Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
norbert1998
nagyúr
alakul a cnc
már csak az alsó összekötő, az asztallap és az elektronika van hátra. azaz a tervek szerint pénteken már menni fog a marás.oh, és ez meg... mitutoyo (nagyon jó márka, japán) digitális vízmérték. 130 rongy az ára
-
Beretvás
veterán
mi ez a pangás ???? he ??? ez nem megengedett......
-
bandi0000
nagyúr
beszarás ez a forza PC-re, kipróbáltam tök szép tök jó, első pályán ultrán 59-60 fps között ment szépen, aztán lett valami esti pálya, és rengetegszer beszaggatott, azt mondták kevés a vram, meg a ram, most végre lemonitoroztam, a faszt a ram a kevés, szarul használja a cpu-t szerintem, gondolom ahol a 2 mag 100-on ment ott szaggatott be, vagyis valószínű
Xbox One: bandymnc
-
#Morcosmedve
veterán
-
caindwan
aktív tag
válasz Malibutomi #97795 üzenetére
Nagyon puccos az a
bogár@Iszilard biztosan jutalmazná@Északi-bika: Akkor enyém lenne a legkissebb story lásd. adatlapom
-
Mahrenburg
őstag
válasz #Morcosmedve #97886 üzenetére
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #97881 üzenetére
Miért? A csöcsei nem látszanak, a πcsáján meg van bugyi...
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
#Morcosmedve
veterán
-
Mahrenburg
őstag
válasz #Morcosmedve #97881 üzenetére
Már megbékéltél Denise melleivel?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
törölt tag
Norbertó írásán elgondolkodva lehet pár este alatt én is összedobok egy írást, az eddigi gépeimről. am3 platformomnál még nem voltam itt jelen, de néznétek egy nagyot miken mentem keresztül. GTX 460-SLI-t akartam építeni és kb 4-6 alaplap megfordult nálam mire sikerült. M4N98TD evo - ezt azóta is fejből tudom, ez volt a sikeres lap ami tudta AMD procival az SLI-t . 3 GTX kártya, csomó rossz hardver, procit nemfogadó MSI 790FX-GD70, átkúrás, hibás lapok.. stb. megérne egy misét az tuti
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Whysperer
addikt
válasz #81556480 #97864 üzenetére
úristen nekem volt még ilyen házam 8) P90-es AMD-nél
OMG laci: Én eddig azt hittem ez a hobbid Oltás képzőbe jársz vagy mi? 8)
Razer6666: Jó ,de érted Cyrix CPU beállítod a gyorsaságot majd benyomod a TURBO-t és egyszálon DOOM-zol 4k-ba. Az Intel + AMD / NV meg az ATi bekaphatja! 8)
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #97873 üzenetére
Jajaja..
Szerintem marad a 16-18-18-38.
Amúgy, 16-18-18-38-CR2-n megy 400-as TRFC-vel is..
Véleményem szubjektív...
-
Habugi
addikt
válasz hackeeeee #97861 üzenetére
Huzzál már, ez de beteg..!!
(#97850) hpeter10:
Ha gondolod szívesen besegítek a Szájlékben, csak ígérd meg hogy nem moderálsz majd ki Offra hivatkozva. Esetemben valamiért hajlamosabb vagy, feltételezem a lazább "viszony" kapcsán, plusz tudod hogy nem emózok be miatta.
No offense de komolyan kérdezem, szívesen "besegítek" csak utálok feleslegesen írni.[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #97850 üzenetére
Jam, láttam.
Húztam rá még 1 lapot.
Ami kemény, hogy 1,355V-n mennek a ramok, még mindig!
VGA-n "rajtamaradt" az OC, azért raktam oda a GPU-Z-t.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
norbert1998
nagyúr
Macska fácsebúk oldaláró lopoltam
-
norbert1998
nagyúr
Itt egy kis öntörténet rólam és a PC-im(/nk)ről. [link]
-
Whysperer
addikt
Gyerekek ezt állítsátok be otthon a gépeteken. Durván begyorsul a computer: [link]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
válasz stratova #97855 üzenetére
kérlek alássan az az asus amióta újra pasztáztam, azóta 53 fok fölé nem ment, és még csak laptophűtőt sem raktam alá
Druszám:
miklosss2012: Apám, mondasz valamit, az már tény
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #97841 üzenetére
Ha meg akarod sütni az Asust hajrá
-
törölt tag
lacielvtars reggelente FX topicban:
-
Whysperer
addikt
válasz #81556480 #97828 üzenetére
Adjak ajándékba egy XA990-t? REV 1-es
(#97832) LaciCRM: LOOOOL Mért mondasz ilyet? (hja azért mert pont így van!! )
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
És KékÖrdög: tudom, alapból azzal kezdek. 800-as kommersz ramok.
Az alaplapomon állítható az FSB Strap, azzal kezdjek valamit?Hamarosan megpróbálok valamit tuningolni, csak épp GTASA multizok. ("multizok": horgász munka, bedobom a horgot, hallom hogy kapás van gyorsan vissza ALT+TAB, gyors minigame, és ezt így egy ideig, pénzt gyűjtök)
Hpeter: Májkrém alatt mit értesz? Én a Minecraftot hívom úgy.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #97845 üzenetére
Hát az előző méréshez képest most többet kaptam, mint 1,39V-n.
De ez betehető a szórásnak is. Legalábbis, gondolom Én.
@CJ4567: Ram, hogy áll? Oszd vissza 667-re, ha 800-asok, aztán majd megy felfelé az órajel, ahogy tolod az FSB-t. Ha a ram a szűk keresztmetszet. Ha antituning darab, akkor sajna mindegy.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz #Morcosmedve #97810 üzenetére
Nem kell foglalkozni vele....
-
-
törölt tag
zene indít, szöveg olvas:
picsabújó gecilaci.
szájber link hackeeeekemacskavagyok21
"énszerintem ezért is, meg azért is szar Laci "
elvároma tökéletességethabugi
.
.
.
.
.
.[1:25-től]
Kisütött a nap
gyönyörű reggellacielvtárs éppen felkel
pisil egyet
tölt egy kólát
a gép nem pihen, készen állkinyílik a 4 kedvenc oldal
regisztrált felhasználó
nézzük mi volt eddigLaciCRM kommentje szar
a másiknál mikipapa mondja
hogy az új i7* csapnivalóa harmadikon habugi írja
nemtudom mit, de kurva hosszúa negyediknél HOPPÁ SEMMI
és itt jön LAci ELvtárs Druszámés bepötyögi utánozhatatlanul
ahogy csak ő tud írni
hogy:REGGELT
REGGELT
IGEN Ó
JÓ A REGGELT
(* opcionálisan FX - AMD-re cserélhető )
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #97830 üzenetére
palancsolj
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #97819 üzenetére
Most teszt erejéig megy LLC6-tal. Mert tesztelgettem 4,9-5GHz-t, és kíváncsiságból így hagytam.
Fúbaz, inkább töröltem amit leírtam Skylake topic-ban.. Bár ha elolvasta, akkor így járt.
Még 775-ös korszakban nagyon sokat beszéltünk, nem ilyen volt.
Véleményem szubjektív...
-
Methionyl
senior tag
válasz #81556480 #97822 üzenetére
Jaja, toljad CB R15, realbench, FireStrike, mittudoménmégmit
#97828 LaciCRM Elfogadtad a SORSOD?!?!
Told ide, aztán majd rákontrázunk[ Szerkesztve ]
They can break you but not your promise, even death won't keep you apart. Through this darkness you will find him in your sword still beats, a heart.
-
-
törölt tag
válasz Lacielvtárs #97823 üzenetére
default gyííí drusza , én már csak tudom
-
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #97821 üzenetére
nem olyan szar ez a processzor, csak nem az FX off topic színvonalhoz ( ahol csak intel bencsmárkok vannak ) van méretezve
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #97819 üzenetére
erről jut eszembe, hogy FX-em van de sose írtam még az FX on topicba Mit is írhatnék ? gondoltam rá hogy kicsit meg kéne húzni ezt a szart, de ebe a lapba nem ajánlottt
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #97811 üzenetére
1,376V LLC5-el próbáld meg, ha valamikor eldobná, akkor inkább egy lépcsőt tegyél feszben "kerekre", minthogy LLC6.
(#97813) LaciCRM: Nem, csak sok emberre jellemző, hogy az tökéletes, amit vesz. Van amire igaz, van amire nem, de neki különösképpen nehéz bevallani, ezt mint írtam pár helyen megtette már, ezért sok felhasználó joggal lépi át a hsz-eit. Sajnos a "topikomban" nem tehetem meg, szerencsére a Pascal topikokat tudom mellőzni, a Maxwell-el egyetemben.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
stratova
veterán
válasz hackeeeee #97797 üzenetére
DAT score, céép!
LaciCRM látod itt is az e-penis csóválja a topikot. Tényleg toljak majd otthon vmi benchet az 1,8 GHz-es Pentium M-mel? Olyat mondjatok ami megy WinXP 32 biten és 7 óránál nem tart tovább, ilyen grandiózus teljesítmény mellett.
Most egyelőre örülök, hogy megy a Pron- az ICS (úgy hogy a gyári szoftverek nem voltak támogatottak) és van végre normális Google táblázatok, Gdrive helyett (meg pár apróság ami csak ICS-től vala). Ma/holnap remélhetőleg felmegy rá a CM11 (csak lassan jön ez össze, mert mindig akkor barkácsolom, amikor a kis család már alszik).
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ezekbe a szakmai topikokba mindig csak a f*szméregetés megy ?
-
Whysperer
addikt
válasz #81556480 #97789 üzenetére
Csak annyit tudok mondani ,hogy lerántjuk a leplet. 1060-as mindnet visz. Ezért nagyon jó ocsóért.
Szeretnénk bemutatni ennek örömén az új kárrtya márkánkat.
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kicsit jobban meglöki, de ahogy leléztem, szereti a proci azt a pluszt, amit LLC6-tal kap.
Most ha jól emlékszem, 1,38-ra van állítva, és így kap 1,392V-t. LLC5-tel majdnem egál, 1,375-tel 1,376 szokott lenni.
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz hackeeeee #97809 üzenetére
LLC5-el nem pontosabb a fesz.? Asus-on olyan nem lesz mérve, hogy 1,37 (Asus bánat..én ezért olyanra lövöm mindig a feszt, amit a lap "szeret").
(#97807) miklosss2012: Nézz be a Skylake-be, akoska megint harcol Egy baj van, hogy leírta magát már a legtöbb komolyabb fórumozónál, amin az sem segít, hogy AIDA-val tesztel ki procit.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #97802 üzenetére
Áhhagyjukis.
Thx. Lemegyek vissza szerintem LLC5-re, és megnézem mi az alja 4800-on fesz ügyben.
Úgy néz ki a ramoknak tetszik ez az órajel, időzítés páros. Persze még nem biztos, hogy 100%, de tegnap óta így mennek.
De szerintem az 1,37 LLC5 lesz a vége, lentebb nem hiszem, hogy fog menni. De megpróbálom.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #97795 üzenetére
Mennyi ócskavas meg kripta szökevény
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest