalomban.Mennyiért adjátok?!
(#96796) Whysperer:
Grat neked!
Egyelőre fogalmam nincs miért de majd jhóól visszaolvasok.
Az a vigyó amin jelöltél az micsoda? Kaptam értesítést..
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #96792 üzenetére
Srácok rajtam nem múlik Én mindenkit megpróbálok most is Norbinak a CV-ét adtam be,hátha gyakornoki program elindul és betudom rakni
SAS magas beosztásba hjaja meglehet fogni azt a szintet
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
LaciCRM
Methionyl
Lacielvtarsköszönöm szépen. Nagyon állat. Nagyon jó ám CV-be..... Junior 3 amiben voltam az az a szint,hog ya volt kollgéámat Canadaba vették fel a Suicide Squad-on dolgozott Junior Level 3-on.
Kösz SAS :Most 250 nettó ,de azt mondták fogják még emelni mert elnézték papírt. Tudom nem SOk
Viszont a TD 1 az general 1-t jelent és negyed évente léphetsz előrébb ha ügyes vagy és a General 2 az meg olyan már ,hogy mondjuk 300 és minden projek tleadásánál +1 telejs havi
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Whysperer
addikt
válasz Lacielvtárs #96784 üzenetére
Nem Junior vagyok hanem Kisfönök féle.
-
-
-
bandi0000
nagyúr
Egész hétvégén volt 10 hsz itt, most meg mikor dógozni kéne akkor 4 óra alatt 50+ hsz
Xbox One: bandymnc
-
-
Whysperer
addikt
Úristen gyerekek. Előléptettek. Simulation Technical Director lettem. Úriesten ez áh kész vagyok.
-
-
-
caindwan
aktív tag
válasz MiklosSaS #96707 üzenetére
Egy szóval sem mondtam ilyet és nem is szándékoztam Lé há'
@ZöldUfó: Nem akarlak elkeseríteni, de ezek a lányok annyit is érnek, amennyiért kínálják magukat
@sass: 2,3 még csakcsak bele is férne A szilikon akkor is számít ha az utcán elmegy mellettem, ha a buszon felettem áll, amikor levesz a polcról egy liter tejet.. A szilikon az szilikon marad akármi is éppen. Szerintem pedig undorító, mindegy mit csinál épp
-
Whysperer
addikt
-
válasz MiklosSaS #96774 üzenetére
ahhoz semmi, de most nagyon meg fogsz lepődni .. ha ilyenre adnám a fejem, nekem akkor sem kellene olyan néni, akinek akkor cickója volna, hogy ha hason fekszik, akkor olyan mint a bélyegző párna
bár ha jobban belegondolok, lehet ennek is volna előnye, meglöki az ember és erőlködés nélkül, billegne, amíg jó nem lesz
főleg ilyen melegbenWhysperer: jó az ha van mit fogni egy kellemes alakzaton, de nálam van egy határ
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #96773 üzenetére
Mi köze a szilikonak az egy éjszakás baXáshoz?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
válasz MiklosSaS #96768 üzenetére
Apám, az egy négy öt bejönne, ha nem lenne felpumpálva nejlon származékkal...
de ha a felsö domborulatot nem tekintem, akkor hátulról, teljesen rendben vannak ,még női szemmel is"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #96770 üzenetére
aZ 1, 4, 5 szilikon babakra neked is gerjed a pucad, mi?
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
-
Whysperer
addikt
válasz DR|FTK|NG #96756 üzenetére
Elötte jártam vele. 8) Kecskeméti..,,,de hagyjad már hozzá nem nyúlnék még lapáttal sem.! ;˙)
DR|FTK|NG : pff ne is mond Tegnap este aldutam a lakásba elöször 10-től hajnali 1-ig kb takarítottam 8)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
MIvel lehet kiíratni a cpu használatot az FPS alá? azt hittem a riva tunerrel, de az csak fps számot ír
-
-
törölt tag
ögazán köszönöm VGA kártyám dícséretét. nem nagy szám, de nekem régi álmom volt.
amiket mostanság tolok, azok jól mennek rajta.
következő lépésként egy kicsivel jobb proci kéne ( vagy sokkal )
-
Whysperer
addikt
válasz DR|FTK|NG #96752 üzenetére
Persze,hogy voltam gyorsan elmúlt 8) ez vagy 10 éves sztori 8)
SAS:
Igen olyan telejsen valószínű asaját pénzedből neked fullosat veszel nem?
Valószínű a fullos az olyan ami nekem fullos mivel az Én jegyeimre váltanám be. 8)
Te vehetsz magadnak féltestűt ,ha akarsz lehe tneked az a fullos 8)
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz DR|FTK|NG #96749 üzenetére
Dél Koreába lehet Tápért meg SC2 belépőért megy a sex 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
DR|FTK|NG : ne is mond volt egy csajom azt X fatctorba valami 4-5 helyig ment aztán miatta 2 hétig jóbban fájt a pisilés mint,ha kalapáccsal verték volna!!
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
válasz stratova #96744 üzenetére
Gyerekek veszek 10 jegyet aztán össze vissza tolok minden fullos csajt.. 100 ért 10 csaj 10 napra. Kurva jó üzlet.
SP4C3 : poén volt... !! nem kell kinézni 8)
ilyen jegyért [link]
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz Whysperer #96742 üzenetére
Ja meg egy pár videlmi ezközt... Mondjuk kicsit gáz, hogy egymás faszát szopkodjátok a csajok száján keresztül, de úgy látszik van akinek ez bejön 8)
Akinek nem inge ne vegye magára.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
válasz #Morcosmedve #96743 üzenetére
hélóóóóóó
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Whysperer
addikt
A Sound lányai - Két pasival szekszeltem a belépőért, és cserébe behoztak ingyen egész hétre!
Tudtam baszki,hogy kellett volna vennem jegyeket!!!!
-
Whysperer
addikt
Na ez tök jó . nem léptettek elő,de kaptam fizetés emelést,d emost szóltak ,hog y lehet mégis előléptetnek és még kapok plusz!
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #96735 üzenetére
Én egy kettős keresztet látok semmi többet. A proxy foghatta meg csak azt nem így szokta jelezni.
Telóról el tudtam olvasni. Egyébként érdekes de nem az első eset Fury-kat de talán már R9-390X-et is intellel demózták. Az FX-8370 megjelenésekor FX-9590-et R9 290X mellé FX-8370-et R9 280X (HD 7970 GHz) mellé FX-8370E-t R9 285-höz ajánlotta a cég. Polaris új cucc ha lenne Zen valóban azzal demózák, szerintem FX-et szimplán elengedték, jön az utód, akkor egy új VGA-t már nem azzal demóznak egy i7 mellett pedig valószínűleg semmilyen képessége nem szenved csorbát. Bár kétlem, hogy bármilyen körülményke között i7 kellene mellé.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #96728 üzenetére
Nálam szimplán nem jön be az oldal.
Azért is érdekelne, a pontos tartalom, mert AMD árazásán látszik, legfeljebb mit hová pozicionál. A legfrissebb FX-8370 kb i5-6400 áráig jut, a régebbi FX-9590 pedig kb. a szorzózáras i5-6600 árát kérnék, de kicsivel drágábban már ott van az i5-4690K vagy 70-től az i5-6600K. Nagy vadat nem fognak i5-6400 max. 6500 kaliberű procival demózni.
[ Szerkesztve ]
-
válasz MiklosSaS #96728 üzenetére
az igen
ez aztán a sorok között igazság
mondjuk anno amikor szenvedtem a win phone telcsimmel, akkor is olvastam már ilyet hogy a fejlesztőkromlottmegrágott almával nyomulnak...
ezek azért elgondolkodtató tények maradnak, az már cáfolhatatlan tény lesz és marad is[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
De most komolyan, ezt miert csinalta? Vagy az az igazsag hogy meg egy 9590-es FX sem hajtja ki.....
-
CJ4567
nagyúr
válasz #81556480 #96710 üzenetére
Gratula!
Kékördög: Mancika a Hablatyoló FX lenne? AC alatt a légkondira gondolsz, vagy Assassin's Creed?
Driftpingvin: Cyka bylat song
Hard botok milyen szinten lehetnek?[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz bandi0000 #96719 üzenetére
Casual/Könnyed
-15 kör van, 8 nyert kör után a csapat megnyeri a meccset. Minden kör elején lehet venni új fegyvert, de ha túléled az előző kört, akkor megtarthatod az előző körből a fegyvereket. A meccs elején ezer dollárral, golyóálló mellénnyel, sisakkal és egy pisztollyal(CT: USP-S/P2000, T: Glock 18) kezdesz, illetve akkor is, ha meghalsz.
-Ölésenként kapsz pénzt, fegyverenként változik.
-Terroristák(T): telepíteni kell a bombát, vagy meg kell akadályozni, hogy a CT-k elvigyék <<ellopják >> a túszt.
-Terror-elhárítók(CT): Meg kell akadályozni, hogy telepítsék a bombát, vagy ha ez nem sikerül, akkor hatástalanítani kell. Néhány pályán(Militia, Assault, Office) pedig el kell vinni a túszt. Egy túsz elvivésével is megnyeritek a kört.
-Akkor is megnyeritek az adott kört, ha megölitek a másik csapatból az összes ember, és ez igaz a másik csapat szemszögéből is.
-Nem lehet döntetlenezni semmilyen módon sem.Competitive/Versengő/MM
-30 kör van. Minden kör elején lehet venni új fegyvert, de ha túléled az előző kört, akkor megtarthatod az előző körből a fegyvereket. A meccs elején(illetve térfélcsere után) nyolcszáz dollárral és egy pisztollyal(CT: USP-S/P2000, T: Glock 18) kezdesz, illetve akkor is, ha meghalsz.
-Ölésenként kapsz pénzt, fegyverenként változik. Kétszer annyit kapsz, mint casual-ban.
-Terroristák(T): telepíteni kell a bombát, vagy meg kell akadályozni, hogy a CT-k elvigyék <<ellopják >> a túszt.
-Terror-elhárítók(CT): Meg kell akadályozni, hogy telepítsék a bombát, vagy ha ez nem sikerül, akkor hatástalanítani kell. Néhány pályán(Militia, Assault, Office) pedig el kell vinni a túszt. Egy túsz elvivésével is megnyeritek a kört, nem kell az összeset.
-Akkor is megnyeritek az adott kört, ha megölitek a másik csapatból az összes ember, és ez igaz a másik csapat szemszögéből is.
-Körönként lehetetlen döntetlenezni, de meccs végén lehet, ha 15-15 az állás.
-Szintrendszer van ebben: [link]
-Csak hármas szint(nem azonos a competitive ranggal - ehhez XP-t minden meccs vége után kapsz) fölött játszható.
-Nincsen szabad nézősködés a legtöbb játékmóddal ellentétben, in-game csak a csapattársaidat nézheted, illetve ha barát nézi, ahogy játszasz, nála egy körös késleltetés van. Később vissza tudod nézni a meccseidet.Deathmatch
-Feladat: öld meg a másik csapat játékosait.
-Alapból van mellény és sisak, a fegyvereket újraéledéskor lehet díjmentesen kiválasztani(illetve felajánl bónuszfegyvereket, amiknek az eléréséhez újra kell születni - nem ad hozzá a statodhoz egy halált sem).
-Néhány fegyver ölésenként több, vagy kevesebb pontot ad, mint az átlagos. A bónuszfegyverek azért is bónuszfegyverek, mert azok több pontot adnak abban az időtartamban, amikor bónuszfegyverek.Arms race/Fegyververseny
-Szintlépésenként kapsz új fegyvert(3 SMG, 4 gépkarabély, 2 sörétes, 2 mesterlövész, 1 LMG, 4 pisztoly, majd az aranykés - csak a kapott fegyver és a kés van, kivéve 16-os szintnél, mert ott csak az aranykés van).
-A szintlépés két lövéses ölés, vagy egy késelő ölés után van(max szint: 17, ekkor megnyered a meccset).
-Ha lekéselnek, elvesztesz egy szintet.
-Az nyeri meg, aki az aranykéssel(16. szint) leszúr egy ember.
-Külön pályái vannak, néhány azonos a rombolásossal: Baggage, Monastery, Shoots, St. Marc, Lake, SafehouseRombolás
-Az arms race és a Competitive keveréke.
-20 kör van, ki lehet hozni döntetlenre is.
-Ölésenként kapsz új fegyvert(M4A4 / AK-47, P90, UMP-45 / PP-Bizon, Desert Eagle, Nova, Five-SeveN / P250, P2000 / Glock 18, SSG 08, AWP, SCAR-20 / G3SG1), illetve néha ad gránátot is.
-Van félidő, és ilyenkor térfélcsere van(elveszted az akkor fegyveredet, és M4A4-gyel, vagy AK-47-tel kezdesz).
-Bombát kell telepíteni, vagy hatástalanítani/megelőzni a telepítést.
-Pályái: Bank, Lake, Safehouse, Shortdust, Shorttrain, St. Marc, Sugarcane
-Ezt a játékmódot nem nagyon ismerem.Fegyverek:
-Azonos kaliber kb azonosat sebet(pl AUG - M249).
-A fegyverek töltényszórása nagy, az első lövés x méteren belül kb pontos.
-Közelharcban is AWP-znek(pácnéllal is egy lövés akárhova, kivéve lábra).
-Vegyél skin-eket.Elsőre ennyi.
Lehet, hogy írtam bele baromságokat, 0,7 habnyi írást átnézni nem egy perc.[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
Talán van vevő a 280X-re.
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #96703 üzenetére
(#96710) LaciCRM:
Drakula!
(#96711) hackeeeee:
Ne terheld túl apánkat AC-vel, fogalma nincs. Eleve Kekszwelles, nála az csak lassít..
Egyébként az a postom volt meg neki, ahol a GameReady drivert hasonlítottam azzal, amiben az árnyék részletesség még ölte a teljesítményt.
Ominózus post ugyan nyomokban sem tartalmazott panaszt, hova-tovább hogy ettől hogy lett szar Radeonon a játék azt nem tudom de szerintem jobb is így nekem..[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
na szóval aki CS GO-zik írja le a acc nevét és hétvégén csapunk valamit
enyém: bandymnc1
Xbox One: bandymnc
-
-
törölt tag
Na megvan az asus GTX 660 OC. jóféle. csak úgy pirít a GTA
-
Whysperer
addikt
válasz MiklosSaS #96705 üzenetére
Amúgy nem értelek, ha vezsel egy kocsit aztán kihoznak egy mondjuk computer pacthet rá ami szabályozza a VOLO-d telejsítménét és jóbban telejsít akkor addig szar volt a VOLO-d és ezek után is szar? 8)
Vagy a softveres gyorsulás csak a VGA-k esetében nem eredmény? 8)
[ Szerkesztve ]
-
Whysperer
addikt
Reggelt ezt láttáok.Bocsi töröltem látom Habugi mester gyorsabb volt .8 )
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz MiklosSaS #96705 üzenetére
Ugye van különbség.. Mert ugye ID által OGL 4.3-mal fut a Radeon-okon..
Mondjuk i7.-tel közel sem úgy megy, mint az FX-el.. vagyis, 50FPS-sel pl. nem vettem észre lagot.
Ez nem a Radeon-ok hibája, hanem így csinálta meg az ID az ID Tech motort.
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
-
hackeeeee
Jómunkásember
Special thx for Hablatyológus, megint. Úgy néz ki, hogy távgyógyítással sikerült jól pasztázni.
Lassan csak jó lesz a vas, most már. Visszakerült az SA, a saját extreme ventijeivel.
A Doom pedig, kegyetlen Vulkan api-val..a sima 390-nel így is néha becsúszok 60 alá, de így hozza azt, amit vártam tőle. Alsó hangon 30%-ot gyorsult, van ahol jóval többet. Azokon a mapokon néztem most meg gyorsan, ahol néhol 30-40 volt.. most itt mindenhol bőven 60 felett van. Néha ha nagyon extrém a környezet, akkor becsúszik 60 alá.
Napot.
@Sas: Wút? 2 hónapja van vulkan nVIDIA-n? Az, hogy volt 1 videó 1080-nal, attól még nem volt használható.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz MiklosSaS #96701 üzenetére
Egyre gyakrabban ébredsz agy nélkül..
Az megvan hogy átlag 80-100FPS-el megy OpenGL-el is olyan beállításokon, gyorsabban mint egy 980on, amit 980on be sem lehet állítani mert kevés a vRam?
Magyarán eddig is gyönyörűen futott Radeonon csak most közel a duplájára ugrott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- Automata kávégépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ukrajnai háború
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Delta Force (2024)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest